2475 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

Beoordeel laserfeestje.nl
.

Schrijf een beoordeling



Je naam wordt gepubliceerd op onze website.


Bij het plaatsen van de beoordeling worden naam, datum en de beoordeling getoond. Bekijk onze privacy voorwaarden.
30-03-2020
Maaike
Top ervaring
Helaas kon het kinderfeest niet doorgaan vanwege de Coronacrisis, maar daardoor hadden we niet minder lol met de familie. Snelle en heel vriendelijke service, goede uitleg en mooie goed werkende guns!
30-03-2020
Ellen S.
We hebben genoten!
Wij hebben een top feestje gehad! Iedereen heeft genoten en de jarige job het meest! Bedankt en wat ons betreft doen we het nog een keer.
24-03-2020
Orion
Levering en retour goed geregeld
Contact met de organisatie verliep soepel. Levering ruim op tijd en retouren eenvoudig. Hoe het spel zelf werkt hebben we niet kunnen ervaren; we moesten door het coronavirus het spel afblazen.
23-03-2020
Chantal
Omdat we zaterdags het feestje hadden, konden we zondag nog een x, de kinderen zijn gewoon weer langs gekomen! Ze hebben heerlijk in de tuin gerend en geschoten. Gaan we nog es weer doen!
20-03-2020
Tim M.
Prima
Goed geregeld en eenvoudig af te halen met zeer ruime haal en breng tijden. Goede service en goed materiaal. Een mooi feestje gehad.
19-03-2020
Corrie N.
Top weekend.
Gehuurd vanwege ons 12,5 jarig huwelijksjubileum. 's Avonds het hele huis donker gemaakt, zelf obstakels gemaakt en met ons eigen gezin geweldig genoten.
18-03-2020
Priscilla
Kinderfeestje
Het was weer geweldig. Kinderen hebben een superfeestje en uren plezier gehad, verschillende spelletjes gedaan. Echt een aanrader!
16-03-2020
Sarah
super
Ik kan alleen maar de positieve reacties evenaren! Mooi op tijd geleverd in een degelijke kist, goede uitleg, gewoon met alles in orde! Kinderen hebben het fantastich gehad. Zeker een aanrader doe zo verder !
14-03-2020
Erik
Top!
Onlangs een set lasergames voor het kinderfeestje van onze zoon gehuurd. Het feestje was op maandag gepland. Vrijdag werd de doos met lasergames al afgeleverd. Echt top! De inhoud van de doos klopte helemaal: lasergames, handleiding, score kaarten, diploma, schroevendraaier, reserve batterijen. Top! De spelsuggesties waren prima. Met 9 jongens en meiden hebben we tijdens de schemering/donker in de bossen een supertijd gehad! De kinderen (allen 8 a 9 jaar) hebben genoten!!
14-03-2020
Da
We hebben het pakket gehuurd voor het partijtje van onze zoon. Wat leveren jullie het mooi en volledig aan, mijn complimenten! We hebben een leuk partijtje gehad!
13-03-2020
Sander
Beoordeling
Perfect geregeld!
13-03-2020
Leonie
Prachtig feestjes
De laserguns werkten goed en voldoende reservebatterijen meegeleverd! Veel plezier van gehad. Bedankt voor de vlotte service.
13-03-2020
Nicole liefhebber
Geweldig
Wat een enorm leuke dag hebben we gehad dankzij het lasergame pakket. Keurige bezorging, duidelijke uitleg. Heerlijk in het bos geweest, kinderen hebben echt genoten. Een echte aanrader Mvg Nicole
13-03-2020
Ingrid de Jong
Geweldig feestje gehad!!
Ipv een uurtje lasergamen (Wat de planning was) wel 3,5 uur in de gymzaal geweest. Kinderen wilden potje na potje, echt een groot succes. Vooral in het donker was het een groot succes. Er zijn veel variaties te spelen, oa ook door de 'vlaggen' die meegeleverd zijn. Ik kan dit iedereen aanraden! Gymzaal afhuren, verbouwen en schieten maar!
11-03-2020
Ellen
lasergames voor kinderfeest
Het was super geregeld en niet duur. Alles was op tijd binnen en het terug sturen verliep ook zonder problemen. De kinderen op het feestje hebben genoten.
10-03-2020
CVV Achilles
Super
Echt super de levering en de ervaring van de jongens tijdens het spel. Ze bleven de hele nacht doorspelen
10-03-2020
Jan van Gelder
Feestje lasergame
Onze zoon (9 jaar) heeft met 7 vriendjes een fantastisch leuk feestje gehad. Vond het erg fijn dat we de optie hadden om te annuleren met slecht weer. Uiteindelijk tot de dag van te voren besloten om het toch door te laten gaan. Erg fijn dat laserfeestje.nl zo flexibel was. Ook het ophalen in Wezep werkte prima! Bedankt voor de goede service.
09-03-2020
Ger
Wauw
Wauw, dat was onze gedachte toen wij 'de kist' openden. Wat een feest hebben wij gehad met dit pakket en wat is het goed verzorgt! Tot aan reserve batterijen: overal is aan gedacht. Wij zijn enthousiast!
09-03-2020
Aline Timmerman
Super feestje
Mooi uitgebreid pakket, het ontbreekt aan niets. Volop speelplezier. Hier hebben ze een super geslaagd feestje gehad!
08-03-2020
E. Van de Voort
Geslaagd kinderfeest
Het pakket lag ruim van tevoren klaar. Duidelijke beschrijving. We wilden het bos in, maar door het slechte weer hebben we gespeeld in de school. Na twee uur hadden de jongens er nog steeds niet genoeg van.
06-03-2020
Micky
Geweldig
Het pakket was ruim op tijd bij ons binnen. Fijn dat de beschrijving van de uitrusting in het nederlands was. De jongens hebben genoten en wilden niet meer stoppen.. Laserfeestje...bedankt!
05-03-2020
T
Superfeestje
Het complete bestelproces verliep goed. De mogelijkheid om een set te huren en via de post te ontvangen en retourneren is heel fijn. De set is met extra batterijen, lintjes, etc zeer compleet, overal aan gedacht. Wij zijn met een groep jongens het bos ingegaan en hebben de verschillende opties gespeeld. Ze vonden het allemaal geweldig.
05-03-2020
Karin Hak
De kist was ruim op tijd. Al het materiaal zat erin. Duidelijke handleiding. Wij hebben het in het bos gespeeld. De jongens hebben genoten. Ze zijn bijna 2 uur bezig geweest. Retouretiket was ook netjes verzorgd. Aanrader dus!
05-03-2020
Fam. Huizinga
Lasergame feestje
De levering was ruim op tijd binnen. De beschrijving was ook heel duidelijk. We hadden het feestje van 12 kinderen thuis. Ze hebben in de aardappel loods het spel gespeeld. We hadden de lichten uit, en er stonden allemaal kisten kris kras overal. Het was een groot feest met de jongens! En nu netjes bericht gehad dat de levering weer retour is gekomen.
05-03-2020
Marjan
Lasergamen
We hebben genoten! Goede service en goed materiaal
05-03-2020
Ida
Lasergame
Wat hebben de kinderen een leuk feest gehad. Alleen wat moeite met het slot gehad. Verder was alles naar wens!!
Reactie van team laserfeestje
Bedankt voor je review. Het slot van de afhaalkast gaan we vervangen.
05-03-2020
Berthilde
Lasergame
Was super voor elkaar. We hadden de box ruim op tijd ontvangen. De kinderen hebben zich goed vermaakt (10/11 jarigen). De handleiding was makkelijk te begrijpen. We hadden een gymzaal afgehuurd e wat obstakels klaar gezet. Ik zeg DOEN!!
05-03-2020
Shanila
Leuk idee voor een feestje
Super goede ervaring, makkelijke handleiding. De kinderen hebben zich ontzettend vermaakt. We hadden voor het feestje een gymzaal afgehuurd en wat obstakels neergezet! Voor herhaling vatbaar!
02-03-2020
Louise
Super leuk!
Leuke ervaring! Grote aanrader!
01-03-2020
Frank
Lasergame feest
de kids hebben het super leuk gehad, ze bleven maar doorgaan. goede beschrijving in de kist. goed geregeld alles. Top
Item 1-30 van 2475 in totaal item(s)