2751 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

Beoordeel laserfeestje.nl
.

Schrijf een beoordeling



Je naam wordt gepubliceerd op onze website.


Bij het plaatsen van de beoordeling worden naam, datum en de beoordeling getoond. Bekijk onze privacy voorwaarden.
17-09-2020
Robbert H.
Laserfeestje
Goede ervaring kan niet anders zeggen. Pakket is zelfs aantal dagen eerder bezorgd en er zat genoeg in de doos. Kinderen (6-7 jaar) vonden het erg leuk!
17-09-2020
Ingrid v.
Superleuk!
Goed geregeld met verzending en de spullen zijn makkelijk in gebruik. De kids vonden het geweldig. Je kunt zelf bepalen waar je heen gaat, je zit dus nergens aan vast.
14-09-2020
Jo
Super leuk
Op zaterdag een lasergame feestje gegeven met 10 kinderen. Jongens en meisjes door elkaar. Ze vonden het allemaal super leuk. Zondag nog eens over gedaan met de familie. Ook opa en oma worden weer jong. Pakket ziet er goed uit en wordt netjes op tijd geleverd. Ik ben zeer tevreden, dank jullie wel.
14-09-2020
Nicole van Berkel
#leukste kinderfeestje ooit"
Zoo leuk geweest #aanrader!l Een groep van 12 kinderen jongens en meiden. In ons geval een weiland, een partytent , dozijn pallets, strobalen een grote aanhanger vol snoeiafval in het midden en wat vuurrkorven een supertof speelveld gecreëerd. In zwart geverfde schoenendozen extra prijzen verstopt. Prima service, apparatuur werkte prima, handig in gebruik. Tip top:-)
14-09-2020
Monica d.
Super ervaring
Voor de verjaardag van mijn broer en vriend heb ik lasergames besteld, een goed bedrijf met duidelijke informatie en prijs-kwaliteit heel goed. De mannen en hun vrienden hebben het super naar hun zin gehad!
13-09-2020
Anke v.
5
Het was echt heel geslaagd! Leuke spelvormen in de flyer. Een echt jongensfeest! We hebben het afgesloten bij het kampvuur.
11-09-2020
Janneke W.
Heel tevreden
Wij hebben een super leuk feestje gehad van onze zoon van 10 jaar. Pakket zag er netjes en schoon uit. Alles was compleet. Duidelijke uitleg van de spellen en ophalen / retour werkt ook gemakkelijk en is duidelijk.
11-09-2020
Anneloes d.
Prima, goede service. Op tijd geleverd. We hebben een erg leuk kinderfeestje gehad.
11-09-2020
J P.
Echte service bestaat gelukkig nog bij dit bedrijf!
Onze dochter ging op schoolkamp en als verrassing hebben wij voor de hele klas een lasergame pakket gehuurd. Na contact gehad te hebben, was het geen enkel probleem om het pakket later terug te sturen, wanneer ze weer terug zou komen van kamp. Dit vind ik echt SERVICE!!! De kinderen vonden het allemaal GEWELDIG ( ze hebben het in het donker in het bos gespeeld !!! ) Voordat ik het pakket ging bestellen had ik de beoordelingen gelezen en het is inderdaad allemaal TOP geregeld, snelle en duidelijke communicatie, pakket ruim op tijd, zeer uitgebreid pakket en SERVICE!!! Zeker een aanrader
11-09-2020
Mariska V.
Super feestje gehad, en wat een top service. Een dag voor het feestje besteld en even telefonisch contact gehad. Pakket werd gelijk verstuurd. Kids hebben genoten
11-09-2020
Marijke B.
Perfect geregeld
Alles perfect geregeld en op orde. Helaas kon het feestje niet doorgaan ivm enorme storm. Dus onverrichter zaken teruggestuurd. Hopelijk volgende keer beter.
11-09-2020
Mirjam v.
supergoed geregeld!
goed pakket , duidelijke uitleg en prima geregeld met afhalen en terugbrengen! Een superleuk feestje gehad!
11-09-2020
Janine D.
Prima!!!!
08-09-2020
Glenn S.
Prima geregeld
Goede service, snel geregeld binnen een dag en dat terwijl we op texel zaten.
06-09-2020
Freddy S.
Top
Allemaal prima geregeld. Zelfs met een beetje regen vonden de kids het geweldig.
05-09-2020
Teatske W.
Top
Super leuk! Ondanks vergeten spelregels, gelukkig goed bereikbaar en opgelost.
05-09-2020
Jolanda C.
Perfect geregeld
Alles compleet en netjes op tijd.
04-09-2020
Marianne B.
In één woord: TOP
Alles heel goed geregeld, keurig op tijd binnen en de kinderen hebben een geweldig feestje gehad!
04-09-2020
Johan D.
Lasergamen
Goede service en leuke game modes.
04-09-2020
Linda B.
Bso activiteit.
Omdat wij in deze Corona tijd niet met de kinderen gebruik wilde maken van het ov hebben wij als onderdeel van ons activiteiten programma op de buitenschoolse opvang bij laserfeestje.nl de laserguns gehuurd. Zo konden we toch een leuke activiteit voor de oudere kinderen op ons eigen terrein doen. Natuurlijk kwam op die dag iedereen naar de opvang. Het is een super leuke dag geworden en de kinderen waren allen enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar.
04-09-2020
Mark v.
Superleuk kinderfeestje gehad!
Pakket voor het kinderfeestje van onze zoon werd ruim op tijd geleverd en was voorzien van alle extra's. De kinderen hebben genoten. Kortom aanrader! De kinderen zijn in de leeftijd 9-10 jaar.
04-09-2020
Ewoud R.
Snel en gemakkelijk
Om even met de kinderen en wat vrienden een lasergame wedstrijd te organiseren hoef je enkel 2 dagen vooruit te plannen en laserfeestje.nl in te schakelen. Snel gemakkelijk en prima betaalbaar voor een een hele dag plezier . Topsite
04-09-2020
Jacintha
top
Geweldig mooie dag gehad, de kids hebben zich vermaakt.
03-09-2020
Molkenboer
laserfeestje
goede service!
03-09-2020
Molkenboer
Tof Feestje
Een erg leuk feestje. Makkelijke service door pakket op te halen bij postnl punt
29-08-2020
Niki v.
Super service!
Super dagje gehad! Super service!
28-08-2020
Lizan Z.
Heel tevreden
We hebben een heel leuk kinderfeestje gehad met de lasergame pakket! Kinders vonden het geweldig! ophalen bij servicepunt en retour brengen ging heel makkelijk
27-08-2020
Marloes H.
Lasergames gehuurd
Echt top service! Kids hebben genoten!
27-08-2020
Remko d.
zorgeloos!!
Goed service! het feestje was een succes!
27-08-2020
Marloes H.
Top
Al vaker de lasergame gehuurd. Kinderen vinden het er leuk! Prima communicatie en het ontvangen en versturen van de kist!
Item 31-60 van 2751 in totaal item(s)