4974 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

.
19-07-2024
Andrea B.
Andrea
Alle kinderen vonden het geweldig om te lasergamen ondanks dat het heel slecht weer was Was een super geslaagd feestje en alles werkte heel makkelijk
18-07-2024
Andre G.
Zeer geslaagd
Het kwam met bakken uit de hemel, maar het heeft de pret niet mogen drukken. Een fantastisch kinderfeestje in de bossen!
18-07-2024
Johan V.
Goed!
Pakket donderdag opgehaald. Mooi compleet, inclusief reservebatterijen, handleiding en alles. Vrijdag kinderfeestje (11/12 jarigen), hebben er bijna twee uur mee rond gespeeld. En zaterdag weer teruggebracht. Verwacht geen high end apparatuur maar echt goed genoeg.
18-07-2024
Inge W.
Gegarandeerd succes
Voor een weekend een pakket gehuurd. De service is top. Gegarandeerd speelplezier voor als je een groepje kinderen hebt. En volwassenen vinden het stiekem ook wel heel leuk :-)
Leuke foto geplaatst!
18-07-2024
Teri Lynn V.
Top geregeld!
Ik heb een laserfeestje pakket gehuurd voor onze zoon zijn verjaardag. Hij wilde graag lasergamen, maar 20 euro per kind voor 20 minuten lasergamen zagen we niet zitten. Door een lasergame pakket te huren, kon de kinderen lasergamen tot ze op waren... dat duurde een uur, want het is toch veel inspanning! Het pakket werd ruim op tijd aangeboden, waardoor je geen stress hebt voor in het geval dat iets mis loopt bij de verzenden. Het pakket werd geleverd met extra batterijen, schroevendraaier, en alles wat je nodig hebt voor een geslaagde tijd. Wat ik extra tof vond was het uitleg en instructies... Het is kort en bondig, maar duidelijk. Je hoef geen urenlang achter een gebruiksaanwijzing te zitten lezen- binnen 10 minuten lezen weet je hoe het allemaal werkt, en heb je ideeën voor 4 verschillende soorten spellen dat je kan met de laserpistolen. Top geregeld!
18-07-2024
Imke D.
Super
Mijn zoon heeft genoten van zijn verjaardagsfeestje! Zijn vriendjes waren onder de indruk dat het echte laserguns waren (geen nepgeweren of waterpistolen) en de 8 jongens hebben de hele dag gerend, geschoten en gezocht naar de targets.
18-07-2024
Lise B.
Zeer geslaagd uitje
Wij gingen met school lasergamen in het gebouw de lasergamen deden het hartsikke goed en de uitleg was duidelijk. Het was heel leuk
18-07-2024
Annemieke G.
Super leuk
De Kids hebben zich heerlijk vermaakt het afgelopen weekend. Bedankt voor de goede service.
17-07-2024
Iems T.
Lasergamen als jaarafsluiting
Snel geleverd, makkelijk in gebruik. Makkelijk retour te sturen. De studenten hebben van de sportzaal een waar lasergame parcour gemaakt. In het begin nog wat onwennig maar toen gingen ze los. We hebben genoten
15-07-2024
Laudine S.
Zeer geslaagd feestje!
Ontzettend leuk om te doen! Alle kinderen waren enthousiast en gingen zelfs thuis nog door gamen.
14-07-2024
Marsha K.
Super!
Tot in de puntjes goed geregeld, de jongens vonden het fantastisch!
14-07-2024
Gert H.
schoolkamp
We hebben de lasergameset gehuurd voor tijdens ons schoolkamp. Levering was ruim op tijd, gebruik is gemakkelijk en de procedure voor terugzenden prima. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt.
13-07-2024
Karin d.
Feestje 9 jarige
Onwijs geslaagd feestje buiten met een groep van 8 kinderen. De service van laserfeestje.nl is erg goed. Wordt ruim op tijd verstuurd inclusief extra batterijen en schroevendraaier. Duidelijke makkelijke uitleg. Zodra de box open ging was het feestje los! Super bedankt hiervoor
13-07-2024
Maurice v.
Geweldig
Hartstikke handig met post. We hebben ons uitstekend vermaakt. Het was een groot feest voor iedereen. Mvgr, Maurice
13-07-2024
Yvette C.
Top spel als seizoensafsluiting van de band
Harstikke leuk. Kinderen hebben zich geammezeerd ... en de volwassenen ook! Goed geregeld zo met ophalen en terugbrengen.
13-07-2024
Sandra P.
Top geregeld
Goede communicatie met klantenservice, snelle levering. Kwalitatief goede producten! Makkelijk te retourneren. Een compleet pakket waardoor het een fantastisch feestje werd!
12-07-2024
Elina V.
Ook voor volwassenen!
Met ons kameradenfeestje een leuke avond gehad!
12-07-2024
Birthe N.
Super ervaring
Een jongensfeestje, wat ga je doen? Al snel waren we eruit lasergamen . Via internet kwam ik op laserfeestje.nl De website zag er overzichtelijk uit en de prijzen vielen reuze mee. Het pakket kwam ruim op tijd binnen. Het pakket was netjes en verzorgd en het plezier begon al bij het openmaken van het pakket. Alles netjes en zorgvuldig verpakt. Het feestje was echt gaaf en top de jongens hebben enorm genoten. Uren geen kinderen aan gehad. Een super vette dikke 10.
Leuke foto geplaatst!
12-07-2024
Brenda V.
Zvl jeugdafsluiting
Het pakket was ruim op tijd binnen voor de afsluiting met onze jeugd groepen. Alles was duidelijk en alles was voldoende aanwezig. Vooraf goed contact gehad mbt het defenitieve aantal kinderen die aanwezig zouden zijn. Prima geregeld voor retour te sturen alles was erbij wat nodig was om het pakket weer retour te sturen. Was een geslaagde afsluiting.
Leuke foto geplaatst!
12-07-2024
Nienke D.
Leuk pakket!!
Levering ruim op tijd! Goed verzorgd. Extra baterijen, handige team lintjes, certificaten. Makkelijk retour te zenden!
12-07-2024
Carlijn v.
Groot succes!
Het laserfeestje was erg geslaagd! We konden het pakket mooi op tijd ophalen en het versturen ging erg makkelijk met bijgevoegtld retourlabel. Alles was goed verpakt in een stevige krat en de handleiding was duidelijk. De jongens hebben zich uitstekend vermaakt!
12-07-2024
Sebastiaan d.
Super feestje
Leuk, gezellig en super kinderfeestje. De kinderen vonden het fantastisch. Allemaal blije gezichten!!!
12-07-2024
Samantha V.
Laserfeestje in de klas
Met 24 kinderen laserfeestje gespeeld. Snelle en goede levering precies volgens afspraak. Duidelijke omschrijving en tips voor het spel. Was erg leuk! Enige minpuntje was dat ze zelf hun pistool konden resetten door van kleur te veranderen en sommigen dus nooit af waren.. al met al erg tevreden. Ook goede klantenservice die goed heeft meegedacht en flexibel was.
12-07-2024
Karen d.
Laserfeestje
Super goed geregeld. Pakket mooi op tijd en alles compleet! Kids hebben genoten!
12-07-2024
Anne-Joëlle A.
Geweldig
Echt een geweldig goed bedrijf. En ook nog een hele goede klantenservice. Al twee keer lasergames gehuurd en er gaan nog velen keren komen:-)
12-07-2024
Els W.
Zeer geslaagd. Jongens hebben uren gespeeld! Zeker voor herhaling vatbaar.
Leuke foto geplaatst!
12-07-2024
Yvonne K.
Super fijne service!
12-07-2024
Nicole P.
Top voor een kinderfeestje
Heel goed geregeld door Laserfeestje.nl. Gehuurd voor het weekend en op woensdag al geleverd! Pakket met duidelijke speel- en retourinstructies. Op voorhand enigszins bezorgd of we bij daglicht konden spelen (bewolkt) maar dit was geen probleem. Een paar keer een happerende gun gehad (kwestie van uit- en weer aanzetten) maar verder geen problemen. En het leukste? De vraag van het gezelschap was of we dit volgend jaar weer kunnen doen. Een geslaagd feestje dus!
12-07-2024
Suzanne J.
Top
Super qua levering en prijs. Kinderen hebben zich top geamuseerd
04-07-2024
Tineke V.
Fantastisch
Een jongensfeestje, wat ga je doen? Via internet kwam ik op laserfeestje.nl De website zag er overzichtelijk uit en de prijzen vielen me reuze mee. Het pakket kwam ruim op tijd binnen. Het feest begon al bij het openmaken van het goed verzorgde pakket. Alles zorgvuldig verpakt. Het feestje was echt TOP de jongens hebben enorm genoten. Een dikke 10 voor deze organisatie!
Leuke foto geplaatst!
Item 1-30 van 4974 in totaal item(s)