Ervaringen

4048 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

.
25-06-2022
Fijko H.
Geslaagd kinderfeestje
Bestellen, afhalen, gebruiken/spelen en weer retour. Een fluitje van een cent.
24-06-2022
Angela B.
Kinderfeestje voor stoere meiden
We hebben de lasergame gehuurd voor een kinderfeestje en zijn daarmee naar een bosje in de buurt gelopen. De meiden vonden het erg leuk!
24-06-2022
Marijne v.
Aanrader!
Het was super!! De snelle en goede service was top! Mijn zoontje van 8 en zijn vriendjes waren niet te stoppen, zo leuk vonden ze het. Een aanrader!
23-06-2022
Kristel W.
Fantastisch kinderfeest
2 dagen vooraf ontvangen, alles goed geregeld en verlopen, super tof kinderfeest gehad savonds in het donker in de bossen!
Leuke foto geplaatst!
23-06-2022
Olga G.
Echt een topfeestje gehad! Superleuk pakket en alles helemaal compleet. Werkt heel eenvoudig met ontvangen van het pakket en het terugsturen. Een aanrader!
23-06-2022
Rudi M.
Perfect
Goed geregeld, en een leuke activiteit voor de jeugd
23-06-2022
John G.
Helemaal top!
Was top voor mekaar !!! Kinderen hebben een fantastisch feestje gehad! Goede kwaliteit lasergun en zeer duidelijke en heldere uitleg. Een absolute aanrader!!!
23-06-2022
Maurice B.
Top
Gehuurd voor voetbalteam op kamp. 2 avonden gegarandeerd plezier
23-06-2022
Floris S.
Geweldig
Super leuk!!! Het is al de 2de keer dat we dit huren. Blijft leuk!
23-06-2022
Shelley S.
Top geregeld
Super geregeld. Alles netjes en optijd geleverd. Alle apparaten deden het goed. De kinderen hebben genoten. Bedankt!
Leuke foto geplaatst!
23-06-2022
Dewy B.
Super ervaring
Wij hebben genoten! Tijdens groep 8 kamp gelasergamed in de bossen!
23-06-2022
Daniëlle M.
Lasergame kinderfeestje
Duidelijke communicatie. Goed verzorgd pakket. Alles tot in de puntjes geregeld. Het feestje was helemaal compleet met bijbehorende uitnodiging en scorekaart. Kortom, ik zou het iedereen aanbevelen!
23-06-2022
Linda V.
Leuk feestje gehad
Was weer geslaagd. Helaas was het reservere pistool deze keer niet goed. De schroefjes konden we niet losdraaien.
23-06-2022
FPH D.
Top service !!!
Zeer leuke en spannend feestje gehad met de kids. Keurig netjes aangeleverd met duidelijke uitleg, diverse spelletjes. Ook het retourneren ging prima en was ook perfect geregeld. Chapeau !
22-06-2022
C. M.
Zeer tevreden. Ophaal- en retourservice goed en handig. Lasergamepakket prima in orde. Voor herhaling vatbaar.
21-06-2022
Trudy B.
Lasergame set
Snel geregeld, makkelijk op te halen en terug te brengen in Wezep. We hadden hier al eens eerder gehuurd, dat beviel en nu wederom.
Leuke foto geplaatst!
21-06-2022
Diederik N.
Gondelier
Super geregeld allemaal echt een aanrader
20-06-2022
Maria L.
Lasergame
Super goed, alles was in orde en goed geregeld. Duidelijk uitleg en leuke spelvormen erbij.
18-06-2022
Ilja V.
Dikke aanrader, ook voor wat oudere jongens
Op de valreep besloten om voor 5 jongens in de leeftijd van 11 tm 13 jaar deze laserguns te bestellen. Ze waren mooi op tijd (dag van tevoren). Op de dag zelf geen kind aan ze gehad. Ze zijn er uren mee in de weer geweest. Ze hebben zelf in de schuur obstakels gemaakt. Vanuit laserfeestje top geregeld! Echt een aanrader!
17-06-2022
Myron E.
Wat een succes met klas 1 van het SvPO in Hengelo!
Wij hebben een wedstrijd element toegevoegd door elke 1e klas tegen elkaar te laten strijden. Elke ronde een ander spelelement toegevoegd, die door laserfeestje wordt aangeleverd in de beschrijving. Wij hebben 2 uur gestreden en nog hadden de leerlingen er niet genoeg van! Wat een succes.
16-06-2022
Dirk F.
Aanrader!
Super leuk om te doen. Doordat het in het weekend viel zelf nog een dag extra kunnen gebruiken. Compleet pakket, incl. zelf retourlabel, batterijen, schroevendraaier en tiewraps. Zeker voor herhaling vatbaar. Erg geslaagd kinderfeestje gehad.
16-06-2022
Michael S.
Heerlijk voor schoolkamp
Prima communicatie over de voortgang van de levering.
16-06-2022
Fam. C.
Top service!
Wat een topservice! Uitgebreid pakket met reservebatterijen en schroevendraaier en diploma’s. Erg fijne klantenservice, konden zonder extra kosten het pakket langer huren tgv uitgesteld kinderfeestje door slecht weer. Ook weer makkelijk retour te sturen. Kortom; zeer goed bedrijf!
16-06-2022
Bram d.
Lasergamen
Heel goed, werd goed op de hoogte gehouden, ondanks dat er wat problemen waren met de post is alles goed gekomen en hebben we lekker kunnen lasergamen. Ook is er goed nagedacht over het terugsturen, alles zat daarvoor in de kist.
16-06-2022
Margreet M.
Prima!
Al voor de derde keer gehuurd, elke keer prima in orde!
16-06-2022
Mayette T.
Geweldig feestje
Wat een geweldige toevoeging aan ons jeugdkamp! Een aanrader
16-06-2022
siegfried f.
Verjaardagsfeestje 9 jaar
Dit was de 1ste x dat we het lasergamepakket huurden. Viel zeer goed in de smaak op het verjaardagsfeestje van mijn zoon die 9 werd. Ze hebben zich rot geamuseerd. Spijtig dat de teamlinten vergeten waren in de box, maar ze hebben dit snel opgelost.
16-06-2022
Sebastiaan d.
Super kinderfeestje
De kinderen vonden het fantastisch feestje. Herhaling vatbaar
16-06-2022
Raquel L.
Wat een topactiviteit en service!
Wat hebben de kinderen genoten. Tijdens een verjaardag van een volwassene de lasergame neergezet voor de kinderen, zodat zij zich konden vermaken. En dat is gelukt, we hebben ze de hele avond niet gezien. Ook de volwassenen kwamen er op een gegeven moment achter dat het een erg leuk spel was en deden op een gegeven moment zelf ook mee! We gaan dit keer nog een keer huren!
16-06-2022
Annerieke H.
Super kinderfeestje!
Wat een compleet pakket, makkelijk samen te stellen en naar gewenste aantal. Zag er netjes uit. Duidelijke beschrijving, makkelijk in gebruik voor kinderen. Met genoeg extra batterijen die we niet eens hebben gebruikt. En de kinderen hebben er van genoten en dat is het belangrijkste. Ze waren super enthousiast, en konden hun energie goed in kwijt.. Bedankt voor de service!
Item 1-30 van 4048 in totaal item(s)