Ervaringen

3831 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

Beoordeel laserfeestje.nl
.

Schrijf een beoordeling



Je naam wordt gepubliceerd op onze website.


Bij het plaatsen van de beoordeling worden naam, datum en de beoordeling getoond. Bekijk onze privacy voorwaarden.
18-01-2022
De L.
Super service
ivm de corona scholensluiting kon het ineens toch niet meer doorgaan. Laserfeestje heeft de al geleverde guns netjes retour laten sturen en na de vakantie weer opnieuw gestuurd, zonder extra gedoe of kosten. Kortom super service en meedenken. Prettige communicatie. Ik ben blij!
17-01-2022
Marlies F.
Kinderfeestje
Geweldig goed vermaakt met de laserguns in het bos. Nog bandana’s en schmink erbij besteld om het feest compleet te maken, erg geslaagd! En goed geregeld met duidelijke handleiding, extra batterijen en extra lasergun.
15-01-2022
Niels M.
familie laserfeest
de verzending en retournering zijn goed geregeld. Hebben met de hele familie veel lol gehad en zelfs opa en oma konden meedoen. alleen jammer dan je niet echt kon zien hoeveel mensen je geraakt had
13-01-2022
Angela v.
lasergamepistolen
Top geregeld, het pakket was zeer compleet met extra reserve batterijen. Het was schoon en netjes en een dag eerder dan verwacht. Dat scheelde in de planning voor alle andere verjaardagsvoorbereidingen. Tot midden in de nacht is er bij ons op het terrein gespeeld, ze vonden het allemaal geweldig! zeer betrouwbaar, goede kwaliteit, compleet pakket, top georiganiseerd.
12-01-2022
Freek v.
huur lasergame pistolen
We hadden 12 pistolen gehuurd. Al enkele dagen voor het feestje in huis. Dat was erg prettig. Ook om even rustig te kunnen kijken hoe het werkt. (Alles was mooi stevig verpakt en duidelijke uitleg, reserve batterijen, lintjes ed) De kinderen hebben het erg leuk gehad. Ze hadden alleen erg snel door hoe ze het pistool konden resetten en weer in de juiste teamkleur konden zetten. Maar dat heeft voor het speelplezier niet uitgemaakt bij deze groep. Ze vonden het allemaal erg gaaf! (Kinderen van 7 a 8 jaar oud) De discolamp viel tegen die viel niet op in onze ruimte. (Lamp niet krachtig genoeg voor onze ruimte)
12-01-2022
Danielle K.
Geweldig feestje
Zelfs hartje winter hebben de kinderen genoten van een heerlijk middagje lasergamen! Top manier om met de lockdown toch nog een goed kinderfeestje te organiseren.
12-01-2022
Jeroen C.
Kinderfeestje
Kinderfeestje van onze dochter die 9 werd. De Kids vonden het fantastisch. Het pakket was ruim op tijd geleverd en alles was goed voorbereid. Van nieuwe batterijen tot het retourlabel alles zat erbij.
12-01-2022
Heidi G.
wederom geweldige levering!
Dit was onze 2e bestelling bij Laserfeestje.nl en ook deze keer is alles weer perfect verlopen. Na een wat gestreste mail van mij is het pakket nog iets eerder verstuurd (verjaardag gehandicapte zoon op 3 januari, veel pakketten zouden vertraagd zijn ivm de grote drukte dus....). En dus mooi op tijd. Alles perfect verpakt en compleet. Succes verzekerd, dankjewel!!
12-01-2022
Willeke M.
Een leuk event in eigen tuin!!
Reservering, betaling en ontvangst waren naar wens ( we hadden langer spelplezier ivm snellere levering. 1 vd laserguns deed het slecht, maar omdat je er 1 extra krijgt hadden we alsnog allen plezier!!! Dank jullie wel. Aanrader!
12-01-2022
Elise W.
Lasergamefeestje
We hebben onwijs genoten van het lasergamefeestje van onze zoon. Wat een genot en ze vonden het veel te snel voorbij gaan!
12-01-2022
Irene W.
Geweldig
Mijn zoontje heeft het leukste verjaardagspartijtje ooit gehad. Hij en zijn vrienden hebben ondanks slecht weer ontzettend leuk gehad. Ze hebben echt genoten. De bandanas en smink maakte het helemaal af. Super leuk!
11-01-2022
Reintje D.
Leuke ervaring
Voor onze dochter haar verjaardagsfeestje huurden wij een lasergame set. Erg leuke ervaring! Heel makkelijke op te halen en weer weg te brengen. En verder zit er een duidelijke beschrijving en uitleg bij de set. Erg tevreden!
11-01-2022
Berna W.
Onbeperkt lasergamen op een zelfgekozen locatie
Prima bevallen. Ruim op tijd geleverd. De instructies voor het spel, begeleiding en retourzending zijn duidelijk bijgesloten. De kinderen hebben zich prima vermaakt in het bos. Mooi kampvuur erbij met warme chocomel en slagroom. Voor herhaling vatbaar!
10-01-2022
Geralda M.
Laser game
Super leuk om thuis met een groepje te doen! Wij hebben heerlijk lol gehad met de kids!
10-01-2022
BSO d.
superrrrr
Al meerdere keren een laserfeestje gehouden op de BSO en elke keer weer een succes! Kinderen enthousiast en materiaal makkelijk in gebruik. Snelle en duidelijk levering van spullen.
10-01-2022
Simone K.
Oud en nieuw
Omdat er geen vuurwerk meer afgestoken mocht worden en we de deur niet uit mochten/konden ivm de corona regels, wilden we er toch een speciaal uiteinde van maken. Dus hebben we met ons gezin van 6 personen gelasergamed. Omdat de jeugd zo enthousiast was hebben we het zonder problemen een paar dagen kunnen verlengen! Wat hebben we met elkaar genoten!!! Bedankt!
10-01-2022
Esmee P.
Geweldig!
Super leuk kinderfeestje kunnen vieren voor mijn zoon van 6 jaar! Ze vonden het geweldig!
07-01-2022
Adrie H.
feestje
ze hebben genoten. dus wij als ouders ook!!
07-01-2022
Anouk
Lasergame tijdens de lockdown
De laserguns werden met veel enthousiasme ontvangen. Zowel binnen als buiten gespeeld en natuurlijk in het donker. Super leuk en echt een aanrader. Alles was goed geregeld. Pakker ruim van tevoren binnen. Alles duidelijk uitgelegd. Genoeg batterijen, die we niet nodig hebben gehad. Bedankt!
07-01-2022
MARIEKE V.
Superfeestje!
We hebben echt een superfeest gehad!! Onze zoon werd 8 jaar en we hebben met 11 jongetjes gelasergamed in onze stal. Met balen hooi en oude gordijnen etc een superleuk speelveld gemaakt. Spannende muziek erbij en de rookmachine om het af te maken! Ruim twee uur hebben ze verschillende potjes gespeeld.
Leuke foto geplaatst!
06-01-2022
Miranda H.
Zeer vlotte levering
We hadden de lasergames ruimschoots op tijd geleverd gekregen. Pakket was compleet met duidelijke handleiding. Er is met heel veel plezier mee gespeeld.
06-01-2022
Guido V.
Super fun!!
Top geleverd, top materiaal en top benodigdheden voor een super prijs.. echte aanrader!!
06-01-2022
Leonie d.
Top service
Top service
06-01-2022
Tjakske D.
Laserfeestjr
Meer dan compleet en op tijd verstuurd. Heel erg blij mee!
05-01-2022
Debby V.
Mijn dochter en haar vrienden vonden het geweldig. Super geregeld.
05-01-2022
Yannick M.
Top!
Veel plezier voor een goede prijs.
04-01-2022
Mirjam R.
Geslaagd laserfeestje
Alles werkte en veel spelplezier gehad tijdens alle speelrondes! Voorraad batterijen waren meegeleverd maar niet nodig gehad. Zeker voor herhaling vatbaar
04-01-2022
Marloes D.
Top activiteit in Coronatijd
Dag eerder geleverd gekregen, lekker het bos in gegaan met een groep kinderen en ook in huis gespeeld. Ideaal om je in de Coronatijd toch nog wat te kunnen vermaken. Alles keurig geregeld.
04-01-2022
Coen V.
Super voor alle leeftijden!
We hebben de guns gehuurd voor een groep jongens 14-16 jaar. Die hadden zoveel plezier dat de volwassen heren en dames spontaan mee gingen doen. Het was allemaal makkelijk en goed geregeld! Ik beveel dit aan voor alle leeftijden die graag leuk samen actief bezig willen zijn.
04-01-2022
Olivia R.
Gezellige activiteit
Met vier personen gespeeld op oudejaarsavond. Echt een aanrader!! Het pakket kwam ruim op tijd, je krijgt alles wat je nodig hebt en het retourneren is heel makkelijk. Een leuke activiteit voor jong en oud!
Item 1-30 van 3831 in totaal item(s)