Extra's

Maak het lasergamen nog spannender en stoerder!

Bekijk alle producten die als extra kunnen worden toegevoegd aan het lasergamepakket.
Zo maak je het pakket nog completer!

Lasergamepakket huren

Extra's

De gekochte extra's mogen worden gehouden. De gehuurde extra's dienen met het pakket weer retour te worden gestuurd.

Extra targets

Extra targets

te huur: € 2,00 per stuk
Standaard ontvang je al 4 targets. Ze zijn niet nodig voor het basisspel maar kunnen gebruikt worden voor extra spelmogelijkheden.

Maak de targets bijvoorbeeld vast aan bomen, struiken of andere obstakels en speel één van onderstaande spelmogelijkheden.

Tijdens het spel moeten beide teams op zoek gaan naar de van te voren verstopte targets binnen het speelgebied. Door op een target te schieten verandert de target in jouw teamkleur. Het team dat de meeste targets heeft 'veroverd' binnen de gestelde tijd is de winnaar.

Elk team verstopt en verdedigt één target (de vlag). Welk team zorgt er binnen de speeltijd voor dat hun vlag wordt verdedigd en de vlag van de tegenpartij wordt veroverd?

Obstakels

Obstakels

te huur: € 60,00 per 8 stuks
Beschikt de ruimte waar jullie de activiteit gaan spelen over te weinig of geen obstakels? Dan bieden deze pop-up obstakels uitkomst!

Je huurt een complete set met maar liefst 8 obstakels die ook verstuurd kunnen worden. Het is ook mogelijk om meerdere sets met obstakels te huren.

De obstakels zijn licht van gewicht en klappen middels een pop-up systeem automatisch uit. Het opzetten van een speelveld is nog nooit zo makkelijk geweest! De obstakels hebben een hoogte van 185 cm waardoor het een ideale schuilplaats biedt voor het lasergamen! Door middel van de meegeleverde haringen kunnen ze eenvoudig in de grond worden verankerd. De obstakels zijn ook zeer geschikt om binnen te gebruiken.

De afmeting van een pakket met 8 obstakels bedraagt ongeveer 60 x 40 x 80 cm.

Legerbandana

Legerbandana

te koop: € 1,50 per stuk
Met het kopen van deze stoere legerbandana's wordt het feest pas echt compleet!

Leuk, stoer en handig voor tijdens de activiteit en natuurlijk voor op de groepsfoto! De legerbandana's kunnen aan het einde van de activiteit kado worden gegeven aan de spelers.

De bandana's zijn zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen (one size fits all).

Breaklights 100 stuks

Breaklights 100 stuks

te koop: € 8,50 per stuk
Met het kopen van deze breaklights gaan de deelnemers in het donker zeker opvallen!

Leuk, stoer en handig voor tijdens de activiteit en natuurlijk voor op de groepsfoto! Ook handig voor de teamverdeling in het donker!

De breaklights hebben een lengte van 20 centimeter, worden in een koker van 100 stuks geleverd en bevat een mix van 6 kleuren (blauw, groen, geel, oranje, rood en roze)

Schmink

Schmink

te koop: € 3,95 per stuk
Met het kopen van deze professionele schminkstift wordt de activiteit pas echt compleet!

Leuk, stoer en handig voor tijdens de activiteit en natuurlijk voor op de groepsfoto! De legerschmink is makkelijk afwasbaar met water en milde zeep. Één schminkstift is voldoende voor een compleet feestje.

Bij grote groepen kan het handig zijn om meerdere schminkstiften aan te schaffen.

Camouflage net

Camouflage net

te huur: € 7,50 per stuk
Met het huren van deze bruingroene camouflagenetten tover je het speelveld om tot een echte lasergame arena!

Onze leger camouflagenetten zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik. De netten zijn gemakkelijk op te hangen, de perfecte aankleding voor een lasergame feest!

Afmeting: 240 x 300 cm

Extra oorkondes

Extra oorkondes

te koop: € 2,50 per 10 stuks
Met onze oorkondes geef je iedereen aan het eind van het geslaagde laserfeestje een mooi aandenken mee!

Maak het laserfeestje helemaal compleet met onze professionele oorkondes. De oorkondes kunnen worden gebruikt om na afloop aan de deelnemers mee te geven

Let op! Standaard leveren we bij elk lasergamepakket gratis professionele gedrukte oorkondes gelijk aan het aantal laserguns.

Stroboscoop

Stroboscoop

te huur: € 4,50 per stuk
Met het huren van deze stroboscoop wordt de activiteit nog spannender!

Doordat de lamp in het donker felle lichtflitsen produceert geeft dit een spannend effect. Aan de achterzijde van de stroboscoop bevindt zich een draaiknop waarmee de flitssnelheid geregeld kan worden.

De stroboscoop heeft een normale 220 volt aansluiting

Walkie Talkie

Walkie Talkie

te huur: € 3,75 per stuk
Communiceer op afstand met je teamgenoten om de beste tactiek door te spreken! Te huur vanaf 4 stuks.

Communiceer op afstand met je teamgenoten om de perfecte tactiek door te spreken! Zorg er wel voor dat je met je teamgenoten staat afgestemd op het juiste kanaal en dat de tegenpartij jullie niet afluistert. Per team zijn minimaal 2 walkie talkies nodig om binnen het eigen team te kunnen communiceren. Ze zijn dan ook vanaf 4 stuks te huur.

De walkie talkies hebben een bereik van 7 kilometer, beschikken over 16 kanalen en hebben een batterijduur van ruim 13 uren! Er worden reserve batterijen meegeleverd.

Discolamp

Discolamp

te huur: € 7,50 per stuk
Met het huren van deze discolamp maak je het feest compleet!

De lamp is in staat om enorm veel kleuren te maken voor een kleurrijke lichtshow. Bediening is simpel; stekker in het stopcontact en de discolamp is klaar voor gebruik. Aan de achterzijde van de lamp bevinden zich knoppen waarmee o.a. automatische programma's gekozen kunnen worden. Het laten schijnen op één kleur naar keuze is ook mogelijk.

De discolamp heeft een normale 220 volt aansluiting.

Extra oorkondes

Uitnodigingen

Download onze uitnodigingskaart om je vrienden en/of vriendinnen uit te nodigen voor jouw Lasergamefeestje!

Download uitnodigingen