Blog

Inspiratie en tips voor het lasergamen

Een overzicht van verhalen met leuke ervaringen en weetjes die je kunnen helpen bij het organiseren van jouw lasergamefeest!

Tips voor het organiseren van een succesvol kinderfeestje

Blog - Geplaatst op 08-11-2022

Het organiseren van een verjaardagsfeestje: niet voor iedereen iets om naar uit te kijken! Sommige ouders zijn mega creatief en hebben ideeën voor tien, maar dat geldt niet voor iedereen. Hoe zorg je er nou voor dat je goed terug kunt kijken op een leuk, gezellig en toch ook wel een beetje een relaxed feestje? Met deze tips kan het niet meer misgaan!

Lees verder

Een uitdagend lasergame speelveld maak je dus zo!

Blog - Geplaatst op 02-07-2022

Je hebt bij ons een lasergamepakket gehuurd en wilt er vol voor gaan. In je dromen maak je er een gaaf feest van maar hoe je dat speelveld nou precies moet inrichten weet je niet.

Geen probleem! Met deze tips word je een echte pro.

Lees verder

Je bent nooit te oud om lasergame te spelen!

Blog - Geplaatst op 10-04-2022

Kinderfeestjes vol rondrennende en gillende kids. Als dat het beeld is dat je hebt bij lasergamen is het wellicht tijd om je beeld te verruimen. Want wij denken: te oud om te lasergamen ben je nooit!

De spanning, het competitiegevoel en de teamspirit zorgt toch bij iedereen voor kriebels?

Lees verder

Een kinderfeestje geven tijdens de Corona lockdown

Blog - Geplaatst op 20-11-2021

Het organiseren van een kinderfeestje. Elk jaar sta je weer voor dezelfde uitdaging. De ene ouder gaat er vol voor en zit boordevol creatieve ideeën. De andere ouder zit met zijn handen in het haar te googelen naar DE oplossing of HET geniale idee. Alsof het al niet lastig genoeg is heb je deze keer ook nog het extra struikelbok: Corona... Wat mag wel, wat mag niet en hoe kan je ervoor zorgen dat het feestje dit jaar wel door kan gaan?

Lees verder

Daarom huur je lasergame bij laserfeestje

check_circle Compleet pakket, speelklaar
check_circle +3500 pakketpunten
check_circle Levering gegarandeerd
check_circle +4500 positieve reviews
check_circle Kosteloos annuleren
check_circle Weekend-actie (zo. gratis!)
check_circle Geen borg nodig
check_circle Veel leuke extra's
check_circle Verzenden of afhalen
check_circle 1 reserve pistool (gratis!)
format_quote Goede communicatie en bestelling ruim op tijd ontvangen. Ik had bij de laserguns ook walkietalkies besteld. Dit was een groot succes!... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote Al meerdere keren een laserfeestje gehouden op de BSO en elke keer weer een succes! Kinderen enthousiast en materiaal makkelijk in gebruik... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote We hadden de guns gehuurd voor een groep jongens 14-16 jaar. Die hadden zoveel plezier dat de volwassen heren en dames spontaan mee gingen doen... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews

Advies nodig, hulp bij het boeken of andere vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden.