Versturen of afhalen

Gegarandeerd op tijd

Pakket versturen of afhalen in Drachten of Hattemerbroek!
Waar kies jij voor?

Lasergamepakket huren

Pakket laten versturen

Voor € 13,95 kan het lasergamepakket verstuurd worden naar een pakketpunt bij jou in de buurt. Deze prijs is inclusief een retourlabel voor het retourneren. Tijdens het afronden van de reservering kun je er voor kiezen om zelf het pakketpunt te selecteren of dat je dit aan ons overlaat. In het laatste geval kiezen wij het dichtstbijzijnde met gunstige openingstijden.

Op het moment dat het pakket vertrekt voor verzending ontvang je een e-mail met een track en trace om het te kunnen volgen. Ook staat in deze mail het adres van het pakketpunt. Mocht je het pakket liever naar een huisadres gestuurd willen hebben, dan is dit tegen een kleine meerprijs mogelijk. Zorg er wel voor dat iemand het pakket in ontvangst kan nemen!

Wanneer ontvang ik het?

Het pakket kan in ieder geval op de dag voorafgaand de huurdatum in ontvangst worden genomen. Mocht deze afleverdag op een zon- of feestdag vallen dan is dit uiteraard nog een dag eerder.

Om de levering te kunnen garanderen wordt het pakket vaak nog een dag eerder verzonden waardoor het ruimschoots van te voren klaarligt bij het pakketpunt of bij je thuis wordt afgeleverd.

Over het retour sturen

De dag na gebruik wordt het pakket weer retour gestuurd met behulp van het gefrankeerde retourlabel uit het pakket. Lever het pakket voor 16:00 uur in bij een willekeurig pakketpunt van de vervoerder. Mocht de retourdag op een zon- of feestdag vallen, dan mag het pakket een dag later retour.

Gebruik altijd het retourlabel voor het retourneren zodat je niet nogmaals verzendkosten hoeft te betalen bij het pakketpunt!

Afhalen in Drachten of Hattemerbroek

Liever het pakket afhalen in Drachten of Hattemerbroek? Dat kan! Het pakket ligt op de dag voorafgaand de huurdatum vanaf 16:00 uur voor je klaar. Vanaf dat moment kun je het komen ophalen. Het retour brengen gebeurt op de dag na de huurdatum voor 16:00 uur. Mocht deze retourdag op een zon- of feestdag vallen, dan mag dit een dag later. Per mail ontvang je meer informatie en een cijfercode waarmee je de afhaalkast kunt openen. Zo kun je het pakket afhalen en retour brengen wanneer het jou uitkomt!

Lasergamepakket huren

Daarom huur je lasergame bij laserfeestje

check_circle Compleet pakket, speelklaar
check_circle +3500 pakketpunten
check_circle Levering gegarandeerd
check_circle +4500 positieve reviews
check_circle Kosteloos annuleren
check_circle Weekend-actie (zo. gratis!)
check_circle Geen borg nodig
check_circle Veel leuke extra's
check_circle Verzenden of afhalen
check_circle 1 reserve pistool (gratis!)
format_quote Goede communicatie en bestelling ruim op tijd ontvangen. Ik had bij de laserguns ook walkietalkies besteld. Dit was een groot succes!... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote Al meerdere keren een laserfeestje gehouden op de BSO en elke keer weer een succes! Kinderen enthousiast en materiaal makkelijk in gebruik... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote We hadden de guns gehuurd voor een groep jongens 14-16 jaar. Die hadden zoveel plezier dat de volwassen heren en dames spontaan mee gingen doen... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews

Advies nodig, hulp bij het boeken of andere vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden.