3322 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

Beoordeel laserfeestje.nl
.

Schrijf een beoordeling



Je naam wordt gepubliceerd op onze website.


Bij het plaatsen van de beoordeling worden naam, datum en de beoordeling getoond. Bekijk onze privacy voorwaarden.
06-05-2021
Yvonne v.
Heel erg goed geregeld
Fantastisch, ruim van te voren was het pakket bij postnl punt. Reserve geweer, batterijen, certificaten. Retouretiket, zeer goed georganiseerd !
06-05-2021
Soufyan L.
Kinderfeest
Lasergamepakket ruim op tijd ontvangen (met heen en retourlabel), betaalbaar. Compleet met targets, linten, 'top secret' uitnodigingen, oorkondes, speloptiesuitleg, voldoende batterijen en wat nodig is voor vervangen. Bandana's bijbesteld. De voorpret voor het kinderfeest start bij ontvangst en met een mooie zelfgezochte locatie liep het feest vanzelf. Op en top genieten! Aanrader.
05-05-2021
Hanneke t.
Dankzij dit pakket echt een top kinderfeestje gehad!
Wij zijn erg tevreden! Heel fijn hoe je de spullen kan ophalen en brengen. Goed materiaal, volledig, extra batterijen etc bijgeleverd. Ook goede uitleg over hoe alles werkt. Wij hebben het gebruikt voor het kinderfeestje van onze dochter. Echt een groot succes! Kan het iedereen aanraden! Bedankt!
05-05-2021
Nancy S.
Perfect
Was een super leuk lasergame feestje. Alles optijd binnen gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar!
05-05-2021
Teun V.
Super verjaardagsdagfeest
Wat een leuk Coronaproof feestje hebben wij gehad. Guns waren ruim op tijd. Mooie certificaten en de netten maakte het compleet!
Leuke foto geplaatst!
05-05-2021
Jeanet D.
Laserfeestje kinderfeestje
Top. Precies zoals aangegeven op de website. Levering op tijd, voldoende en werkend materiaal. Retourneren geen enkel probleem. Kortom een enorme aanrader voor urenlang speelplezier!
05-05-2021
PDS B.
laserguns
Duidelijke site, vlotte reactie, alles overzichtelijk in een verzegelde box/container met instructies en inhoudsopgave. Kritiekpunten: GEEN!
05-05-2021
Angelique A.
Perfecte service
Materiaal werd op tijd geleverd, duidelijke instructie en geslaagd feestje. Zeer tevreden en absoluut een aanrader!
05-05-2021
Grietha S.
Goede service
Snelle levering Zeer compleet Netjes verzorgd
05-05-2021
Wilhelmien J.
Helemaal geweldig
Heel tevreden met de lasergame! Zeer compleet, met oorkonde en extra batterijen, levertijd was prima! Uitleg was goed! Echt een aanrader
05-05-2021
Jolise S.
Zeer de moeite waard!
Onze zoon heeft dankzij laserfeestje.nl een superdag en partijtje gehad. De mogelijkheden waren door corona beperkter en dit was een erg leuk alternatief. Lekker het bos in; veel leuker dan naar een binnenspeeltuin. Top geregeld door laserfeestje. Zou het zo weer doen!
05-05-2021
Cindy v.
Lasergamefeest
Het pakket kwam 2dagen voor het feest binnen. Daar werden we super blij van. Rustig de handleiding door genomen te hebben, kom het spel 2dagen later echt beginnen. Met groot succes! Iedereen genoot en speelde het spel. Een succesfeestje was het! Het idee om dit te huren vind ik geweldig vooral omdat het coronaproof is. Heel fijn dat in het pakket ook overal mee rekening is gehouden. Extra lasergun voor mocht er 1 stuk zijn, extra batterijen... echt top!
05-05-2021
willam r.
huren lasergames voor kinderfeestje
Zat keurig verpakt, met duidelijke uitleg. Lasergames, kon er lang mee spelen. De jongens hebben er veel lol en plezier mee gehad.
05-05-2021
Sil W.
geweldige laseravond
had deze activiteit georganiseerd voor op de woongroep. Het was in 1 woord geweldig, iedereen heeft een prachtige avond gehad, zelfs de begeleiding ging helemaal op in het spel. Zeker voor herhaling vatbaar. geschikt voor alle leeftijden en alle doelgroepen.
05-05-2021
Marijse D.
Superleuk
We hadden dit al eerder gedaan maar het was weer een succes!
05-05-2021
L. C.
Eenvoudig te regelen voor een heel leuk feestje
Het pakket was makkelijk te bestellen en de communicatie en informatie was helder. Overdag zijn de verschillende lampjes en kleurtjes niet heel goed te zien maar dat mocht de pret niet drukken. Ophalen en retour sturen was heel makkelijk via het zelf gekozen PostNL-punt.
05-05-2021
Suzanne E.
Super leuk voor verjaardagspartij
Last moment in deze corona tijd bedachten we om te lasergamen met partijtje van mijn zoon (hij werd 7jr). Levering was echt tip top! Ze hebben enorm veel plezier gehad. De bandana en leger schmink die ik er bij gekocht had maakte het helemaal af!
05-05-2021
Romana S.
Top geregeld
Wat een fijn feestje hebben we gehad. Webside is duidelijk. Makkelijk te reserveren. Duidelijke info. Netjes op tijd verzonden. Handig en niet te grote verzendsbox. Alles zat erin ook voor retour. Ik ben zeer onder de indruk en mijn kind had leuk feestje. Ik ga Laserfeestje zeker aanraden!!
Leuke foto geplaatst!
05-05-2021
Alturo A.
Tof voor jong en oud!
Super service! Nadat wij het feestje hebben moesten uitstellen, kosteloos verplaatst. Heerlijk genoten met de kids en volwassen toen het weer kon. Aanrader voor jong en oud...
05-05-2021
Ursula E.
Weer even kind;)
Al een keer besteld. En dit is leuk!
05-05-2021
Patricia H.
Super feestje !
Onze dochter is 11 geworden en voor haar kinderfeestje de laserguns gehuurd. Wij hadden voor verzenden gekozen. De set was 2 dagen van te voren al bij ons. Alles was keurig netjes verpakt en precies volgens omschrijving. Er zaten reserve batterijen bij maar die waren niet eens nodig. Echt een aanrader en de reacties waren heel positief !
05-05-2021
Jose H.
Super feestje
Wat een super tof kinderfeestje in het bos hebben we gehad! Alle kinderen waren heel enthousiast en hebben fanatiek meegedaan. De rest van het weekend is het pakket nog in en om het huis gebruikt. Echt een aanrader!
05-05-2021
Maggie H.
Fantastisch
Wat hebben wij genoten van mijn zoons partijtje. Hij werd 8 jaar dus de perfecte leeftijd voor een lasergame partijtje. Helaas niet binnen ivm Corona,maar dit was echt een super alternatief. We hadden de speeltuin afgehuurd voor paar uur en gamen maar. De guns zien er heel gaaf uit en voor de zekerheid zit er een reserve gun bij en nieuwe batterijen. Makkelijke uitleg hoe alles werkt en enz... Diploma’s en score blaadjes erbij,echt compleet! Ophalen en terug sturen is ook goed geregeld! En ook heel belangrijk goed betaalbaar.
05-05-2021
Marijke V.
Geweldig laser feest pakket
Het is echt een geweldig pakket voor een kinderfeestje. Alles zit er voldoende in. Extra batterijen, schroevendraaier en extra reserve laser gun.
05-05-2021
Germa H.
Super leuke laserset
Voor de basisschool een erg leuke ervaring voor de kinderen. Compleet en eenvoudig in gebruik.
05-05-2021
Xander v.
Kinderfeestje
Ze vonden het erg geslaagd. Pakket kwam ook ruim van te voren binnen. Top
05-05-2021
Martijn B.
laserfeestje
alles was top geregeld en aangeleverd! De kinderen (6 -7 jaar) hebben het beste feest ooit gehad! Dankjewel
05-05-2021
Angela d.
Boer
Super geregeld en alle prima voor elkaar!!
05-05-2021
Femmie K.
Super tevreden!
Echt heel leuk, goed geregeld met verzenden, extra batterijen waarmee je makkelijk 2 dagen kan spelen! Wij raden dit aan iedereen aan!
05-05-2021
Roos K.
Super gaaf spel!
Mooie prijs, zelfs batterijen erbij!! Goed verpakt en zeer op tijd verzonden incl retour ticket. Echt een aanrader!!! Ik zelf had misschien alleen nog verwacht dat er een soort schilden bijzaten waar ze op konden schieten maar tijdens spel bleek dit helemaal niet nodig te zijn. Echt top geregeld!!
Item 1-30 van 3322 in totaal item(s)