2751 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

Beoordeel laserfeestje.nl
.

Schrijf een beoordeling



Je naam wordt gepubliceerd op onze website.


Bij het plaatsen van de beoordeling worden naam, datum en de beoordeling getoond. Bekijk onze privacy voorwaarden.
19-09-2020
Alice W.
Een groot succes!
Wij hebben de laserset gehuurd voor ons familieweekend en dat was echt tof. De 13 neven en nichten van 9-19 jaar hebben zich twee dagen uitstekend vermaakt.
19-09-2020
m l.
Laser feestje
De jongens hebben een super leuke dag gehad. Het pakket werd ruim vtv geleverd en een goede service dat het pas na het weekend retour hoefde. Handig retourlabel en hoppa. Ruim voldoende reservebatterijen en oorkondes. Kortom, top ! Aanrader voor het kinderfeestje van zijn broertje.
18-09-2020
I d.
IF
Alles werd geleverd zoals op de site word gezegd, super tevreden.
18-09-2020
Regina v.
Kids-Lasergame-Party
Dankzij jullie was de kidsparty een grandioos succes!! Hartstikke bedankt!
18-09-2020
J M.
Perfect feestje!
Het complete pakket (lasers, targets, teamlintjes, oorkondes, extra batterijen en speluitleg) werd ruim van te voren bezorgd. Het kinderfeestje van onze Floris was een groot succes: 12 jongens en meisjes die lekker fanatiek opgingen in hun spel. s Avonds hebben papa en mama een paar potjes meegedaan :) Terugsturen met het bijgevoegde retourlabel maakt het 'ontzorgen' helemaal af. Echt een aanrader!
18-09-2020
Marijke V.
Kinderfeestje van Gijs
Wat hebben we genoten. Het pakket kon ik op donderdag al ophalen.dus ruim optijd in huis. Onze zoon vond dit het mooiste kinderfeestje wat hij gehad heeft. Complimenten!
17-09-2020
Anette V.
Super!
De kinderen hebben erg genoten! Alles was goed geregeld, top! Zeker een aanrader!
17-09-2020
Marije R.
Laserguns gehuurd voor kinderfeestje van onze zoon. Prima geregeld met de ophaalkast. Genoeg reserverbatterijen, duidelijke speluitleg. De kids vonden het geweldig! Een target deed het niet, maar gelukkig kon het ook prima met eentje minder.
17-09-2020
Didi M.
Super!!!
Levering, spullen, retour en service zijn super!!! De kids hebben echt genoten. Een echte aanrader!
17-09-2020
Nicole v.
Compleet pakket!
Het pakket was compleet inclusief duidelijke handleiding en scorekaarten. Het pakket was ruim op tijd op het pakketpunt. Verpakt in een handige box waardoor het ook makkelijk te retourneren is.
17-09-2020
Daan K.
Super
Wij zijn erg tevreden over de gehuurde laserguns. We kregen ze ruim op tijd netjes en schoon geleverd. De 14 jarige boys hebben zich uitstekend in het bos vermaakt met de lazergame guns. Verschillende spelvormen gespeeld. Voldoende extra batterijen en schroevendraaier meegeleverd. We hebben slechts bij 1 gun de batterijen moeten vervangen. Zeker voor herhaling vatbaar.
17-09-2020
Barbera D.
Aanrader!
Super leuk gehad! Goede service, pakket was ruim op tijd binnen! Echt een aanrader voor een kinderfeestje ????
17-09-2020
Eline W.
Supergoed verzorgd, hartstikke leuk en origineel feestje voor onze 7-jarige zoon!
17-09-2020
Fennie W.
Heel erg leuk!
De geweren deden het heel goed en de kinderen vonden het heel erg leuk
17-09-2020
J M.
Perfect geregeld!
Complimenten voor de goede service. Pakket was ruim op tijd binnen, duidelijke beschrijving en alle benodigdheden in ruime mate aanwezig. We weten jullie de volgende keer weer te vinden!
17-09-2020
Jan S.
Prima
Pakket was op tijd binnen en was goed verzorgd! aanrader.
17-09-2020
Mariella V.
5
Heel fijn! Makkelijk te reserveren. Netjes op tijd geleverd. Blije kids. En makkelijk retour. Echte aanrader.
17-09-2020
Ingrid O.
Ontzettend snelle en goede levering. Het is prachtig spul ???? En de kinderen hebben hierdoor een fantastisch feestje gehad.
17-09-2020
Nicole v.
Zeer tevreden
Alles tip en top , levering, retourneren, materiaal , speluitleg. Kinderen hebben genoten. #Aanrader!
17-09-2020
FT H.
Geweldige ervaring en service
De laserguns waren erg tot voor 10 jonge jongens! Erg van genoten. De service was uitstekend, snelle levering en flexibiliteit in retour toen feestje verplaatst moest worden naar een later moment.
17-09-2020
Vera G.
Een middag vol plezier!
Wat hebben de 14 kids een heerlijke middag gehad. En mede dankzij het complete, goed verzorgde pakket ! Een kinderfeestje om niet meer te vergeten werd er geroepen!
17-09-2020
Ids S.
Ids
Mijn ervaring is zeer goed. De site is heel overzichtelijk en duidelijk. De spullen worden ruim op tijd geleverd met een duidelijke handleiding en knappe spullen
17-09-2020
Gelinda K.
Geweldig!
Goed verzorgd compleet pakket!
17-09-2020
Bianca v.
lasergame kinder feestje.Fantastisch
Het pakket was ruim op tijd geleverd. we hadden prachtig weer en zijn t bos ingegaan Zeer volledig pakket met linten, oorkonde's en targets. Het was geweldig en geen batterij moeten verwisselen.Due voldoende werden meegeleverd incl.schroevendraaier Een aanrader. retour etiket, uitleg en tie raps meegeleverd Uit privacy alleen een foto van de jarige geplaatst maar we hadden groep van 14
Leuke foto geplaatst!
17-09-2020
Willem v.
super leuk!
Kinderfeestje met 10 meisjes en jongens. In de gymzaal, vanwege het weer. Iedereen vond het geweldig, tijd vloog voorbij! Het pakket is leuk en wordt netjes geleverd!
17-09-2020
Jarne S.
Top voor elkaar
Alles was keurig voor elkaar en de kinderen hebben er erg van genoten! Een aanrader!
17-09-2020
franca d.
Super
Het was echt super de kinderen hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook het bezorgen van het pakket was goed geregeld.
17-09-2020
Marcel v.
Laserfeestje verjaardag
Kinderfeest zeer geslaagd. Weekend arrangement gekozen zou vrijdag komen arriveerde al op donderdag. Duidelijke instructies. Verschillende games kunnen spelen waarbij ouders ook hun lol kunnen hebben. Makkelijk retour te zenden.
17-09-2020
R .
Super
Ontlangs zijn we getrouwd. En op onze dag waren er nog al wat kinderen . Om nu ook een leuke dag te geven hebben wij lazerfeestje gehuurd ..... nou dat was een regelrechte hit.ze zijn er de hele middag mee bezig geweest en vonden het geweldig. Ook de service is top. Bestel online het pakket, Voeg daar je gewenste uitbreidingen aan toe, Reserveer je datum en klaar, Je ziet meteen wat het kost, Goeie comunicatie via de mail, Dag van tevoren is het in huis, En retouren is heel makelijk Met het bijgeleverde retour label . Superdag gehad echt een aanrader dit voor iedereen die de kids ook een keuke dag wil geven. Gr. Remco
17-09-2020
Jeantine V.
Ontzettend leuk!
De jongens en meisje ;-) hebben ontzettend genoten! Alles was goed geregeld qua verzenden enz.. Voor herhaling vatbaar!
Item 1-30 van 2751 in totaal item(s)