Beoordelingen Laserfeestje.nl | Lasergameverhuur

Plaats uw beoordeling!


Ellen Bierkens

Superfeest!!

We hebben echt een heel leuk feest gevierd. Onze zoon werd 7 jaar, dus allemaal kleine jochies. We hebben een gymzaal gehuurd en deze helemaal donker gemaakt. De guns zijn klein en licht, dus geen probleem. Alles werkte goed en de bijgeleverde beschrijving was zelfs voor een a-technicus heel duidelijk. Ook leuke ideeën voor verschillende spellen. Kan er echt niets op aanmerken (en ben behoorlijk kritisch!!). Een aanrader!!

J. R. Bergsma

Verjaardagsfeestje

Het was fanatiek er tegen aan door de bosjes met een groepje 'mannen'! Erg leuk om te doen, de afhandeling rond het pakket ophalen/terugbrengen geen gedoe, een aanrader.

Jorine Post

Personeelsfeest

Alles was duidelijk! Prima voor elkaar!

Arie de zwaan

Huur pakket 12 stuks

Geweldig. Het ophalen was makkelijk en duidelijk. Alles was goed voor elkaar. Een extra gun als reserve en extra batterijen meegeleverd. Het werkte allemaal naar behoren. Al met al niet duur en een leuke avond gehad.

Hanneke Morsink

Geweldig kinderfeestje gehad!

Voor een kinderfeestje op zaterdag gehuurd en ze lagen donderdag al klaar op het postkantoor! Super complete set de kids hebben genoten en wilde eigenlijk niet stoppen en dus zijn we op zondag met vrienden en hun kids nóg een keer het bos ingegaan voor wéér een geweldige middag!

Annelies Slagter

Alles goed!

De levering en kwaliteit van de laserguns was helemaal goed!
We hebben een fijn feestje gehad.

Van der Schouw

Superleuk kinderfeest

Het pakket hadden we ruim op tijd binnen. Met een groep jongens en meiden van 8 jaar in een nabij gelegen bos gelasergamed! Een grandioos succes, iedereen vond het fantastisch!

A.C. Gors

Geweldige activiteit!

Voor de kickoff van het voetbalseizoen hebben alle teams mogen lasergamen. Het was een groot succes. Zowel jongere als oudere kinderen vonden het leuk. De hele afhandeling van ophalen van de guns en het inleveren ging gemakkelijk. Een aanrader en we gaan het zeker weer doen voor een ander evenement dat in de planning staat.

ZKC'19

Top activiteit.

ter ere van het 100 jarig bestaan van ZKC'19 Met de jeugd van de korfbal lasergamen in de sporthal!
Wat een feest! Kids vonden het geweldig. 's avonds in een donkere sporthal met allerlei obstakels. daarna met zn allen ook slapen in de sporthal. kinderen waren zo enthousiast, dat we de volgende dag tussen de andere activiteiten door nog een paar potjes hebben gedaan! Een groot feest!

Linda

Superleuk!

Jongens van 10 jaar, waren super enthousiast! Net fortnite in het echt, in de bossen

A. Kersten

Ideaal voor een feestje

Wij hadden een familiefeest. Kids in de bossen kunnen lasergamen. Omdat ons feest in het weekend viel hadden we de laserguns een dag langer. Kortom ook de buurt heeft nog mee kunnen spelen met de laserguns.

Binnenkort is onze zoon jarig dan huren we ze zeker weer!

Bas B

Schoolfeest!

We hebben voor onze brugklassers een schoolfeest georganiseerd en daarbij een gamelounge en laserarena gebouwd! Het was een doorslaand succes!


Schrijf uw beoordeling