Ervaringen

4750 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

.
29-02-2024
Willeke K.
Lasergamen
Goed geregeld, het pakket kwam op de afgesproken dag aan. Duidelijke instructie erbij. Perfect voor een kinderfeestje!
29-02-2024
Melanie A.
Alles was top
Alles was zeer snel en netjes geleverd. Fijn dat er zoveel batterijen ook bij zaten en dat er ideeën voor spel soorten bij was.
22-02-2024
maartje v.
Super, wat een geweldig pakket!
Zeer goed. Pakket kan je dag van te voren ophalen, zodat je zelf even de tijd hebt, om te kijken hoe alles werkt. Je mag het een dag na het feestje weer inleveren. Pakket ziet er keurig verzorgd uit. Goede lasergames. Een pakket om urenlang speelplezier van te hebben. Ons kinderfeestje was super geslaagd!!
22-02-2024
Cornelie V.
Vejaardagsfeestje
Super bedrijf! Kids hebben genoten,en wat een service had dit bedrijf
20-02-2024
J. B.
Lasergame feestje
Super goede bezorging. Contact was top.
20-02-2024
kees v.
Pakket mooi op tijd Goede verpakking en uitleg Super feestje gehad in het bos Aanrader
20-02-2024
Luuk L.
Top geregeld
Heel makkelijk besteld en laten bezorgen in de buurt. De laserpistolen deden het goed, fijn dat er batterijen bij geleverd waren maar die hebben we niet nodig gehad, ondanks ruim 1,5 uur spelen! Retourneren was ook super geregeld!
20-02-2024
Eddy B.
Super geregeld!
Goed materiaal en verzending uitstekend geregeld
16-02-2024
Christa D.
Super leuk
Een lasergame feestje gehad met 12/13 jarigen. heel geslaagd! Ze waren allemaal heel enthousiast! Goede service! Klantvriendelijk!
15-02-2024
Linda M.
Lasergamedisco
We hebben vanuit de carnavalsvereniging weer 65 kids een onvergetelijke lasergame-avond kunnen bezorgen, doordat er voldoende reserve batterijen en een schroevendraaier meegeleverd werden verliep alles soepeltjes. Dus net als vorig jaar was alles weer supergoed geregeld!
Leuke foto geplaatst!
15-02-2024
SUE YIN H.
Geslaagd feestje!
We waren blij verrast met inhoud van de box. Al het extra's naast de Guns maakte het laserfeest helemaal compleet.
15-02-2024
Marijke d.
Goede service
Netjes verstuurd, ruim optijd en goede service
15-02-2024
Kitty L.
Heel goed geregeld
Leuk om te doen. Pistolen deden het goed, alle materialen erbij en extra batterijen. Pakket was ook ruim op tijd binnen.
13-02-2024
Nienke B.
Super feestje!
Fijne en snelle service. Top geregeld allemaal! Voor herhaling vatbaar!
13-02-2024
Arnold V.
Lasergamen in een gymzaaltje
Een perfect feestje voor (in ons geval) 4-6 jarigen! Het zijn lichte pistolen zodat ze (ook) perfect zijn voor de kleine mannen. Het hele pakket was ruim op tijd bezorgd incl. meer dan voldoende reserve batterijen (niet nodig gehad). Voor herhaling vatbaar!
09-02-2024
Susan V.
Laserfeestje
Goede service, goed geregeld alles. Zelfs extra batterijen ed
08-02-2024
Barbera V.
Lasergamefeestje
Was echt superleuk,wat hebben ze genoten Ook alles netjes verzorgd,echt een aanrader
08-02-2024
Roos S.
Fijne afhandeling. Duidelijke instructies. Leuke spelvormen die worden aangeboden.
02-02-2024
Ilse D.
Top feestje
Zeer compleet, netjes geleverd met duidelijk beschrijving. Guns werkten prima, voldoende batterijen extra geleverd. Verzenden en retourneren is heel makkelijk geregeld en op tijd.
01-02-2024
Sharon v.
Een fantastisch feestje
We hebben een heel leuk feestje voor onze dochter kunnen organiseren. Doordat we het een paar dagen hebben gehuurd hebben ook mijn leerlingen op school veel plezier gehad. Goede communicatie en meedenkend toen ik wat moest schuiven met datums.
01-02-2024
Erik B.
Zeer geslaagd
Het geleverde materiaal is erg gebruiksvriendelijk. We hebben het gespeeld met twee eerste klassen in het middelbaar onderwijs. Zeer geslaagde avond.
01-02-2024
Roel v.
Kinderfeest
Wat een top feestje e de kids waren zoooo enthousiast! Dat gaan we vaker doen!
01-02-2024
Lydia N.
Super leuk ook voor jongeren
Vet leuk om met een groep te doen als je ergens een leuke ruimte ervoor hebt. Makkelijk en goedkoop te bestellen:)
01-02-2024
Paola v.
Top services
Geweldige ervaring en ook de nazorg was perfect! Kan iedereen aanraden hier te huren.
30-01-2024
Judith M.
Plezier
Wij hebben een ontzettend veel plezier gehad met het laserpakket! Prima verzorgd en op tijd binnen gekomen. Dank jullie wel
30-01-2024
Yvonne L.
Een geslaagd personeelsfeestje
Goed verpakt. Duidelijke uitleg. En een geslaagd laserfeestje bij ons in de supermarkt.
29-01-2024
Suzanne H.
Super!
Ontzettend leuke activiteit voor uren spelplezier! Alles wordt netjes aangeleverd met uitleg erbij, top geregeld!
26-01-2024
Claudia W.
Top feestje!
Wij hebben met een groep van 16 jongens van de leeftijd van ± 9 jaar een fantastisch lasergamefeestje in het bos gehouden. Spullen kwamen keurig op tijd, alles zeer compleet en netjes. Duidelijke uitleg. Aanrader!
25-01-2024
Erik V.
goed verzorgd
Prima verzorgd pakket, extra batterijen en duidelijke instructies bijgeleverd en alles werkte naar behoren. Verzenden werkte ook prima. Top feestje gehad!
25-01-2024
Monique H.
Laserfeestje
Nou dit doet zijn naam eer aan!! Het was in alle opzichten een echt feestje!! Super service! Echt overal aan gedacht tot sluitingsmateriaal aan toe!! En de lasergeweren waren ook prima! Echt alle ingrediënten voor een super feest!! Dank jullie wel!
Item 1-30 van 4750 in totaal item(s)