Beoordelingen Laserfeestje.nl | Lasergameverhuur

Plaats uw beoordeling!


Eveline

Top verzorgd!

Ruim op tijd ontvingen wij het pakket, maar liefst 3 werkdagen voor het feestje! De kist was goed verzorgd; met instructie en veel andere zaken, zelfs reservebatterijen en een schroevendraaier, retouretiket etc. Feestje was groot succes! Echt een aanrader.

Tijmen

Top feestje!

Onze zoon heeft samen met zijn vriendjes genoten van zijn feestje! De pakket was ruim van te voren aanwezig. Alles was perfect verzorgd! Het retour sturen was ook zeer makkelijk.
Bedankt voor het geweldige feestje!

Guido

Leuk feest

Goede communicatie via de mail over het hoe en wat. De box was ruim op tijd aanwezig. Al op dinsdagmiddag terwijl het feest op vrijdag was! Hemelvaartsdag zat er nog wel tussen. Alles helemaal compleet. Ondanks het feit dat in de dagen vooraf ook al veel plezier aan de guns beleefd is waren de extra batterijen niet nodig. Heel gemakkelijk de box met de retourbon op zaterdag weer afgegeven bij het postkantoor. Niets te klagen dus!

Esther van Hattem

Top feestje!

Wij hadden een box gehuurd voor het kinderfeestje van onze zoon. Goed verzorgde box met guns, targets, lintjes, extra batterijen en schroevendraaier. Helemaal compleet, de oorkondes waren ook erg leuk! De kinderen hebben zich de hele middag super vermaakt! Echt een top feestje namens laserfeestje. Een aanrader!!

Geertje

Geweldig kinderfeestje

De doos was ruim van te voren aanwezig. Super compleet met extra batterijen, gekleurde linten, targets, diploma's en scorelijsten.
Tip misschien ook blauwe en groene linten, zodat je de groep in 4'en kunt delen.( in de kleuren van de lasergame.)
De jongens hebben zich uren vermaakt, bijna geen tijd om te eten

Russeler

LEUK!

Superleuk feestje gehad met de guns :)

rein11

fantastisch

Wat hebben wij een fantastisch feest gevierd met jullie spullen! Lekker naar het park gegaan en de jongens hebben zich erg super vermaakt. Iedereen was erg enthousiast! Na het lasergamene lekker de bbq aan en het feest was compleet!
Ontzettend goed geregeld zeg! Zeer complete box kunnen gebruiken, echt overal is aan gedacht!
We komen zeker nog een keer terug!
Bedankt!

Danny Schaart

Top!

Kinderen hebben genoten, hadden nog nooit zo'n leuk feestje gehad.
Succes dus!!

Matthijs

Heel goed geregeld!

Heel goed geregeld! Echt een aanrader!

T. van Boekel

Super geregeld!

Materialen zijn simpel in gebruik en alle benodigdheden zijn meegeleverd! We hebben dit gehuurd voor een voetbalkamp met 110 kinderen en ze vonden het lasergamen een hoogtepunt van het programma.

Een tipje: De meegeleverde extra batterijen (top!) konden niet in de targets, helaas was er een leeg gegaan.

Stichting Oranjecomité Puiflijk

Super gaaf!

Een hele leuke activiteit tijdens Koningsdag in Puiflijk. Keurig netjes verzorgd door Laserfeestje.nl, met duidelijke en heldere uitleg, nette materialen en zelfs spannende muziek. Een aanrader.

Stichting oranje comité wezep

Lasergame volledig verzorg

De kids hebben genoten....was goed geregeld top atractie ....
Jammer dat in begin de geweren even niet werkte....we hopen volgend jaar weer deze arena in te huren


Schrijf uw beoordeling