Beoordelingen Laserfeestje.nl | Lasergameverhuur

Plaats uw beoordeling!


Marloes

Zeer geslaagd

Wij hebben het lasergamen een week gehuurd voor al onze bso locaties. Kinderen waren erg enthousiast! Dit gaan we nog wel een keer doen.

Majlen

Teamuitje

Een geslaagde avond gehad! Met een grote groep een aantal verschillende spellen gespeeld. Fijn dat alle extra's (targets, teamlintjes, batterijen, schroevendraaier etc.) allemaal wordt geleverd. Top!

Lieve

Supertof

Feestje van mijn zoontje was geslaagd. De kinderen konden er geen genoeg van krijgen. Zeker toen het donker werd buiten! Echt geweldig verjaardagsfeestje gehad.

Renate

Roef!

We hadden activiteit met de jeugd van onze sportclub en het was erg geslaagd. Alles was op tijd op de locatie, voldoende batterijen en jeugd vond erg leuk

Charlotte de Heij

Familiefeest

Het pakket van Laserfeestje.nl was meer dan goed. De laserguns werkten goed en de certificaten waren een leuk extraatje. Ideaal dat ze ruim voor het weekend al bezorgd werden en dat ik ze maandag kon terugsturen. Op het familiefeest hebben we er twee avonden ontzettend veel plezier van gehad, de kinderen maar zeker ook de volwassenen :)

A. Kints

Super feestje

De Kids hebben veel plezier gehad. Alles werkte naar behoren.

Martina Hoogerhuis

Lasergamen!

We hadden een feestje georganiseerd voor 7 kinderen van ong 10 jaar.
Ze hebben zich volop vermaakt en konden er geen genoeg van krijgen, onze jongste van 5 mocht met de grote jongens meedoen alsof hij er altijd al bij hoorde, geweldig.
Verder is de box zeer netjes op tijd afgeleverd bij een postnl punt en alles zat netjes verpakt en was in volle mate aanwezig, zeker voor herhaling vatbaar

Jan

Laser game avond

Top, goed voor elkaar allemaal.
24 kinderen verdeeld in groepen. Voldoende spullen en reserve batterijen. De oorkondes zijn ook een leuk extraatje.

Chantal van Nassau

Kinderfeestje

Super leuk feestje gehad mijn zoontje werd 6 en samen met zijn 10 vriendjes een heerlijke middag gehad in het bos.. Super pakket en super service.. echt een aanrader!

Laëtitia

Lasergame party

Verjaardag gevierd met 9 meiden van 13 en 14 jaar oud.
Geweldige tijd gehad!

Henriet van Til

laser game

Wij vonden het super. Het pakket was er ruim op tijd. Compleet en met goede uitleg. We hebben gelasergamed tijdens het kinderfeestje van onze zoon. Dus 13 acht- en negenjarige jongens en meisjes konden zich heerlijk uitleven. Ze waren allemaal super enthousiast. Dit is echt een aanrader.

Walter

Slaapfeest

Wat is het handig om een set lasergames te huren, wat een handige regeling met de post super handig.
De kinderen vonden het ook echt super hadden 16 kinderen en die liepen gewoon door de woonwijk te lasergame. Jongens en meiden vonden het super gaaf.
Als u/jij niet weet wat te doen op een feestje en je wil fijn thuis blijven huren dan lasergame sets en heb je een onvergetelijke feestje.


Schrijf uw beoordeling