Voor wie

Voor veel doelgroepen geschikt

Het huren van lasergame is geschikt voor jong en oud en voor vele gelegenheden!
Leuk voor een kinderfeestje of teamuitje!

Lasergamepakket huren

Lasergame op je kinderfeestje

Hoe leuk is het om met je kinderfeestje op een zelf gekozen locatie zolang lasergame te spelen als je zou willen? Met het huren van een lasergamepakket is het mogelijk!

Gebruik de te downloaden uitnodigingen om iedereen uit te nodigen en organiseer een feest waar nog lang over gesproken gaat worden. Het is mogelijk om het pakket uit te breiden met vele extra's zoals legerbandana's, schmink, legernetten of huur obstakels om een gaaf speelveld te maken!

Ga jij binnenkort lasergamen op je kinderfeestje?!

Lasergame op school

Verander de school in een ware lasergame arena en ga de strijd aan met je klasgenoten en leraren. Het is mogelijk om zoveel geweren te huren als je zou willen waardoor iedereen mee kan doen!

Doordat je zowel binnen als buiten met de lasergames kunt spelen organiseer je makkelijk en snel een geslaagd klassenuitje in de gymzaal, sporthal of op het sportveld. Ook het bos is zeer geschikt als speelveld. Maar hoe leuk is het om het gewoon in de school te spelen?

Wanneer staat het volgende klassenuitje op het programma?

Lasergamen in de supermarkt

Ga na werktijd de strijd aan met je collega's door lasergame te spelen in de supermarkt of bouwmarkt! Gegarandeerd een geslaagd personeelsfeest!

Deze locaties zijn door de vele gangen en obstakels zeer geschikt als speelveld. Hierdoor is het organiseren van een lasergametoernooi een fluitje van een cent. Daarnaast is het mogelijk om er lichteffecten bij te huren om het speelveld nog uitdagender te maken!

Word jij op het werk gekroond tot Koning of Koningin van het lasergamen?

Lasergame als bedrijfsuitje

Het leuke van een lasergamepakket huren is dat je het op een eigen locatie kunt spelen. Zo ook op de eigen werkvloer! Vaak wordt het lasergamen gecombineerd met een borrel, lopend buffet of een barbecue.

Zie jij jezelf met collega's al lasergamen op de verschillende afdelingen en de vele gangen? Wat te denken van de parkeergarage of de kantine? Mocht het bedrijf over een bedrijfshal beschikken dan is dit ook zeer geschikt als speelveld!

Kortom: een geslaagd personeelsfeest en dat gewoon bij je op het werk!


Liever een geavanceerder en computergestuurd lasergame systeem met realtime statistieken?

Professionele lasergame huren

Daarom huur je lasergame bij laserfeestje

check_circle Compleet pakket, speelklaar
check_circle +3500 pakketpunten
check_circle Levering gegarandeerd
check_circle +4500 positieve reviews
check_circle Kosteloos annuleren
check_circle Weekend-actie (zo. gratis!)
check_circle Geen borg nodig
check_circle Veel leuke extra's
check_circle Verzenden of afhalen
check_circle 1 reserve pistool (gratis!)
format_quote Goede communicatie en bestelling ruim op tijd ontvangen. Ik had bij de laserguns ook walkietalkies besteld. Dit was een groot succes!... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote Al meerdere keren een laserfeestje gehouden op de BSO en elke keer weer een succes! Kinderen enthousiast en materiaal makkelijk in gebruik... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote We hadden de guns gehuurd voor een groep jongens 14-16 jaar. Die hadden zoveel plezier dat de volwassen heren en dames spontaan mee gingen doen... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews

Advies nodig, hulp bij het boeken of andere vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden.