Beoordelingen Laserfeestje.nl | Lasergameverhuur

Plaats uw beoordeling!


Daphne

Perfecte service en geslaagd partijtje!

Wat een ongelooflijk goed gestroomlijnde bestel-, lever-, en retourprocedure. Ik was erg verrast dat er zelfs extra batterijen én een schroevendraaier bij zaten zodat je tijdens het lasergamen nooit stil komt te vallen. Wij hebben de guns gebruikt voor een partijtje en gingen in de schemering maar het bos. De kinderen hebben het fantastisch gehad. Veel leuker dan lasergamen in zo'n hal. Aanrader!!

Eveline

Lasergamen

Was een super geslaagd kinderfeestje.
Kinderen waren zo enthousiast erg leuk om nogmaals te huren.
Ook de service verliep prima!

Maria Jansen

leuk feestje

We waren met een grote groep kinderen en vooral 's avonds was het erg spannend. Overdag toevlucht gezocht tot een gehuurde gymzaal die ook verduisterd kon worden. Donker is wel aan te raden

Rob van Bergeijk

Prima in orde

Prima geregeld. Reserve batterijen, speltips, prima.

kinderopvang babbels

lasergamen!

Wij hebben met onze Bso enorm genoten van onze lasergamedag! hele goede service bedankt daarvoor!

Annemieke

Laserfeest!

Wij hebben op 4 januari een laserfeestje georganiseerd voor jongens van 10-11 jaar. I.v.m. de feestdagen kregen we het pakket al op 31 december en ja daar hebben we echt van genoten! ;) Het jongensfeestje was fantastisch. 's middags lekker geschoten en na het eten vroeg ik wat we nog meer gingen doen? Lasergamen natuurlijk! was het antwoord. Makkelijk feestje voor ouders.
Materiaal was in orde en je kunt echt heel lang spelen voordat batterijen leeg zijn en die zaten er meer dan voldoende bij!!
Kortom een mooi concept.

Maikel van Vliet

Super

Voor de 2e keer besteld en geen spijt van gehad. Top service

Ronald

Klik op bovenstaande foto om te vergroten

Perfectie

Alles perfect geregeld en heel veel plezier gehad!

L

geweldig

super service!

Yoni

Een hele dag vermaak (ook voor pubers)

Wij hebben thuis met een groep van 16/17 jarige een hele dag plezier gehad van het laserpakket. Het was niet super goed weer. Het regende een heel klein beetje maar toch hebben we met zijn alle heel veel plezier gehad. Het is zeker een aanrader, ook als het niet zulk goed weer is!

Lisette Klompenhouwer

Klik op bovenstaande foto om te vergroten

Los in het bos met een cool laserfeestje!

We hebben genoten van dit kinderfeestje. We kregen het pakket keurig op tijd toegestuurd en zelfs voor mij (ik ben a-technisch) was de bediening van de guns erg duidelijk. De jongens vonden het super leuk en waren moe maar voldaan aan het einde van het feest. Iedereen ging tevreden met certificaat en coole bandana naar huis. Uiteraard ook nog even geposeerd voor een stoere foto. (foto gemaakt door Leuk Kiekje Fotografie)

Kevin de Wit

Klik op bovenstaande foto om te vergroten

Vakantie activiteit

We hadden de activiteit een dag na kerst, ik was er een beetje bang voor door de drukte van PostNL dat de levering niet op tijd zal komen. Maar LasergameFeestje heeft hier goed op geanticipeerd en het pakket was al 2 dagen voor kerst geleverd, top geregeld dus!


Schrijf uw beoordeling