3136 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

Beoordeel laserfeestje.nl
.

Schrijf een beoordeling



Je naam wordt gepubliceerd op onze website.


Bij het plaatsen van de beoordeling worden naam, datum en de beoordeling getoond. Bekijk onze privacy voorwaarden.
18-02-2021
Thessa v.
Voor herhaling waard
we hadden vorig jaar bij ons neefje de laser pistolen gezien. Om het feestje van onze eigen zoon iets spectaculairder te maken nu corona alles heeft gesloten besloten wij tot het huren van de laser pistolen. Ruim op tijd waren ze aangekomen en hebben het s avonds als gezin even uitgeprobeerd wat een feest. Het feestje zelf was ook super. Diverse spel vormen gedaan. Al met al zeker de moeite waard om het voor ons weer te huren wanneer onze iets wat jaloerze oudste zoon jarig is.
18-02-2021
C L.
Super geregeld
Ons kinderfeestje was meer dan geslaagd. Het lasergame pakket was ruim op tijd geleverd en de laserpistolen waren makkelijk te hanteren voor de kids
18-02-2021
Robert H.
lasergame in de lockdown
We hebben genoten van de diensten van laserfeestje. Het pakket kwam ruim op tijd aan en was duidelijk in het gebruik. We hebben het gebruikt als onderdeel van een kinderpartijtje. Ideaal speelgoed tijdens een lockdown! Ik zou het zeker aanraden voor een kinderfeestje. wij hebben het vooral buiten in het donker en in de sneeuw gespeeld. De beleving van deze laser game ten opzichte van een "echte" lasergame (op een locatie), is dat je niet behangen wordt met raak punten. je kunt alleen op de pistolen schieten. Maar dat wisten we vooraf natuurlijk al. Terugsturen ging ook supermakkeijk en vlot!
18-02-2021
Christine S.
Lasergamen
Doordat er sneeuw en ijspret was is er van het lasergamen niet heel gekomen. Maar wat een goede service zeg, wij gaan het zeker nog eens overdoen!
18-02-2021
Stefanie S.
Lasergamen in de sneeuw
De reservering verliep vlot, de levering was super op tijd en de spullen waren goed voor elkaar. Super leuk dat er een stapel certificaten bij zat. De handleiding was heel duidelijk en er werd een overvloed aan batterijen meegeleverd. We zullen zeker nogmaals gebruik maken van jullie diensten.
17-02-2021
Vides O.
Laserfeestje
Super service! Alles heel compleet geleverd! Kids hebben een topfeestje gehad!
16-02-2021
Rosalie A.
Super leuk om toch in tijden van corona een leuk feestje in de buitenlucht te kunnen organiseren. De kids hebben er super veel plezier mee gehad. Vooral het zoeken van de targets vonden ze leuk. Alles is goed geregeld en duidelijke instructie
15-02-2021
Tessa D.
Super kinderfeestje
De kinderen hebben gelasergamed in de sneeuw! Wat een topdag!! Heel de middag hebben ze plezier beleefd!
11-02-2021
Marlies M.
Helemaal super
Vanwege de maatregelen kon ik pas laat het pakket aanvragen, maar meteen de volgende dag is het op de post gegaan. Doordat Laserfeestje.nl vooruit denkt en het pakket eerder op de post doet was het er (ondanks vertraging bij de bezorgdienst) nipt op tijd. Een mooi pakket met goedwerkende laserguns en allerlei extra's zoals meer dan genoeg batterijen en een schroevendraaier. Niet nodig gehad, maar wel super dat er aan gedacht is.
10-02-2021
Ellen A.
Super lasergame feestje
Het pakket werd ruim op tijd geleverd met alle onderdelen voor een mooi lasergame feestje,duidelijke instructies en reserve batterijen. Mijn kinderen en vriendjes hebben top feest gehad, maar ook zeker leuk met volwassenen. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!!
10-02-2021
Vincent v.
Perfect!
Naast het feit dat het een fantastische ervaring was voor zowel de kinderen als de volwassenen ben ik ook enorm te spreken over de manier van leveren en de service. Het retour sturen was ook goed geregeld!
10-02-2021
Hanneke J.
Super gaaf feestje
Snelle service en uren speelplezier!!
09-02-2021
Megan W.
Geweldig, helemaal geweldig!
De kinderen waren mega enthousiast en wij stiekem ook!! Dit gaan we zeker vaker doen. Bedankt voor de top service.
09-02-2021
Angela M.
Leuk corona uitje!
Om een aantal jongens uit de klas van mijn zoon, even een positieve boost te geven hebben wij de laserpistolen gehuurd en zijn we in de bossen gaan spelen. Een geweldig uitje tijdens deze vervelende periode! De service en materialen waren super. Snel verzonden, goed werkende materialen en alles geregeld om ook weer goed retour te kunnen sturen. Zeker aan te raden!
09-02-2021
Ilse B.
Leuk concept
Super goed geregeld en ideaal concept! Ik heb het met mijn gezin gedaan van 4 en iedereen vond het ontzettend leuk! Ik de corona tijd een super leuk alternatief. De guns waren soms alleen een beetje onduidelijk. Soms gaven ze ineens een geluid of wisten we niet welke “strike” wat deed. Een extra uitleg van de werking en de functies van de gun was wel fijn geweest. Ook de targets werkte niet heel goed.
05-02-2021
Mieke v.
Top feestje!
Super fijn dat het eerder werd geleverd. Dit gaf ons te tijd om het spel door te nemen. Top service
04-02-2021
Anneke v.
Helemaal geweldig
Het lasergamen was met recht een feestje in huis. Met ons grote gezinshuis met 4 eigen en 5 bij ons geplaatste kinderen, was dit ook in coronatijd echt een uitje in huis. Zowel binnen, met alle lichten uit en keiharde muziek aan, als buiten in de wijk, een waar spektakel. Hartstikke leuk en voor herhaling vatbaar.
Leuke foto geplaatst!
04-02-2021
Jan Hein V.
Geweldige service
Even stress door een verjaardagsfeestje in Corona en een pakketdienst die de orders niet meer kon verwerken (op tijd) maar buitengewoon vriendelijke service en alles meer dan goed gekomen. Iedereen blij! Dank.
04-02-2021
Jordy D.
Laser feestje
Top de kinderen en ik trouwens ook hebben ontzettend genoten en gaan er in de toekomst zeker vaker gebruiken van maken. Top service alles heel duidelijk en conform de afspraken!!!
04-02-2021
Elly K.
Kinderfeestje
Wij hebben een laserpakket gehuurd. Was erg compleet met reservebatterijen en zelfs een schroevendraaier, teamkleuren linten, targets erbij! Het feestje was met 9 kinderen (jongens en meisjes) en ze hebben erg veel plezier gehad. De geluiden die erop zitten zijn een extra plus. 1 klein nadeel was dat als iedereen af was, behalve 1 iemand dat je dat geweer aan en uit moest doen om hem weer alle levens te geven. Als ze af zijn kun je een toetsencombinatie doen om hem weer te activeren, maar dat werkt dus niet als je nog niet alle levens op hebt. Maar dat mocht de pret niet drukken, ze vonden het fantastisch Ook het ophalen uit een kast met een code werkte uitstekend
04-02-2021
Jesper E.
Feestje 11-jarige
Superleuk! Wat hebben de jongens en meisje zich vermaakt. (En wij als ouders stiekem ook). Vooral in deze corona-tijd, een welkom uitje voor de kinderen.
03-02-2021
Tijs A.
Top geregeld!
We zochten voor onze zoon van 6 iets leuks voor zijn verjaardagsfeestje. Ze hebben zich er fantastisch mee vermaakt. Ook de bezorging en het retourneren was perfect geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar.
03-02-2021
Wilhelmien O.
Kleinkinderen feestje.
De kinderen hebben genoten! Vooral in deze corona tijd was het even heerlijk uitleven in het bos, en van alle leeftijden deden ze mee!
03-02-2021
Vivien G.
Laserfeestje in Corona tijd
Wat een geweldig feestje hebben kunnen houden in deze rare tijd. Geheel corona-proof achter elkaar aanrennen met een lasergun. De kinderen hebben enorm genoten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
02-02-2021
Errit V.
Goede service en communicatie
Wij hadden voor een paar weekenden terug 4 laser pistolen gehuurd. Het was een vrij impulsief idee, dus we bestelden op woensdag. Dezelfde dag nog was het pakket verzonden en kreeg ik een track & trace code, met een beetje geluk kon ik het donderdag al in huis hebben! Helaas lukte dat niet vanwege de pakketdrukte bij PostNL. De bezorging op vrijdag werd ook nog verlaat en zou avonds komen, maar dat was voor ons ook prima. Helaas bleek dat op ons adres op een vrijdagavond en zaterdag een gesloten verklaring actief was en zou het pakket te laat komen. Via de tracktrace kon ik de bezorging nog doorschuiven naar een pakket punt maar daar kwam het pas om half 5 aan. De communicatie met laser feestje op zaterdag was goed. Ondanks dat er geen schuld was bij hen kreeg ik aangeboden om het pakket te houden tot het moment dat we opnieuw zouden kunnen gaan spelen, of kosteloos de bestelling annuleren. Wij hebben het pakket gehouden tot en met het weekend erna, zodat we ons geplande middag toch nog door konden laten gaan. Hartelijk dank voor jullie service en heldere communicatie!
02-02-2021
Heleen d.
Supergaaf!!
Een paar dagen heerlijk gespeeld met de kinderen (6-10 jr). Erg leuk om te doen. We huren ze zeker nog een keer. Aanrader ook voor thuis als je de ruimte hebt
01-02-2021
Elsa G.
Super feestje!
De spullen kwamen ruim optijd! De kinderen hebben erg genoten buiten in het bos. Helaas werkte de rookmachine daar niet omdat het met een stekker moest. Voor in de Carona tijd was dit een ultieme oplossing voor een SUPER feest!
01-02-2021
Inge V.
Top geregeld!
29-01-2021
Irene v.
Een top kinderfeestje!
Wat een leuke activiteit voor een kinderfeestje. Snel en makkelijk geregeld, voor een fijne prijs. De ‘guns’ zijn simpel in gebruik en pakket is mooi compleet. Bedankt!
28-01-2021
Jorien v.
Keurig verzorgd!
De spullen waren keurig verzorgd en werkten prima, maar ook als dat niet zo was geweest was er aan alles gedacht (reservepistool, batterijen, etc.) Zeker voor nu tijdens een lockdown is het een heel leuk alternatief voor het kinderfeestje!
Item 1-30 van 3136 in totaal item(s)