Beoordelingen Laserfeestje.nl | Lasergameverhuur

Plaats uw beoordeling!


Mirjam

Super!

Snelle levering, goede communicatie en goed materiaal. Veel plezier gehad tijdens het feestje, aanrader!

Angelique vervaart-bruynes

Geweldig

Wij hadden 2 kinderfeestjes, onze jongste van 8 smiddags en onze oudste van 10 savonds.

De kinderen van 8 vonden het helemaal geweldig en stoer. Ze hebben zich ruim een uur vermaakt in 2 teams. Bij deze groep hebben we geen score kaarten gebruikt. Wel hebben ze allemaal het certificaat gekregen. Erg leuk!

De 2de groep met tieners mochten in het donker naar buiten met de laserguns. Ook deze groep heeft zich erg vermaakt. Deze groep heeft ook de spelletjes gedaan. Vlag veroveren enz... Deze groep kon er geen genoeg van krijgen en ze hebben zeker 2 en half uur gespeeld. Ook deze groep een mooi certificaat.

Inmiddels hadden veel buurkindjes de laserguns gezien en die vonden het ook leuk. Aangezien we het pakket zaterdag en zondag hadden. Konden we dus zondag weer op pad met de buurkids.

Het pakket word netjes optijd verzonden, alles zit erbij. Batterijen, schroevedraaier, retourlabel enz..

Mijn kinderen riepen al mogen we volgend jaar weer!!!! Dus echt super!

L.S.

Heel goed

Gehuurd voor een activiteit tijdens een bedrijfsuitje. Snelle service, makkelijk ontvangen en retourneren, heel goed ontvangen door team.

Debbie

Girls laserparty!!

De meiden hebben enorm genoten. We hebben in onze gemeente een gymzaal gehuurd. De gym attributen verlenen zich ideaal om je daar achter te verschuilen. Geweldige laserguns en goed verzorgd van het versturen tot aan de retourzending. De score kaarten maken het helemaal af.Wij zijn heel blij met jullie laserfeestje!

Daniëlla Habraken

blijft super leuk!!

Onze 3 zonen hebben al meerdere keren voor hun verjaardagsfeestjes een laserpakket gehuurd. Altijd ruim op tijd geleverd en volledig uitgerust met duidelijke instructies. Iedereen is altijd enthousiast en omdat je het hele weekend mag huren profiteren ze daar ook echt van! Super service!

Anouk van Maaren

Laserfeestje 10 meiden

Het was een leuke activiteit voor een puberfeestje met 13-14 jarigen. We willen het nu uitproberen voor een feestje met 10-11-jarigen.

Pieter

Laserfeestje

Erg leuk. Pakket was er ruim op tijd. Geweren werkte. Reserve batterijen beschrijving en certificaat. Super geslaagd

Mirjam van Dooren

Super gaaf!!

Eigenlijk is alles hieronder al beschreven. De levering ging vlot en ruim om tijd. De koffer was heel compleet voor een TOP feestje voor onze 10-jarige zoon. Hierna even een doekje over de spullen gehaald en weer bij het Post.nl servicepunt ingeleverd. Zéker voor herhaling vatbaar!!

Vanessa

Super!!

Super leuk om te huren en de service ook helemaal top.Bestellen gaat erg makkelijk en alles zit erbij wat je erbij verwacht. We gaan zeker nog een keer weer huren

Enno

Zéér goed bevallen

Een pakket gehuurd voor een kinderfeestje (8 tot 10 jarigen) op zaterdag. Het pakket konden we donderdag al ophalen bij een afhaalpunt dus ruim op tijd! Veel reserve batterijen (die we overigens niet nodig hadden) en zelfs tie-wraps om de doos weer af te kunnen sluiten. De kinderen een paar uur in het bos losgelaten, ze hebben de tijd van hun leven gehad! Kortom een zéér geslaagd feestje!

Claudine

makkelijk en snel geregeld

Pakket snel ontvangen. Duidelijke uitleg, makkelijk te organiseren. Goede tips voor spellen. Kids helemaal blij!

Maikel

Weer top!

Inmiddels 3x gehuurd in de afgelopen jaren, steeds voor het jeugdkamp van de voetbalverening. Top leverings en retour beleid.


Schrijf uw beoordeling