3604 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

Beoordeel laserfeestje.nl
.

Schrijf een beoordeling



Je naam wordt gepubliceerd op onze website.


Bij het plaatsen van de beoordeling worden naam, datum en de beoordeling getoond. Bekijk onze privacy voorwaarden.
24-09-2021
Gerwin S.
Super leuk
Alles was goed geregeld, koffer was compleet met Alles wat je nodig hebt voor een leuk laserfeest. Ook reserve batterijen, en het ophalen en terugbrengen op de aangegeven locatie was prima!
24-09-2021
Marieke B.
Laserfeestje
Genoten van een tof laserfeestje! De spullen waren goed voor elkaar, aan alles was gedacht, zelfs reservebatterijen en een schroevendraaier waren meegeleverd. De communicatie was helder en het afhalen goed geregeld. De kinderen hebben een topfeest beleefd, echt een aanrader! Bedankt voor de goede service!
24-09-2021
Joris v.
Onwijs veel plezier voor een onverslaanbare prijs!
Nette website, gemakkelijk bestellen, relevant aanbod en top prijs. Laserfeestje stuurde het door ons gehuurde lasergame pakket ruim van te voren op en alles werkte zoals aangegeven. Terugsturen was perfect voorbereid, tot en met extra tiewraps aan toe. We hebben een top dag gehad!
24-09-2021
Lucinda V.
Gaaftse kinderfeestje ever
Mijn dochter en haar 11 vriendjes en vriendinnetjes hebben echt een super feest gehad. Lekker in de bossen rond rennen met de laserguns. Papa en mama vonden het ook super. En het verzenden ging heel soepel en snel. Heel erg fijn zeker een aanrader om te doen!
Leuke foto geplaatst!
24-09-2021
René G.
Super goed geregeld !
Het feestje was een groot succes. Alles was keurig geregeld. De kinderen hebben allemaal genoten, en wij als ouders ook.
24-09-2021
Maaike v.
Super leuk en compleet pakket voor diverse mogelijkheden
Het werkt goed en is helemaal compleet. Door de targets krijg je nog veel meer spelmogelijkheden en is er voor iedere groep wel een leuk spel van te maken.
24-09-2021
Jolanda d.
Uitstekend!
Site overzichtelijk, reservering duidelijk en verzending volgens afspraak. Zeer betrouwbaar. Feestje uiteraard geslaagd, kinderen vonden het erg leuk, ook meerdere speelstijlen zijn uitgeprobeerd, waardoor we voor langere tijd plezier hebben ervaren van de laserpistolen. Handleiding duidelijk en bediening makkelijk, top!
23-09-2021
Gerriette B.
Superleuk!
Goed geregeld met een afhaalpunt hier in de buurt. Wij hebben het heel leuk gehad.
18-09-2021
Vivian J.
Top geregeld!
Supergoed geregeld! Complete kist met laserguns, aan alles is gedacht. Zeer geslaagd kinderfeestje gevierd in het bos met de laserguns. Super, absoluut een aanrader!
18-09-2021
Kees v.
Kinderfeestje 10-er
De materialen werden in een stevige box geleverd. Duidelijke beschrijving, stoere bandana's en schmink. De kids hebben een super feestje gehad. Voor herhaling vatbaar!
18-09-2021
Robert V.
One word geweldig!
Geweldig feestje met de laserguns gehad voor onze zoon van 8 jaar. Lekker in het bos rennen en schieten. Levering van het pakket was mooi op tijd, alles keurig verpakt in een Box met retour sticker.
17-09-2021
Maria Reyes G.
kinderfeest
Super leuk en ik heb voor een extra pistool gevraagd en zij weren super snel gestuurd. Bedankt
17-09-2021
Gerry E.
Starwars
Super snel geleverd met alle opties. Kids hebben het leuk gehad. Makkelijke bediening. Min voor elke gun mag wel pakketje reserve bat
Leuke foto geplaatst!
17-09-2021
bart v.
Top activiteit
Kinderfeestje voor mijn zoon van 6. Ze hebben genoten van de laserguns! Prettige communicatie en alles prima geregeld. Aanrader.
17-09-2021
Ellen
Superleuk!
Pakket ruim op tijd geleverd om even te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Daarna superleuk meidenfeest met veel variatie in het lasergamen. Ook retourneren is gemakkelijk met het bijgeleverde retourlabel. Kortom: doen!
17-09-2021
Fokje M.
Super stoer feestje!
Mijn zoon van 8 heeft een superstoer verjaardagsfeestje gehad met zn vriendjes. Met zn allen achterin de 4x4 en hop naar 't bos achter ons huis. Compleet met bandana's en schmink. Zijn vriendjes hebben het er nog over, top!
17-09-2021
Vera M.
Kinderfeestje 7 jarige
De spelletjes vonden ze wat te spannend en misschien lastig. Uiteindelijk hebben we ze maar rond laten rennen met de laserguns wat ze nog een uur hebben volgehouden.
17-09-2021
Astrid v.
Lasergame
Vlot en netjes geleverd. De jongens van het waterpoloteam starten hun seizoen strijdvaardig!
17-09-2021
Yvonne O.
Super gezellig kinderfeestje
Bedankt voor de lazerguns, we hebben alle lampen in de gehuurde gymzaal uitgedaan en hebben glowsticks om gedaan en een aantal super leuke potjes gegamed
17-09-2021
Imogen W.
Super!
Wij hebben voor een schoolactiviteit best veel spullen gehuurd. Alles werd ruim op tijd geleverd, alles werkte goed en het was gemakkelijk te retourneren. Retourlabel en tie ribs waren bijgevoegd. Zeker voor herhaling vatbaar.
17-09-2021
Jan S.
Kinderfeestje
Zoals elk jaar is dit toch echt fantastisch voor de kinderen.
16-09-2021
E. J. T. v.
456TUMWAL
Het werkte fantastisch
13-09-2021
Kneuterkamp K.
Kindervakantiekamp
8 laserpistolen gehuurd voor 2 verschillende dagen. Ruim op tijd aanwezig, echt alles zit erbij ( reserve pistool, batterijen, schroevendraaier). Retour service werkt ook perfect.
Leuke foto geplaatst!
11-09-2021
Esther B.
Fantastisch
Het was heel goed geregeld: alles kwam ruim op tijd aan, de instructies waren heel erg duidelijk, ook voor het retourneren. En het was ook nog eens heel leuk om te spelen.
11-09-2021
Julia D.
Kamp groep 8
Helemaal top! Na het gebruik van de laserguns bij ons alternatief kamp in mei, hebben we ze nu ook gehuurd voor ons echte kamp met twee groepen 8. De kinderen vonden het geweldig! Alles werd ruim op tijd geleverd, zit goed verpakt en is makkelijk te gebruiken. Een aanrader.
10-09-2021
Lenneke D.
ONVERGETELIJK AVONTUUR!
Onze zoon, die net 11 jaar is geworden, vierde met 6 vriendjes een slaapfeestje. Toen de zon onder ging, werden de lasergame pistolen meteen gepakt! Zeker 3,5 uur plezier van gehad (en 's ochtends speelden we gewoon weer verder)! Geweldig, al die lichtjes in het donker! Spanning en sensatie!
10-09-2021
M V.
Lasergame feestje park
Hallo laserfeest.nl Wij hebben een geweldig lasergamefeest gehad met 9 meiden (van 2 van 7 jaar en 7 van 10/11jaar). 3 teams hebben we gemaakt en dit spel gespeeld half september met 27 graden???? Wauwww... wat vonden de meiden dit super cool!!! Volgendjaar doen we dit weer!!! Waarom: 1. Snelle levering????(4 dagen van te voren) 2. Alles.... maar dan ook alles ...wordt bevestigd via de mail en kan je volgen zelfs retour???? 3 alles werkt, niks ontbreekt, diploma's erbij, uitleg, handleiding, extra batterijen, schroevendraaier???????? 4. Geen retour label uit printen of een boekwerk aan instructies....alles zit erbij en de grootste gek kan dit volgen???????????? 5. ....waar twijfel je aan als je een te gek feestje wil geven...gewoon doen dus???? Nogmaals mega bedankt! Ga zo door!
10-09-2021
Thirza S.
Top geregeld
Voor feestje van mijn zoon, hebben we deze gehuurd, we hadden ze super op tijd binnen zodat we konden kijken hoe het werkt. Alles zat er bij..uitleg, scorekaart, certificaten voor de kids, tot extra batterijen en zelfs schroevendraaier. Dus super compleet????
10-09-2021
Yvonne O.
Buurtfeest
Super handig, je haalt het op bij het afhaalpunt, leest de instructie en gaat ermee spelen. Voor jong en oud, vooral in het donker werd het leuk. Bedankt voor het toffe buurtfeest. Het inleveren gaat ook net zo makkelijk. Tip: misschien zijn oplaadbare batterijen een idee, dat is beter voor het milieu??
Leuke foto geplaatst!
10-09-2021
Linda O.
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit laser guns, ruim op tijd geleverd, makkelijk retour sturen, alles zit in de box, genoeg batterijen. Wij hebben een topfeestje gehad hier thuis!
Item 1-30 van 3604 in totaal item(s)