2986 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

Beoordeel laserfeestje.nl
.

Schrijf een beoordeling



Je naam wordt gepubliceerd op onze website.


Bij het plaatsen van de beoordeling worden naam, datum en de beoordeling getoond. Bekijk onze privacy voorwaarden.
29-11-2020
Lena T.
Een groot succes!
Super leuk feestje gehad met alle neefjes en nichtjes in de familie . Mijn zoon van 8 heeft een super dag gehad. Laserguns zijn makkelijk te bedienen, en zijn zeer op tijd bezorgd. Aanrader!
28-11-2020
Melanie S.
Kinderfeestje
Zeer tevreden over de levering goede spullen ook de kids hebben het top gehad die vonden het helemaal geweldig
27-11-2020
Saskia O.
Laserfeestje
De kinderen hebben genoten en een fantastische tijd gehad.
27-11-2020
Elien H.
Kinderfeest
geweldig genoten! Duidelijke uitleg alles netjes en compleet. Top!
27-11-2020
Mustapha R.
FUN ????????????
The kids enjoyed very much, they had lot of fun. We could play all the variants. I highly recommend it. Big thanks to laserfeest staff for the professional service. With kind regards
27-11-2020
Jolein D.
Goed geregeld!
Op tijd geleverd en zeer complete set incl speltips! Genoeg voor een geslaagd kinderfeestje!
27-11-2020
S C.
Kinderfeestje
De kids vonden het helemaal geweldig. Super dat het op deze manier geregeld was. Op tijd bij het bezorg punt en zag er allemaal super uit. Bedankt
27-11-2020
Chiel v.
Super geregeld
Kinderfeestje in de leeftijd van 7 jaar gegeven. Ze vonden het allemaal super. Vooral het vrij spelen in groepjes. Er waren voldoende reservebatterijen bijgeleverd en duidelijke instructies. Ook was het pakket er ruim op tijd. Fijn dat we daar geen zorgen over hoefden te maken. Bedankt.
27-11-2020
Jeroen A.
Gewoon top!
Mooie complete set met goedwerkende materialen. We hebben een prachtige middag gehad
27-11-2020
Martin V.
feestje van mijn dochter
perfect geregeld, alles netjes in de ontvangen kist,ze hebben veel speelplezier gehad en is voor herhaling vatbaar,er waren andere kinderen buiten en gaan het ook aan hun ouders vragen voor een feestje!.dus geeft al aan hoe het was. en alles zat in de kist tot en met extra batterijen en schroevedraaier toe. toppie namens mijn dochter!
27-11-2020
Meral s.
Kinderfeestje
heel leuk! Mijn zoontje van 7 en zijn vriendjes vonden het geweldig!
Leuke foto geplaatst!
27-11-2020
eline V.
Super!
Wij hadden voor het feestje van ons zoontje laserguns gehuurd. 15 stuks. Wat een feest was het! Heel netjes verzorgd. Alles netjes in een doos en zelfs een schroevendraaier en nieuwe batterijen, mocht er iets mis gaan of vervangen moeten worden. Super service!
27-11-2020
Arinda v.
Leuke ervaring
Het was leuk om de laserguns te huren. Wij waren op zoek naar een activiteit die passend is met de geldende maatregelen van dit moment. We hopen binnenkort weer te huren met een andere groep jongeren!
26-11-2020
M V.
Een superfeestje
De kinderen hebben genoten. Ik als begeleider vond de samenstelling van de kist top. Het reserve geweer was echt nodig. Zo kon ik tussen het spel door de batterijen vervangen en de kinderen konden gewoon door spelen. Echt voor herhaling vatbaar en ik beveel het anderen van harte aan.
26-11-2020
Tjitske Minke V.
Lasergame feestje
Wat een superleuk feest was dit! Met allerlei opstakels in de schuur hebben ze een geweldige middag gehad
26-11-2020
Erna v.
Top geregeld
Alles werd ruim op tijd geleverd, ook in deze tijd van het jaar. Netjes verpakt in een box met schroevendraaier en reserve batterijen, retourlabel; keurig! Alles werkte naar behoren. Top feestje gehad in het donker met 12 meiden. Dankjewel!!
26-11-2020
Marthijn v.
Marthijn
Top geregeld. Standaard pakket is al compleet genoeg voor een top feestje.
26-11-2020
Rudi E.
Feestje
Topservice. De kids hebben genoten!
26-11-2020
Esther F.
Top top top
Geweldig feestje gehad
26-11-2020
Desiree d.
Kinderfeestje Jesse
Wij hebben gisteren het feestje van Jesse gevierd en het was super! Alle materialen waren perfect in orde. Voldoende reserve batterijen. En een goede beschrijving erbij. Kortom alles wat nodig was om een heerlijke middag te hebben. Ook het contact vooraf was snel en prettig. Het ophalen en retourneren was ook goed geregeld. Wij gaan zeker nog eens gebruik maken van dit pakket!
26-11-2020
Martijn G.
lasergamen
Het pakket werd ruim op tijd geleverd. Het zag er netjes uit. Een complete set, duidelijke handleiding. Ook de bakens zijn leuk om te gebruiken. Ik vond het jammer dat de pistolen geen groot bereik hebben waardoor de gevechten op korte afstand uitgevochten moesten worden. Ook het terugzenden van het pakket is goed geregeld.
26-11-2020
George S.
perfect geregeld
Voor een kinderpartijtje laser set besteld. Hij was ruim op tijd aanwezig, compleet met reserve batterijen. Alles werkte naar behoren en ook het retourproces van eenvoudig. Complimenten voor de manier waarop dit georganiseerd is!
26-11-2020
Margriet D.
Super feest!!!!
Bedankt voor het supergedelegeerden!!! Alles was goed geregeld in de box met lasersguns. Hebben het feestje in een park gedaan... in het donker. De jongens vonden een top feest.
26-11-2020
Hiske V.
Super goed geregeld, prima materiaal en reservemateriaal!
26-11-2020
Rianda J.
Geweldig kinderfeestje in het bos
Keurige verzending. We hebben een leuk feestje gehad!
26-11-2020
Marianne B.
Super kinderfeestje!
Voor de 2e keer bij laserfeestje.nl voor een kinderfeestje laserguns gehuurd voor een weekend. Alles keurig op donderdag ontvangen en op maandag pas weer retour hoeven zenden, dus veel plezier gehad!
26-11-2020
Angela N.
Geweldig!
Mijn dochter heeft afgelopen weekend "het beste kinderfeestje EVER" gehad (haar eigen woorden). Ik moet zeggen dat ik wat sceptisch was over hoe goed de pistooltjes zouden werken, maar het was een groot succes! Ik had een camouflageschmink-stick meebesteld en via een online feestwinkel voor iedereen een petje met camouflage print gekocht en daar gingen ze hoor, 10 meiden, rennend en schietend door het bos achter ons huis, zo fanatiek! Superleuk, ik kan niet anders zeggen. We hebben maar 2 van de 4 spelvormen gebruikt, maar zijn toch bijna 2 uur in de weer geweest! De service was ook top! Het pakket zat netjes in een goed afgesloten kunststof kist, helemaal compleet, niets dat niet werkte. Er was ook een voorgeprint retourlabel bijgeloten én nieuwe tie-wraps om de kist voor transport weer goed af te sluiten. Een absolute aanrader als je een leuk lasergame feestje wilt organiseren!
26-11-2020
Gus P.
Mijn zoon heeft een super leuk feestje gehad met zijn vriendjes!
26-11-2020
Stijn d.
Leuk en makkelijk
Leuke guns waarmee de kinderen makkelijk uren zoet zijn.
26-11-2020
Jamie d.
Geweldig kinderfeestje!
Absolute aanrader voor een kinderfeestje. Bestelde pakket was ruim op tijd bezorgd, netjes en compleet met retourlabel, oorkondes en extra batterijen. Kinderen hebben zich uitstekend vermaakt.
Item 1-30 van 2986 in totaal item(s)