Ervaringen

3965 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

.
22-03-2022
Gerrald B.
Ideaal voor een familieweekend!
Snel geleverd en compleet met alles wat je nodig hebt! Wij hadden de kleine geweren. We hebben er met 10 personen heel veel lol mee gehad. Leuk voor jong en oud! Een absolute aanrader!
22-03-2022
Luca J.
Super goed geregeld
Ruim optijd de kist ontvangen. Kon gemakkelijk nog voor 2 Kids bij reserveren. Kids hebben een geweldige middag gehad! Retourneren was ook super makkelijk en goed geregeld. Voor herhaling vatbaar!
Leuke foto geplaatst!
22-03-2022
Alice v.
Super voor elkaar! Ruim optijd binnen... De kinderen hebben zich prima vermaakt met het kinderfeestje op de boerderij!!!
15-03-2022
Tessa v.
Goede levering, ruim op tijd, ontzettend leuke activiteit gehad met de laserguns
Vanuit onze atletiekvereniging hebben wij een activiteit lasergun schieten gedaan voor de jeugd. Via Laserfeestje.nl de guns laten bezorgen en de service was erg goed. Al twee dagen eerder konden we het pakket ophalen, dus ruim op tijd en fijn om nog wat voorbereidingen te kunnen treffen voor de ruim 100 kids die we voor deze activiteit hebben ontvangen. Spullen waren allemaal in orde, leuk voor een feestje!!
15-03-2022
Debbie A.
Goede service
ik wilde toch voor een kind minder, dit paste ze op het laatste moment nog aan voor me. De kids hebben een super leuk party'tje gehad.
15-03-2022
Kees L.
Lasergamen
Fantastisch feest met de laserguns in het bos! De achtjarigen hebben genoten! Goede service van de lasergame verhuur! Perfect…
15-03-2022
Renske K.
Super leuk kinderfeestje gehad!
Goede ervaringen met laserfeestje.nl. Het pakket was zeer compleet, alles werkte naar behoren. Flexibel bij het wijzigen van de datum. Grote kans dat we nog een keer hier laserguns huren!
15-03-2022
Marloes v.
Aanrader!
We hebben met een grote groep (+/- 40 volwassenen) een leuke activiteit in onze gymzaal kunnen doen met deze lasersets. Was een groot succes! Materiaal was er voldoende, ook reservemateriaal. (niet nodig gehad overigens) Contact met de klantenservice was prettig; snelle reactie en behulpzaam. Aanrader!
14-03-2022
Herman d.
Superfeest
Heel goed verzorgd, duidelijke uitleg en een superleuk idee voor een feestje! Mijn zoontje en zijn vriendjes hebben genoten!
14-03-2022
Karin S.
Super geslaagd kinderfeestje voor onze zoon van 8 jaar
Onze zoon was afgelopen januari al jarig. We hebben pas in maart zijn kinderfeestje gevierd. Het was een super leuke zonnige dag. Ze hebben overdag al mooi kunnen oefenen met de geweertjes. 'S avonds toen het wat donkerder was zag je de verlichting van de geweertjes nog beter waardoor het nog iets spannender werd voor de jongens. We hadden er bandana's bij gekocht en schmink waardoor het nog echter leek. Super geslaagd echt een aanrader.
14-03-2022
Mark A.
Super ervaring!
Voor een kinderfeest de laserguns gehuurd. Contact erg prettig en duidelijk. Reserveren via de site heel makkelijk en snel geregeld. Guns waren er al twee dagen eerder. Wordt geleverd in een stevige bak met alle informatie en retour informatie erbij. Kind kan de was doen! Kids waren heel enthousiast en alle vriendjes willen nu ook zo’n feestje! Bedankt voor de goede service!
14-03-2022
Sonja K.
Laserfeestje
De kinderen vonden het super leuk. We konden mooi trainen met de target die meegeleverd waren. We gaan ze zeker nog een keer huren voor een feestje
Leuke foto geplaatst!
14-03-2022
Christel K.
Geweldig!
Voor mijn zoon zijn 8e verjaardag laserguns gehuurd. Levering was prima, duidelijk instructie en ook het retourneren was geen probleem. Wij hebben het in een gymzaal gedaan. Wat obstakels geplaatst en de kinderen (14 in totaal) in het donker laten spelen met enkele laser/ discolampen. De kinderen hebben zich supergoed vermaakt. Echt een aanrader.
11-03-2022
sylvia s.
laserguns
Super geregeld. Moesten de laserguns op maandag en dinsdag hebben. We zijn een school dus in het weekend niemand aanwezig. Gelukkig hebben ze geleverd voor het weekend! Top service.
10-03-2022
Wendy B.
Leasergame
Super leuk.. Uitdagend.. Goed geregeld..
08-03-2022
Corine M.
Flexibel
Het feestje van mijn dochter kon wegens omstandigheden niet op de opgegeven datum doorgaan. Verlengen was geen probleem voor laserfeestje.nl Met een telefoontje was het allemaal zo geregeld. Top !Bedankt,
08-03-2022
Sija B.
Uren lang speelplezier
Heel leuk kinderfeestje gehad met de lasergame. Bij een opslagbedrijf hadden we genoeg ruimte en obstakels om plezier te hebben. Zending was keurig!
07-03-2022
Laura B.
Lasergame pistolen
Eenvoudig, goed te gebruiken. Leuk voor jong en oud. Pakket zeer compleet met reserve batterijen en schroevendraaier. Pakket was makkelijk te verzenden. Kwam veel geluid uit.
07-03-2022
Gerrine B.
super leuk kinderfeestje met lasergame
Jongens feestje gehouden, lasergame in het bos gedaan. Geweldig vonden ze het. Spullen waren goed voor elkaar.
07-03-2022
Petra B.
Super
Was netjes op tijd verstuurd Goed in gepakt De kinderen vonden het geweldig we hebben er alleen en ander spel van gemaakt van wegen de oorlog die er nu was Maar de kinderen vonden het geweldig
07-03-2022
Linda F.
Liams zijn verjaardag feest
Geweldig ervaring voor de kinderen wij hebben het in de pas gedaan en de kinderen vonden het geweldig
Leuke foto geplaatst!
07-03-2022
Madelon R.
Super leuk!!
Wat leuk om deze super laser guns te huren en op een eigen gekozen plek dit spel te doen. Er zitten leuke ideeën bij om verschillende spelletjes te doen. Genoeg batterijen en attributen. Gelukkig hadden we de guns eerder ontvangen en het feestje eerder kunnen doen, want op de gepland dag was het code rood ivm een storm. Maar zeker voor herhaling vatbaar!!
07-03-2022
Margo V.
Goede ervaring
Super nette service. Ruim op tijd bezorgt. ( aangeven op pagina) ivm met thuis zijn en ontvangen. Super netjes compleet veel baterijen. Super goede ervaring. Goed geregeld. Plus met al een retourticket
Leuke foto geplaatst!
07-03-2022
Jo-anne H.
Lasergame pakket gehuurd voor kinderfeestje
Mijn zoon heeft een super middag gehad met zn vrienden op zijn kinderfeestje! Het was top geregeld, snel geleverd en makkelijk weer retour!
07-03-2022
Inge D.
Een aanrader!
Super leuk voor een kinderfeestje. Goed geregeld met verzenden en duidelijke instructies.
07-03-2022
Wieteke N.
Goede service
Vriendelijke en coulante service. Door corona wilden we het feestje uitstellen en dit kon gewoon, terwijl het pakket al geleverd was.
07-03-2022
Janneke O.
Netjes geregeld
Leuk partijtje gehad! Het pakket was ruim op tijd verstuurd en netjes in een krat ingepakt. Er zat een handleiding bij en certificaten om uit te delen. De laserguns werkten naar behoren en hadden opgeladen batterijen. Er zaten ook nog extra batterijen in de doos. Goed geregeld!
07-03-2022
Denise D.
Het was super! Dat wat je zelf spannend vindt: worden de pistolen op tijd geleverd, doen ze het allemaal, wat als er 1 kapot gaat: overal wordt rekening mee gehouden! Wat een top service, een dikke 10! Het feestje kon niet beter, absolute aanrader!
07-03-2022
Reinier G.
Leuk!
Gehuurd voor kinderfeestje. Erg leuke ervaring, alles werkte goed ook dankzij de meegeleverde extra batterijen. Eenvoudig weer in te leveren met bijgeleverde cable ties en retourlabel
02-03-2022
Mark L.
Vermaak in isolatie
Lasergame pistolen gehuurd voor een partijtje. Helaas daar niet voor kunnen gebruiken omdat we in isolatie moesten. Het spel gaf meer dan genoeg plezier in huis. Binnenkort zullen we ze weer huren voor het partijtje
Item 61-90 van 3965 in totaal item(s)