Speltips

Een overzicht van de spelmogelijkheden

Door het spelen van diverse actieve spelvormen blijft het lasergamen uitdagend voor iedereen!
Speel ze allemaal!

Lasergamepakket huren

Wanneer je een lasergamepakket huurt, zit hier een handleiding in met uitleg over de geweren en de verschillende spelmogelijkheden. Alle benodigdheden voor deze spellen (zoals de targets) zitten bij het pakket inbegrepen.

Shoot'm all (basisspel)

Doel: Wie wordt het minste geraakt door het andere team en wint?

Iedere speler begint met 12 levens. Wanneer een speler 12 keer is geraakt door het andere team is deze uitgeschakeld. Bij de centrale basis (spelleider) kan nieuwe levens worden verkregen waarna de speler weer verder kan spelen. Het team en/ of de speler dat het minst vaak uitgeschakeld is geweest wint het spel. De scores kunnen worden bijgehouden op de scorekaarten.

Tip! Speel meerdere korte rondes van maximaal 15 minuten.

Last team standing

Doel: Welk team blijft het langste in leven?

Dit spel werkt in principe hetzelfde als spel 1 maar met dit verschil dat spelers niet meer levend worden gemaakt door de spelleider, maar uitgeschakeld blijven. Er wordt geen score bijgehouden maar spelers die uitgeschakeld zijn verlaten het speelveld. Welk team en/ of welke speler houdt dit het langste vol? Een wat kortere spelvorm maar door het vaker te spelen een erg spannend en fanatiek spel!

Capture the flag

Doel: Wie vindt de vlag het snelste?

Tijdens het spel moeten beide teams op zoek gaan naar de vlag van het andere team zonder uitgeschakeld te worden. Wanneer een speler de vlag van de tegenpartij heeft gevonden brengt het deze naar de spelleider zonder uitgeschakeld te worden. Dit team wint, wat er meteen voor zorgt dat het spel is afgelopen. In plaats van een vlag kunnen de meegeleverde targets uit het lasergamepakket worden gebruikt.

Catch the targets

Doel: Welk team verovert de meeste targets?

Verstop de lichtgevende targets vooraf binnen het speelgebied. Tijdens het spel moeten beide teams hier naar op zoek gaan en er op schieten. Wanneer er op geschoten wordt, verandert de target in de betreffende teamkleur. Wanneer vervolgens iemand van het andere team er op schiet verandert de target weer in de kleur van dat team. Welk team verovert de meeste targets binnen een vooraf bepaalde tijd?

Lasergamepakket huren

Daarom huur je lasergame bij laserfeestje

check_circle Compleet pakket, speelklaar
check_circle +3500 pakketpunten
check_circle Levering gegarandeerd
check_circle +4500 positieve reviews
check_circle Kosteloos annuleren
check_circle Weekend-actie (zo. gratis!)
check_circle Geen borg nodig
check_circle Veel leuke extra's
check_circle Verzenden of afhalen
check_circle 1 reserve pistool (gratis!)
format_quote Goede communicatie en bestelling ruim op tijd ontvangen. Ik had bij de laserguns ook walkietalkies besteld. Dit was een groot succes!... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote Al meerdere keren een laserfeestje gehouden op de BSO en elke keer weer een succes! Kinderen enthousiast en materiaal makkelijk in gebruik... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote We hadden de guns gehuurd voor een groep jongens 14-16 jaar. Die hadden zoveel plezier dat de volwassen heren en dames spontaan mee gingen doen... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews

Advies nodig, hulp bij het boeken of andere vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden.