Ervaringen

4274 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

.
01-12-2022
Sylvia M.
Laseren in de Gymzaal
Het was weer een geslaagde activiteit bij onze stichting. Snel geleverd en alles was weer top in orde!
30-11-2022
Erik C.
Top Service!
We zijn heel erg tevreden. De kinderen hebben genoten! Hele goede snelle en vriendelijke service!! Top geregeld! Echt een aanrader voor Heel erg bedankt!!
29-11-2022
Wim B.
Verjaardag Perry en Roy
Het was geweldig, kids hebben genoten. Jong en oud.. Hadden zelf een parcours gemaakt van paletten en doeken, versiert met lichtjes. Vuur ton aan want het vroor.. De spullen kwamen een dag eerder dan het feest in een verpakte plastic bak, retour bon erbij en het kon zo weer met de post mee.
25-11-2022
Esther S.
Laserfeestje
Goed geregeld, op tijd geleverd, compleet in stevige box met retourbon erbij. Kinderen hebben genoten ondanks de regen, de bandana’s waren ook leuk erbij.
24-11-2022
Sill K.
Top
Een dag eerder geleverd. Goede communicatie. Met veel plezier het hele weekend gebruikt. Iedereen was enthousiast. Voor herhaling vatbaar
24-11-2022
Bianca H.
Kinderfeestje
Wij zijn echt super tevreden. Alles ging zoals besproken. Kinderen hebben een topdag gehad! Super bedankt!
24-11-2022
Anne P.
Genoten!!
Soms zijn leerkrachten net kleine kinderen… Wat hebben we genoten om de school een keer op een andere keer te zien en niet alleen de school, maar ook de collega’s
24-11-2022
Chris P.
Kinderfeestje 8 jarige
Goeie service, kwamen na reservering nog 2 kinderen bij was geen enkel probleem 2 wapens bij pakket te voegen. Was er ruim optijd binnen. Duidelijke handleiding en spel tips. Feestje zelf 2x 3 potjes gedaan en tussendoor even rust moment. Kinderen vonden jammer dat feestje afgelopen was. Groot succes en hele blije gezichten en lekker actief bezig geweest.
24-11-2022
Leonie D.
Leuk kinderfeestje
Fijne lasergames, al vaker hier gehuurd. Altijd super geregeld.
24-11-2022
Latoya E.
Top ervaring!
Box was ruim optijd binnen. Alles duidelijk uitgelegd. Ook om extra spellen te spelen. Wat een top feestje heeft mijn zoon gehad. Het was zo leuk dat we zelfs de tijd waren vergeten. Ouders stonden al te wachten :) Zeker voor herhaling!!
20-11-2022
Heleen H.
Lasergame feestje
De box werd netjes bezorgd met extra batterijen. We waren zeer verrast over de service en de optale levering. De kinderen hebben een prachtig feestje gehad, zonder beperkingen in de tijd. Wat je wel hebt wanneer je naar een locatie gaat.
20-11-2022
Thea v.
Top feestje
Het was een top feestje, de kinderen hebben zich super geamuseerd. En alles was écht goed geregeld, goede service. Echte aanrader!
20-11-2022
Sebastiaan D.
Perfect
Super kinderfeestje gehad. Pistolen reageren goed op afstand dus je hoeft niet heel dicht bij te staan. Geleverde pakket was uitstekend met extra baterijen, diploma's. Bezorgen en weer opsturen ging makkelijk. Kortom een aanrader!
20-11-2022
margriet h.
makkelijk, snel en goede service
Makkelijk pakket online besteld voor lasergame feestje, opgehaald in Drachten. Mooi systeem met de afhaalbak buiten. Alles werkte goed, goede uitleg via de email en snelle en goede service. Heel tevreden!
19-11-2022
Wijtske D.
Kinderfeestje aanrader!
Snel makkelijk en perfect geregeld! Aanrader!
18-11-2022
Johannes B.
Kinderfeestje
We hebben een ontzettend gaaf kinderfeestje gehad, de kids hebben de hele middag verschillende spellen gedaan met de guns en targets. De spullen waren ruim op tijd met de post en makkelijk in gebruik.
18-11-2022
Rebecca B.
Super lasergame ervaring
Echt zeer tevreden over de service, communicatie en de geleverde spullen. Alles was zeer goed geregeld. Voor herhaling vatbaar!
18-11-2022
Tijn k.
Laserfeest
Mooi optijd op kunnen halen , net genoeg extra batterijen erbij dus de lol kon niet op in het bos en later nog in de tuin. Zeker voor herhaling nog een keer met de kids van het zijspan weekend
Leuke foto geplaatst!
18-11-2022
S S.
Lasergame feestje
Mijn zoon heeft een top feestje gehad! Pakket was volledig met alles erop en eraan, alleen kregen we de pistolen niet open voor nieuwe batterijen. Dit was geen ramp, de jongens hebben er lang genoeg mee kunnen spelen.
18-11-2022
Peter v.
5
Prima product en strakke levering. Mooi makkelijk gemaakt met retouretiket en t-raps.
13-11-2022
Femke V.
Lasergames
We hebben genoten van een erg leuk lasergame feestje! Alles wat zeer goed geregeld!
Leuke foto geplaatst!
11-11-2022
Tom v.
Super gelachen!
Super service, alles wat je nodig hebt voor een leuke, gezellige avond!
11-11-2022
Ellen V.
Super!
Pakket ruim op tijd ontvangen. Alles compleet en onze zoon heeft een SUPER kinderfeest gevierd. Service is goed. Ik zal zeker nogmaals gier iets bestellen
11-11-2022
Sigrid H.
Een aanrader
Alweer voor de 3e keer dat we een pakket hebben gehuurd voor het feestje van onze tweelingjongens, nu 12 jaar. Wederom alles compleet en in orde. Deze keer ook de stroboscoop lamp erbij gehuurd. Eenvoudig dingetje maar effectief en de kinderen vonden het geweldig. De glow-in-de-dark staafjes zijn ook een echte aanrader
11-11-2022
Marieke B.
Lasergame
Top! Goed geregeld. Netjes extra baterijen en schroevendraaier!aanrader!
10-11-2022
Jan Marten V.
Goed geregeld
Het pakket was zoals het beschreven was. Alles klopte het was even zoeken naar de afhaal locatie. Dat zou nog wel wat beter aangegeven mogen worden met wat verlichting erbij Voor de rest prima
09-11-2022
Rick B.
Kinderfeestje 10-jarige
Erg goed bevallen. Goed verzorgd. Duidelijke communicatie, tijdige levering, goede verpakking, tot in details de retourzending al voorbereid. Pakket compleet, zelfs met reserve batterijen en alles. Keurig gedaan.
09-11-2022
Brigitte d.
Aanrader!
Zeer goed georganiseerd. Alles werd ruim op tijd geleverd met duidelijke uitleg erbij. Leuke extra’s erbij zoals certificaat. Goed stevig materiaal en de kinderen hebben zich er enorm mee vermaakt!
09-11-2022
Carolien F.
Kinderfeestje
We hebben een hele goede ervaring gehad met laserfeestje.nl Het pakket is goed verzorgd, overal is aangedacht! De guns werkten perfect! Voor herhaling vatbaar!
09-11-2022
Ruth B.
Top!
Super handig om de Guns en portofoons te kunnen huren. Als was keurig verpakt, van alles voldoende en een handige manier van ophalen en brengen! Een aanrader
Item 1-30 van 4274 in totaal item(s)