Lasergame huren | Info

Huur een lasergamepakket voor onbeperkt lasergame op eigen locatie. Verzending mogelijk door heel Nederland!

Je huurt bij ons een compleet lasergamepakket vanaf € 50,- € 42,50 per dag! Lasergamen is een spannende, avontuurlijke uitdaging waarbij je gewapend met je lasergun op zoek moet gaan naar tegenstanders. Onze lasergamepakketten zijn onder andere zeer geschikt voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, schoolfeesten, bedrijfsuitjes of een uitje met een groep vrienden.

Met het pakket kan zowel binnen als buiten worden gespeeld en het hoeft niet persé donker te zijn (al maakt dit het qua spelbeleving wel leuker). Daarnaast kan er met de geweren die wij verhuren individueel maar ook in teamverband worden gespeeld. Lasergame is een activiteit vergelijkbaar met paintball, met dit verschil dat je niet met verfkogels schiet maar met infraroodlicht! Deze infraroodstralen zijn vergelijkbaar met de straal die uit een afstandsbediening van de tv komt; volkomen veilig dus! De sensoren en alles wat je nodig hebt voor het spelletje zitten in het geweer gebouwd waardoor je geen zwaar vest aan hoeft.

De geweren hebben een bereik tot wel 40 a 50 meter waardoor zowel binnen als in de buitenlucht veel plezier beleefd kan worden door jong en oud. Omdat het schieten met ons systeem pijnloos is, is het ook zeer geschikt voor jonge kinderen waardoor je van een kinderfeestje ook zeker een onvergetelijk spektakel maakt!

WEEKENDACTIE: Reserveer voor een zaterdag en krijg van ons de zondag GRATIS!
KORTING: Reserveer een pakket naar keuze met 15% korting!

Lasergame huren voor op eigen locatie

Lasergamen op een eigen locatie

Je huurt een lasergamepakket om vervolgens op een eigen locatie te gaan lasergamen. In de meeste gevallen worden onze lasergamepakketten in het bos, in de duinen of in gymzalen gebruikt. Maar ook andere locaties (binnen of buiten) zijn zeer geschikt voor het lasergamen. Het hangt sterk van de beschikbare locatie af welk speelgebied voor jullie het beste is. Op locatie is het leuk om het lasergamen te combineren met een originele manier van eten en/ of drinken. Denk hierbij aan een barbecue, picknick in het bos of organiseer een kampvuur! Houd hierbij wel rekening met de veiligheid en zorg bij een kampvuur of barbecue voor toestemming op locatie. Andere voorbeelden van lasergamelocaties kunnen zijn: een bos, speeltuin, woonwijk, park, sporthal (al vaak goedkoop te huren), loods, schuur of maak een gave lasergame-arena door het hele huis of in een bedrijfs- / kantoorpand!

Hoe werken de laserguns?

  • De geweren werken met infrarood. Dit is 100% veilig voor de ogen enz.
  • De geweren zijn licht van gewicht en uitstekend te hanteren voor jonge kinderen. Onze adviesleeftijd is vanaf 7 jaar.
  • Je moet richten op het geweer van de tegenstander. Het bereik is 40 a 50 meter.
  • Er kunnen 4 teams worden gemaakt (team rood, geel, groen of blauw).
  • Als je de tegenstander raakt zie je kort jouw teamkleur oplichten en heb je raak geschoten.
  • Wanneer je 4 keer bent geraakt gaat er één levenstreepje (van de in totaal 3 levenstreepjes) verloren op het geweer.
  • Wanneer een speler alle 3 levenstreepjes heeft verloren (en dus 12 keer is geraakt) kan de speler niet meer schieten en moet het geweer bij de spelleider worden herladen.
  • De spelleider noteert vervolgens op het scorekaartje van de betreffende speler dat er 1 compleet leven is verloren en herlaadt vervolgens het geweer met een speciale toetsencombinatie. De speler kan nu weer verder spelen.
  • Welke speler en/ of welk team heeft uiteindelijke de minste levens verloren?

Tip: In het donker is het bereik nog groter en ziet het er nog spannender uit met alle lichtjes op de guns!


Lasergame huren

Batterijen

De guns werken op batterijen en gaan zeer lang mee. Zelfs bij het huren voor een compleet weekend hoeft er geen zorgen gemaakt te worden. Tevens worden er reservebatterijen en een schroevendraaier meegeleverd om het eventueel vervangen van batterijen mogelijk te maken.

Leuke extra'sCamouflageschmink

Wanneer je een lasergamepakket huurt, leveren wij standaard vele extra's. Daarnaast kun je naar eigen wens ook andere leuke extra's toevoegen aan het lasergamepakket. Natuurlijk is dit niet verplicht en ook niet noodzakelijk voor het lasergame-spel.

Gratis uitnodigingen voor jouw lasergamefeestje

Download gratis onze uitnodigingskaart om je vrienden en/of vriendinnen uit te nodigen voor jouw Lasergamefeestje! De uitnodigingskaart kun je vervolgens zelf printen en op tijd naar je vrienden en/of vriendinnen versturen! Nieuwsgierig? Download de kaart hier.

Gratis oorkondes

Standaard leveren we bij elk lasergamepakket gratis professionele gedrukte oorkondes gelijk aan het aantal guns dat gereserveerd wordt. Leuk om aan het einde van het feest aan iedereen mee te geven als aandenken! Op de oorkondes kan o.a. worden genoteerd op welke plek de speler/ het team is geëindigd. Meer oorkondes nodig? Geen probleem; je kunt dit aangeven bij het reserveren van het lasergamepakket.

Camouflageschmink

Met het kopen van deze professionele schminkstift worden de spelers in mum van tijd dappere strijders. De legerschmink is makkelijk afwasbaar met water en milde zeep. Één schminkstift is voldoende voor een compleet feestje. Bij grote groepen kan het handig zijn om meerdere schminkstiften aan te schaffen. De schminkstift kan tijdens het afronden van de reservering toegevoegd worden aan het lasergamepakket en kost € 4,50 per stuk.

Legerbandana'sLegerbandana

De beleving van het lasergamen wordt pas echt compleet wanneer iedereen een echte legerbandana in camouflagekleuren op het hoofd draagt. Leuk, stoer en handig voor tijdens het lasergamen en natuurlijk voor op de groepsfoto! De legerbandana's kunnen aan het einde van het lasergamen kado worden gegeven aan de spelers. De bandana's zijn zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen (one size fits all). De bandana's kunnen tijdens het afronden van de reservering toegevoegd worden aan het lasergamepakket en kosten € 1,50 per stuk.

Wij rekenen geen borg

Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad. Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Lasergamepakket verzenden

Voor slechts € 13,50 laten wij het lasergamepakket ook bezorgen door heel Nederland via onze verzendservice van PostNL. Wij zorgen er voor dat het lasergamepakket minimaal een dag van te voren (vaak al eerder) bij het dichtstbijzijnde PostNL-pakketpunt wordt aangeboden. Je hoeft dus niet speciaal thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Om het makkelijk te maken zoeken wij dit pakketpunt uit en houden rekening met de openingstijden van dit pakketpunt.

Op het moment dat wij het pakket versturen ontvang je een e-mail met track & trace gegevens om het lasergamepakket te kunnen volgen. Ook staat in deze e-mail waar en vanaf hoelaat het pakket kan worden afgehaald vanaf het pakketpunt. Wij houden het verzendproces nauwkeurig in de gaten zodat wij snel kunnen anticiperen mocht er in het verzendproces bij PostNL iets mis gaan. Wij kunnen dan bij eventuele vertraging op onze kosten een spoedlevering sturen of in het uiterste geval het pakket persoonlijk langsbrengen. De levering is 100% gegarandeerd.

Retour sturen
De volgende dag na de laatste huurdag (uitgezonderd op zon- en feestdagen) wordt het pakket weer aangeboden voor verzending bij een PostNL-pakketpunt. Dit mag eventueel een ander pakketpunt zijn dan waar het pakket werd afgehaald. Het oude verzendlabel dient verwisseld te worden met het door ons gefrankeerde retourlabel dat in het pakket zit. Mocht deze dag op een zon- of feestdag vallen en is het PostNL-pakketpunt gesloten, dan wordt het pakket op de eerstvolgende dag retour gestuurd. Wij rekenen hier geen extra kosten voor.

De verzendmogelijkheid kan gekozen worden tijdens het afronden van de reserveringsaanvraag.

Lasergamepakket afhalen

Afhalen in Drachten

Liever het pakket afhalen in Drachten? Dat kan! De dag van te voren haal je in Drachten (Ampèrelaan 7-8) vanaf 16:00 uur het gehuurde lasergamepakket op. Bij de huur van één dag heb je de hele dag op je eigen locatie plezier met de lasergame-geweren omdat het pakket pas een dag na de laatste huurdag vóór 18:30 uur terug gebracht moet worden. Dit betekent dus in de praktijk dat je bij het boeken van 1 dag bijna 2 volledige dagen de beschikking hebt over het lasergamepakket!

Afhalen in Wezep (nabij Zwolle)

Naast Drachten bieden wij ook de mogelijkheid om het pakket af te halen in Wezep (nabij Zwolle). De dag van te voren haal je in Wezep (Rondweg 62c) vanaf 16:00 uur het gehuurde lasergamepakket op. Bij de huur van één dag heb je de hele dag op je eigen locatie plezier met de lasergame-geweren omdat het pakket pas een dag na de laatste huurdag vóór 18:30 uur terug gebracht moet worden. Dit betekent dus in de praktijk dat je bij het boeken van 1 dag bijna 2 volledige dagen de beschikking hebt over het lasergamepakket!

Goed weer- garantie

Bij slechte weersomstandigheden kan er tot uiterlijk 48 uur van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour.

Lasergamepakketten

WEEKENDACTIE: Reserveer voor een zaterdag en krijg van ons de zondag GRATIS!
KORTING: Reserveer een pakket naar keuze met 15% korting!