3538 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

Beoordeel laserfeestje.nl
.

Schrijf een beoordeling



Je naam wordt gepubliceerd op onze website.


Bij het plaatsen van de beoordeling worden naam, datum en de beoordeling getoond. Bekijk onze privacy voorwaarden.
25-07-2021
Marsha J.
Goede service
Het pakket was netjes 1 dag vooraf geleverd. Compleet met zelfs extra batterijen en een schroevendraaierset erbij. Volledige omschrijving en meerdere mogelijkheden om het lasergamen uit te voeren. Retour etiket en tyraps erbij en makkelijk weer te retourneren. Echte aanrader!
25-07-2021
Stefan v.
Weer een succes!
Ik heb de laserguns nu voor de 2e keer gehuurd en het verliep weer prima. Communicatie en levering verlopen goed en het pakket was compleet en alles functioneerde weer goed. Aan het einde van het volgende schooljaar weer!
25-07-2021
Rebecca S.
Leuk om te doen
Door een chaotische agenda waren we een week te vroeg, maar zonder probleem werd er direct een pakket voor ons samen gesteld. We kregen zelfs koffie tijdens het wachten. Het pakket zelf is zeer compleet. We hebben er het hele weekend mee gespeeld, in het bos, langs de zeedijk tijdens de zonsondergang en gewoon in de straat. Het enige minpuntje vonden de kinderen dat ze echt op de gun moesten richten, als je het puntje afschermde ben je al snel beschermd.
25-07-2021
Eva K.
Super goede service echt zeker een aanrader als je een leuk feestje wilt!!kids hebben er erg van genoten!!
25-07-2021
Tamara d.
Geweldig kinderfeestje
Zeer geslaagd en coronaproof kinderfeestje in de buitenlucht. Kids waren afgemat erna, maar hebben het allemaal naar hun zin gehad. Duidelijke beschrijving, alles werkte naar behoren en zit goed verpakt en is makkelijk retour te sturen.
Leuke foto geplaatst!
23-07-2021
Angelique H.
Zeer complete set, voor alles was gezorgd.
De set die we geleverd kregen, was zeer compleet. Er zaten extra batterijen bij wat zeer fijn was. Ook het feit dat er een extra lasergun bij zat, vonden we getuigen van extra service en meedenken.
23-07-2021
Duco B.
Goed georganiseerd en prima materialen
Was erg leuk; in het licht en donker werkte het allemaal goed. Fijn dat de spullen er ruim op tijd waren.
23-07-2021
Natalie C.
Super
Het was super goed geregeld en de kids hebben heel veel plezier gehad.
23-07-2021
Joppe D.
super geregeld
Super goed geregeld, met de post alles zit er er in en kan gelijk gebruikt worden. Het kinderfeestje voor onze 10 jarige zoon was mede hierdoor super geslaagd !! goed materiaal, goed verzorgd, fijne uitleg en spel ideeën. heel fijn allemaal
23-07-2021
Abdouallah T.
Geweldig!
Ondanks dat het product al geleverd was kon ik de reservering nog verplaatsen. Heel vriendelijk en makkelijk bereikbaar. De guns waren verder makkelijk te gebruiken en de kinderen vonden het geweldig.
23-07-2021
Karin L.
Aanrader!
Echt een aanrader voor een kinderfeestje!!!!
23-07-2021
Ingrid d.
Stoer meidenfeest!
De meiden hebben genoten van een tof laserfeest! Top en complete service die jullie aanbieden!
23-07-2021
Melvin W.
Prima geregeld
Je krijgt wat je besteld met prima service. Was erg leuk!
22-07-2021
Bertina V.
SUPER!!!
Leerlingen van groep 1 t/m 8 hebben genoten! Perfecte service, LASERFEESTJE.NL is zeker weten een aanrader voor een leuk feestje!
21-07-2021
Inge R.
Laserfun
We hebben een super gaaf lasergame feest gehad!
Leuke foto geplaatst!
21-07-2021
Lonneke M.
Super goed geregeld! Ook het verplaatsen van de leverdatum was geen enkel probleem. Heel fijn om meteen te kunnen beginnen met het spel!
21-07-2021
Bas V.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Super leuke dag gehad met de kinderen van onze school. Van groep 1 t/m 6 hebben ze veel plezier gehad. Alles ruimschoots op tijd geleverd en het retourzenden was een fluitje van een cent.
21-07-2021
Mc L.
Heel goed georganiseerd, ook prettig dat het iets eerder werd toegestuurd. Voorkomt gestress. De retour zegel ook heel fijn. Het was een topfeest
21-07-2021
Emily v.
Kampeerfeest
Mooi op tijd geleverd. Alles compleet, zelfs toen we 3 dagen van te voren belden voor uitbreiding. Alle pistolen deden het goed en de kinderen hebben een fantastische middag in het bos gehad.
21-07-2021
Anne-Marie F.
Super!
Het pakket was keurig op tijd. Alles werkte en de kinderen hebben er heel veel plezier van gehad!
21-07-2021
Benny S.
Top feestje
Het pakket was mooi op tijd geleverd en helemaal compleet. Retouren ging ook super makkelijk. We hebben een top feestje gehad.
21-07-2021
Tom v.
Feestje
Gehuurd voor een kinderfeestje. Erg leuk en alles goed verzorgd door laserfeestje!
21-07-2021
Lex v.
Superfeestje
Het was een superfeestje met laserfeestje. Goede service, pistolen eenvoudig te bedienen en heel veel plezier onder de kinderen. Pakket wordt netjes een of twee dagen van tevoren bezorgd en is even makkelijk weer terug te sturen. Bedank!
20-07-2021
Mirthe M.
Topfeest
Goede levering perfecte materialen! Super leuk feest gehad!!
16-07-2021
Ester B.
Erg leuk!
Wij hebben dit gedaan met onze groep 8. Het werd zeer op tijd geleverd en het retourneren ging soepel. Alle pistolen waren voorzien van batterijen en de werking is erg simpel. Zeker een geslaagde activiteit!
16-07-2021
Nadine V.
Goed geregeld!
Fijn dat de levering ruim op tijd was. Het was erg overzichtelijk wat er allemaal in het krat zat en hoe deze ook weer retour gestuurd kon worden. Materialen waren prima in orde en het is tof dat jullie ook spelsuggesties hebben toegevoegd. Bedankt!
13-07-2021
Esther v.
Beetje jammer
Lasergame geweren gehuurd om te spelen met de sportklas van onze school. Idee was erg leuk, maar de kids kwamen er al vrij snel achter dat je je levens terug krijgt als je het geweer uit- en weer aan zet...Beetje jammer. Omdat er dan dus niemand naar de leiding hoeft te komen om het geweer te herladen, kunnen er ook geen punten bijgehouden worden....
09-07-2021
charlotte v.
top kinderfeestje
Super leuke laserguns v oor een geslaagd feestje, erg goede organisatie! de 2e keer dat we dit nu doen, Zeer op tijd geleverd, dat scheelt stress, tot in de puntjes verzorgd, extra gun en batterijen, 1 gun deed t niet echt dat was balen, meteen restitutie gekregen, kortom zeker de moeite waard, ook weer voor een volgend feestje!
09-07-2021
Albert R.
Prima service
Aan alles is gedacht; nieuwe batterijen bijgevoegd, schroevendraaier, duidelijke uitleg, ruim van te voren bezorgd, retourneren is een makkie. De kinderen hebben een topmiddag gehad. Voor herhaling vatbaar.
08-07-2021
Anne-Marie v.
Prima service
Via internet de laserguns besteld en alles in een stevige plastic box op tijd geleverd gekregen. Zelfs een schroevendraaier en extra batterijen waren meegeleverd (en niet nodig gehad), evenals scorekaarten en certificaten. Daarna alles eenvoudig te retourneren met een retourlabel en zonder extra kosten. De kinderen hebben een topmiddag gehad !
Item 1-30 van 3538 in totaal item(s)