Beoordelingen Laserfeestje.nl | Lasergameverhuur

Plaats uw beoordeling!


Bart v

Goed geregeld

De kinderen vonden het prachtig. Heerlijk in de bossen hebben ze uren zich vermaakt met de laserfeestje spullen. Extra batterijen zijn niet nodig geweest. Alle pistolen hebben het volgehouden tot het einde. Super bedankt!!!

Adrir

echt super

Wat hebben de jongens en zelf de oudere genoten. Heel goed geregeld allemaal. Top!!

Laura

Super

Kinderen van 7/8 ze vonden het super leuk. Fijn dat het zo goed verzorgd was met lintjes en verschillende spellen

Jolanda Brouwer

Super dag!

Goed geregeld! Compleet, mooi en compact aangeleverd! Met name de kids hebben erg genoten op de familiedag. Na afloop slapende kids op de achterbank

Dirk de Vries

Perfect!

Super goed geregeld. Alles was erg makkelijk, netjes in krat verpakt, zeer compleet. Kinderen èn zelfs volwassenen hebben enorm genoten!

Danielle

Uitestekend!!!

Super leuk om in het bos te doen met een groep tieners. Goed materiaal, meer dan genoeg extra batterijen. Was zeer goed verzorgd, kortom voor herhaling vatbaar.

Judith Mersie

Geweldig!

De kist was ruim op tijd in huis, alles was netjes, de kist was compleet en de bandana's die we erbij hebben aangeschaft vielen enorm in de smaak.
Onze dochter werd 8 en wilde graag een spionnenfeest. Dus gecombineerd met een geheim agentenbadge knutselen, een "bommetje eten", bommen ontmantelen (balonnen aan elkaars enkel kapot trappen) en een heuse schiettraining op de doeltjes en uiteindelijk het lasergamen, afgesloten met Spy Kids kijken tijdens de friet... Wat hebben de kinderen een plezier gehad! En wij als volwassenen ook, heerlijk, al die verhitte koppies en alle lol! Een absolute aanrader, ze hadden nog wel een uur door willen gaan!

Gijs

Goed voor elkaar

Prima organisatorisch dichtgetimmerd. Van bestelling tot retourzending: alles klopte. En de kids hebben een topfeestje gehad!

Chantal

Feestje!

Onze zoon van 10 heeft een top feestje gehad. Met 10 jongens naar het bos en daar verschillende spellen gedaan met de laserguns. Prima levering, compleet met lintjes, scorekaarten en certificaten. Echt een aanrader! Je kunt de kinderen hiermee een hele tijd te vermaken!

Marguerite

Feest!

Het was wederom een topfeestje met laserfeestje.nl
Levering, inhoud, uitleg, retour label..alles super geregeld!
De jongens konden wel bezig blijven.
Grote kans dat ik dit nogmaals herhaal.

Tessa van Doorn

Klik op bovenstaande foto om te vergroten

Fantastisch

Super goed geregeld. Alles was erg makkelijk en zeer compleet. Kinderen hebben enorm genoten!

Emmy

Familiedag haven

Alles weer super geregeld
Veel plezier gehad met jong en oud


Schrijf uw beoordeling