Beoordelingen Laserfeestje.nl | Lasergameverhuur

Plaats uw beoordeling!


Annemarie t

Top feestje

Het was erg gemakkelijk om een pakket te huren en af te halen uit de box. De kinderen hebben zich uren vermaakt en konden erg goed overweg met de guns.

Esther

Geslaagd

Het was een geslaagde activiteit. Al voor de tweede keer met een aantal klassen gehuurd bij laserfeestje.nl. Het was geen probleem om achteraf nog twee guns extra te huren, betaling liep soepel en de levering. We konden het zelfs eerder ophalen dan gepland, wat erg fijn was met de laatste stressvolle school dagen. De leerlingen hebben er van genoten. Duidelijke omschrijving en het retourneren verliep prima! Volgend schooljaar weer!

Stefan

Cool

Pakket werd ruim op tijd geleverd en de kids hebben veel lol gehad tot laat in de avond.
Een aanrader

Marit Sloot

Erg leuk!

Het pakket was er al iets eerder, dus mijn jongens hebben er optimaal van kunnen genieten. We hadden 8 guns gehuurd voor een kinderfeestje en dat was goed geslaagd. Vooral ook alle extra's die er bij zitten, scorekaarten e.d. zijn ook super leuk. Het pakket is 100% compleet tot extra batterijen, schroevendraaier, retour label en extra ty-rips om het weer te sluiten aan toe! Het enige dat misschien jammer is, is dat de sensoren, om elkaar te schieten, op de guns zitten. Hierdoor kan je niet iemand van achter besluipen en schieten.

Viola

super leuk

We kregen de guns al 2 dagen van tevoren geleverd. Dit is wel erg fijn! Verjaardagsfeestje van 11 jarige dochter was helemaal top.
Verjaardagsfeestje van 13 jarige dochter waren de guns een minder groot onderdeel van het feestje. Wel zie je door de guns gaan ze sneller naar buiten en zijn ze actiever (en minder met telefoons) bezig.
Zondagochtend nog even met de familie over het erf gerend, helaas wel ingemaakt door mijn dochter van 11 ;-)
Lijkt me ook heel leuk in het bos maar op een boerenerf was zeker leuk.

K. Warris

Vol actie!

Onze zoon en zijn vrienden/vriendinnen hebben genoten en zijn uren lang fanatiek bezig geweest. Al met al een super geslaagd feest. Verder zijn de guns heel gemakkelijk in gebruik en zijn deze (met toebehoren) 2 dagen van te voren bezorgd. Retouren is ook goed geregeld. Alles tot in de puntjes verzorgd om een feest vol actie te kunnen hebben!

Dorine

Superleuk!

Laserguns gehuurd voor een feestje van 8 jongens van zeven jaar. Kwamen zeer netjes verpakt twee dagen van te voren al aan. De bijgevoegde uitleg was heel duidelijk. Het feest zelf was zeer geslaagd; de jongens hebben zich ruim twee uur prima vermaakt. Ook een succes waren de meegeleverde "targets" die steeds in de teamkleur geschoten konden worden. Zeker voor herhaling vatbaar!

Harald breukers

Voor herhaling vatbaar

Gaafste feest ooit zeggen de jongens
Alles gewoon goed geregeld super

M stephan

Geweldig

Het was in 1 woord geweldig. De laserguns werden 1 dag van tevoren geleverd, helemaal compleet met allerlei extra’s. De jongens en meiden van groep 6,7 en 8 hebben zich er heel erg goed mee vermaakt en vonden het super. Echt een aanrader!!!!

Jeroen

Zo veel plezier!

We hebben met echt jongens en meiden zo veel plezier gehad. We zijn op 4 terreinen geweest die ik van tevoren had uitgezocht. 3 uur zijn ze bezig geweest. Ze vonden het geweldig.
Guns kwamen een dag voor de datum aan, netjes in een hard plastic doos, goede instructies, schroevendraaier, extra batterijen (niet nodig gehad), duidelijk ook hoe de doos terug moest. Gewoon top verzorgd!

Ingeborg Veldhuizen

Gaaf Feest!!

Guns waren al 5 dagen vtv geleverd. De kinderen hebben er uren mee gespeeld. De bijgelichte bandana’s waren een groot succes! Echt een heel gaaf feest!!

Viv

Super geregeld!

Super goed geregeld! De kinderen hebben genoten dus wij ook! Voor herhaling vatbaar!


Schrijf uw beoordeling