Ervaringen

4437 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

.
30-05-2023
Geertje B.
super leuk feestje gehad!
Hele nette en snelle service. Alles ziet er keurig verzorgd uit, makkelijk in gebruik. Jongens hebben zich heerlijk vermaakt met de guns. Daardoor een erg leuk feestje gehad.
30-05-2023
Suma d.
Supergoed verzorgd, kids vonden t geweldig!
Het pakket werd ruim op tijd verzonden en was voorzien van reserves om een leuk laserfeestje te garanderen.
30-05-2023
Kim Z.
Lasergamen op ponykamp
Wij hadden de lasergamen mee genomen op ponykamp en het was een groot succes! Super leuk!
26-05-2023
Sonja B.
Super leuk kinderfeestje gehad!
We hebben voor het kinderfeestje van mijn dochter laserguns gehuurd. Werd allemaal keurig op tijd bezorgd, met een duidelijke handleiding. Zag er super netjes uit en alles was meer dan compleet. Er zaten zelfs extra batterijen en een schroevendraaier bij! Ook de extra bestelde bandanas en de schmink werden heel leuk ontvangen. De kinderen vonden het helemaal geweldig, "het leukste feestje ooit"! Waarom dan geen 5 sterren? Enige minpuntje is eigenlijk dat je niet goed kon horen of voelen wanneer je iemand raakte of wanneer je zelf geraakt was. Er was geen trilling of geluidje in het geweer als je iemand raakte of werd geraakt. Dus je moest maar hopen dat je raak geschoten had. Dat vonden we erg jammer. Maar verder was het echt helemaal top! Zeker voor herhaling vatbaar, misschien voor het volgende feestje van onze zoon? :-)
25-05-2023
Johnny V.
heel erg leuk
We konden het pakket ruim op tijd van tevoren al ophalen. Het kinderfeestje met 14 kinderen was goed geslaagd. Alles was duidelijk en er zaten meer dan genoeg reserve baterijen bij. Ook het terug sturen was een eitje, kortom een aanrader.
25-05-2023
Ben D.
Super goed
Leuk feestje gehad, lekker kunnen spelen. Klein probleempje gehad met een geweer maar super opgelost. Zeker voor herhaling vatbaar
25-05-2023
SIMONE B.
Geweldig lasergamefeestje voor mijn zoons!
Onlangs hebben we lasergame gehuurd voor het kinderfeestje van mijn zoons, en ik moet zeggen dat het een ongelooflijk succes was! Het was een geweldige ervaring voor de kinderen en alles verliep vlekkeloos. Ten eerste was de communicatie met het verhuurbedrijf van de lasergameapparatuur uitstekend. Het hele proces van het huren van de lasergameapparatuur verliep soepel en efficiënt. En er is een duidelijke instructie met verschillende spelmogelijkheden. Een dag voor het feestje arriveerde de lasergameapparatuur op tijd en in uitstekende staat. Het was gemakkelijk op te zetten en binnen enkele minuten waren de kinderen klaar om te beginnen met spelen. De laserguns waren van goede kwaliteit en functioneerden perfect. Ze waren gemakkelijk te hanteren, zelfs voor de jongere kinderen, en hadden verschillende spelmodi die het spel extra spannend maakten. Het lasergamen zelf was absoluut een hoogtepunt van het feestje. De kinderen waren dolenthousiast en het plezier spatte ervan af. Ze renden rond, verstopten zich achter objecten en probeerden elkaar te raken met hun lasers. Het feit dat het een buitenspel was, gaf het een extra dimensie van avontuur en opwinding. Zelfs de oudere kinderen en de ouders deden enthousiast mee! Wat ik ook waardeerde, was dat het verhuurbedrijf voldoende lasergameapparatuur leverde, zodat iedereen kon deelnemen en niemand zich buitengesloten voelde. Er waren ook verschillende accessoires beschikbaar, zoals targets en lintjes, om het spel nog leuker te maken. Al met al was het huren van lasergame voor het kinderfeestje van mijn zoons een fantastische keuze. De jongens hebben enorm veel plezier gehad, en het was geweldig om te zien hoe ze actief bezig waren en samenwerkten tijdens het spel. Ik kan het ten zeerste aanbevelen aan andere ouders die op zoek zijn naar een spannende en leuke activiteit voor een kinderfeestje. Het was zeker een onvergetelijke ervaring!
25-05-2023
Jantine v.
Super service
Probleem super coulant opgelost. Nogmaals bedankt voor de goede service!!
24-05-2023
Hylke W.
Kids vonden het geweldig
Wij hebben de laserguns gehuurd voor in de meivakantie op de BSO. Ivm feestdagen en een weekend er tussendoor hadden we extra lang plezier van het lasergamen. Alles prima in orde en voorzien van alles wat je nodig hebt om een leuke middag te hebben.
23-05-2023
Janine K.
Alles goed voor elkaar.
Het was een zeer goed en geslaagd feestje. Alles werd netjes en ruim op tijd opgestuurd met een goede beschrijving daarbij.
Leuke foto geplaatst!
23-05-2023
Frans R.
Laser pakket
Een top middag voor de jongens. Box was compleet, goed verzorgd incl reserve batterijen en een 'retour kit'. Super makkelijk.. Alles was ruim op tijd in huis. Een rookkanon in het bos bleek achteraf lastig... eigen schuld! Goeie handleiding! Volgende keer weer!
Leuke foto geplaatst!
23-05-2023
Tom d.
Kinderfeestje
Super goede service en netjes verpakt incl. voldoende reserve batterijen. Zeer makkelijk retour te sturen met retourlabel. Ideaal voor kinderfeestje. Top !!
18-05-2023
Lonneke v.
Superleuk!
Enorm goed geregeld! Alles erop en eraan. Duidelijke handleiding erbij en reserve batterijen. Enorme aanrader voor een leuk kinderfeestje! Wij hadden ook de walkietalkies erbij want het extra leuk maakte :).
17-05-2023
Liselotte T.
Top kinderfeestje
Alles ruim op tijd binnen, duidelijke uitleg en goed verpakt. We hebben een geweldige middag gehad!
Leuke foto geplaatst!
17-05-2023
Sjaak C.
Erg leuk
Alles was top geregeld, reserve batterijen, reserve pistool retour label. Super leuke activiteit gehad en zeker voor herhaling vatbaar!
16-05-2023
Herjan D.
Laserguns huren
We hebben 33 laserguns gehuurd. We mochten de guns een dag eerder ophalen dan normaal is, dit was erg fijn omdat we de guns wilden gebruiken op het schoolkamp. Guns waren handig in gebruik.
16-05-2023
Ienske S.
Lasergames
Goede service, pakket op tijd verstuurd en alle benodigdheden in de koffer.
16-05-2023
Sjaak W.
Super leuk.
Ja was echt super leuk. Alles netjes geregeld vanuit laserfeestje.nl Top.
16-05-2023
Fransje H.
laserfeestje was top
Topfeestje gehad met de laserguns buiten. Goede service, rekening houdend met vrije dagen, complete en werkende lasersets. Heel tevreden!
16-05-2023
Esther R.
Bso lasergamen
Super leuk en keurig geregeld.
16-05-2023
Jolanda B.
Topfeestje!
De lasergun kwamen eerder dan gepland. Hierdoor hebben we er goed mee kunnen experimenteren. De bak was goed verzorgd, alles wat er nodig was, was aanwezig. Inclusief batterijen, tyrips, retourlabel en gebruiksaanwijzing. Mijn zoon vond dit het beste kinderfeestje ooit!! Dus was helemaal top.
16-05-2023
Iris K.
Fantastische ervaring
Wat geweldig goed geregeld dit pakket, we hebben er zoveel plezier aan beleefd. Gemakkelijk retour sturen, we kregen zelf een reserve gun, leuke spelopties. We gaan dit zeker nog eens doen en raden jullie aan!
16-05-2023
Susan v.
Geweldig!
Wat een leuke ervaring om te lasergamen in je eigen omgeving! De kinderen vonden de laserguns maar wát interessant! Buiten in het mooie weer moet je goed op het geluid afgaan wanneer je iemand raakt of geraakt wordt, binnen zie je de verlichting van de gun stukken beter! We hebben heel veel plezier met de laserguns gehad! Het pakket was volgens afspraak mooi op tijd in huis en alles wat je nodig hebt om het pakket te retourneren is aanwezig. Bedankt voor jullie top service!
16-05-2023
Gert Jan O.
Top feestje
Onze zoon heeft met zijn 10 vriendjes een topfeestje gehad. Lasergamen in het bos. Genoeg batterijen voor uren lang plezier. Iedereen was tevreden en vond het een gaaf kinderfeestje. Dit alles voor een goede prijs, al met al geslaagd!
16-05-2023
Grietje T.
Lasergame feestje
Pakket op vrijdag opgehaald voor het feestje zaterdag. Ik had het pakket daar gecontroleerd en het bleek niet te kloppen, ter plekke in orde gemaakt heel goed. Op zaterdag met de kinderen gespeeld in het bos. De meeste waren 8 jaar. Ik moet wel zeggen dit is wellicht een kantelpunt kwa leeftijd. Een deel snapte het maar een deel kwam er ook niet echt uit. Al met al een leuk feestje wat we in de toekomst wellicht jog wel een keer gaan doen.
16-05-2023
Kinke S.
Geweldig spel
We hebben met een groep van 18 kinderen van 10 tot 12 jaar een hele mooie middag gelasergamed op een boerderij. De guns werkte goed! De meegeleverde extra batterijen niet nodig gehad. Goed contact kunnen hebben met laserfeestje.
16-05-2023
Barry K.
Zeer goed geregeld
13 Laser-guns gehuurd, mooi verpakt in een kunststof krat met deksel. 1 Reserve gun meegeleverd met extra baterijen. Kleur lintje om teams te creëren, met inclusief 4 targets. Ruim voor de gebruik datum mogen ontvangen, met retour label. Kortom een geweldig kinderfeestje mee kunnen geven en TOP geregeld.
16-05-2023
tom b.
Laserguns voor schoolkamp.
Top levering. Werkte prima, helaas geen indicator wanneer batterijen bijna leeg zijn.
16-05-2023
Sophie T.
Brederocollege
We hebben dit met het examenkamp gedaan van onze school, was fantastisch. Daarnaast was het bedrijf erg meedenkend en flexibel. Zou iedereen deze partij aanraden voor laserguns e.d.
09-05-2023
Thomas O.
Was leuk
Leuke set. Moet wel aangeven dat ze erg makkelijk te resetten zijn(uit zetten en aan en je kleur kiezen) dat vals spellen wel heel makelijk werd.
Item 1-30 van 4437 in totaal item(s)