Lasergame huren

Voor op je school

Huur voor je klassenavond een lasergamepakket en ga in de donkere schoolgangen op zoek naar je tegenstander. Of spice je gymles een keertje op en ga in plaats van voor altijd datzelfde potje volleybal lekker voor lasergamen!

Leuk voor een klassenavond, teamuitje of gewoon als grote afsluiting van het schooljaar!

Lasergamepakket huren

Denk je dat lasergamen alleen leuk is voor de leerlingen? Zeker niet! Ook vele leerkrachten gingen jou tijdens hun personeelsfeestjes al voor. Eindelijk krijg je de kans om je collega's eens flink in de maling te nemen!

Lasergamen tijdens een klassenavond

Een verlaten school, donkere gangen, misschien de rook van een rookmachine en dan tegen elkaar strijden tijdens een potje lasergame. Mega spannend, welke tiener wil dat nou niet!

Heb je een grote ruimte tot je beschikking? Dan kan je ervoor kiezen alle leerlingen tegelijk tegen elkaar te laten spelen en ze te verdelen in twee teams. Erg leuk! Is de ruimte niet groot genoeg? Maak dan bijvoorbeeld vier teams en stel een competitieschema op. Via Google kan je hier genoeg voorbeelden van vinden als je zelf geen idee hebt hoe je dat aan kan pakken. Zorg er dan voor dat je steeds twee teams tegen elkaar laat spelen en dat de andere twee teams een ruimte hebben waar ze lekker wat kunnen drinken, kletsen en een muziekje kunnen luisteren. Huur het aantal guns dat je tegelijkertijd wil gebruiken.

Maak in de school een basis waar de leerlingen de guns kunnen laten resetten als ze alle levens zijn kwijtgeraakt. Mocht je een groot speelveld hebben creëer dan meerdere basissen. Zet tafels klaar waar je per team de guns op klaar legt samen met de scorekaarten en een paar pennen. Laat ze hier aan de start van het spel de guns ophalen en aan het einde van het spel weer terugbrengen. Dan houd je goed overzicht. Zorg ervoor dat je dit op een plek doet die goed toegankelijk is en een klein beetje verlicht. Het is handig als deze ook vlakbij de ruimte is waar de leerlingen zitten die niet meespelen op dat moment.

Start de avond centraal met de uitleg van het spel en de guns. Wij adviseren vervolgens lasergame potjes te spelen van 15 minuten. Reken vijf minuten voor het weer laten inleveren van de gebruikte guns en het opstarten van een nieuw spel. Houd af en toe een centraal moment waarop je een eventuele tussenstand bekend kunt maken. En maak uiteindelijk aan het einde van de avond met veel bombarie het winnende team en de eventuele top drie scorende leerlingen bekend!

Er zijn verschillende spelvormen te bedenken. De meest populaire is wel ‘Shoot ‘m all’ waarbij je probeert het minste geraakt te worden door het andere team. Speel je met twee teams dan is het sowieso leuk om af te wisselen met andere spelvormen zodat het voor iedereen leuk en uitdagend blijft. Bijvoorbeeld ‘Last team standing’. Bij dit spel krijgen de deelnemers geen nieuwe levens als ze deze zijn kwijtgeraakt maar zijn ze helemaal uitgeschakeld. Welk team blijft er als laatste over?

En gebruik ook eens de targets die wij meeleveren als extra onderdeel tijdens het spel. Deze veranderen in de kleur van het team dat hierop schiet. Elk target in jouw teamkleur staat aan het einde van het spel voor 1 extra bonuspunt. Je krijgt standaard vier targets meegeleverd. Je kan er ook voor kiezen er wat meer bij te huren.

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd klassenfeest vind je in ons standaard pakket. Je kan de avond verder zo gek maken als je zelf wil. Kleed de ruimte aan met legernetten, flikkerende stroboscopen en spuit de ruimte vol met rook van een rookmachine. Geef alle leerlingen een dresscode mee en reserveer de leger bandana's en camouflage schmink erbij! Ook erg leuk: huur portofoons die een aantal teamleden kunnen gebruiken om aanvals- en verdedigingstactieken af te spreken. Wordt het nog spannender van!

Kleine tip: ga je een rookmachine gebruiken? Check dan even of de rookmelder is uitgeschakeld. Anders heb je straks de brandweer op de stoep staan. Wel spannend, niet zo handig!

De gymdocent en lasergame

Als gymdocent bedenk je vast elke keer weer leuke en uitdagende activiteiten voor tijdens je gymles. Wil je een keertje afwisselen of moet je bijvoorbeeld een sportdag organiseren dan kan je lasergame daar goed bij gebruiken.

De laserguns kan je zowel in- als outdoor gebruiken en in donker en licht. Gebruik ze bijvoorbeeld op het sportveld samen met eigen of onze pop-up obstakels. Of plak de ramen van de gymzaal af en speel in een donkere gymzaal. De sporttoestellen kan je heel handig gebruiken als obstakels waar de leerlingen zich achter kunnen verschuilen.

Lasergame op kamp

Ga je met school op kamp? Dan moet er vast een programma worden bedacht! Wij hebben gemerkt dat lasergame zich heel goed leent voor kamplocaties. Deze liggen vaak bij bos of duin. Locaties die uitermate geschikt zijn voor lasergamen en waar je door bomen en duinpannen helemaal geen obstakels hoeft te regelen omdat die er al zijn. Aangezien je ‘s avonds ook programmaonderdelen moet hebben kan je zelfs gaan lasergamen in het donker. Helemaal spannend! Zorg op zo’n voor de leerlingen onbekende en donkere plek wel altijd voor een heel duidelijk afgesproken centraal punt en een duidelijk eindsignaal.

Lasergamen voor leerkrachten

Zoals we eerder al zeiden: lasergame is echt niet alleen voor kinderen en voor jeugd. Het grote voordeel is dat je uiteindelijk iedereen meekrijgt en enthousiast krijgt voor het spel. Menig schoolteam is je al voorgegaan. Combineer de teams zo dat je de actieve gymleraar samen plaats met de rustige mevrouw van de administratie en de wielrennende conciërge met het de wat statige directeur. Je zult merken dat iedereen mee wordt gesleept in het spel en aan het einde terugkijkt op een avond vol adrenaline.

Lasergamen is leuk te combineren met bijvoorbeeld een barbeque, buffet of borrel waarbij je de teams om de beurt kunt laten spelen en in de pauze even lekker kunt laten eten of proosten.

Professionele lasergame

Wil je het tijdens je personeelsfeest nog iets grootser aanpakken en alle leerkrachten, schoonmaaksters en conciërges van de school een onvergetelijke avond bezorgen? Informeer dan bij ons eens naar de professionele computergestuurde lasergame set. Na een ronde spelen krijg je als spelleider niet alleen de teamscores, maar ook de persoonlijke scores zo op je computerscherm! Speel in twee teams, speel in vier teams, speel ‘free for all’: het kan allemaal!

Ben je er klaar voor om ook een lasergamepakket te huren voor bij jou op school? Kies het aantal lasergames en de eventuele extra benodigdheden. Stel het pakket naar wens samen en huur het makkelijk en snel online!

Lasergamepakket huren

Daarom huur je lasergame bij laserfeestje

check_circle Compleet pakket, speelklaar
check_circle +3500 pakketpunten
check_circle Levering gegarandeerd
check_circle +4500 positieve reviews
check_circle Kosteloos annuleren
check_circle Weekend-actie (zo. gratis!)
check_circle Geen borg nodig
check_circle Veel leuke extra's
check_circle Verzenden of afhalen
check_circle 1 reserve pistool (gratis!)
format_quote Goede communicatie en bestelling ruim op tijd ontvangen. Ik had bij de laserguns ook walkietalkies besteld. Dit was een groot succes!... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote Al meerdere keren een laserfeestje gehouden op de BSO en elke keer weer een succes! Kinderen enthousiast en materiaal makkelijk in gebruik... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote We hadden de guns gehuurd voor een groep jongens 14-16 jaar. Die hadden zoveel plezier dat de volwassen heren en dames spontaan mee gingen doen... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews

Advies nodig, hulp bij het boeken of andere vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden.