3322 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

Beoordeel laserfeestje.nl
.

Schrijf een beoordeling



Je naam wordt gepubliceerd op onze website.


Bij het plaatsen van de beoordeling worden naam, datum en de beoordeling getoond. Bekijk onze privacy voorwaarden.
03-05-2021
Ineke T.
In het bos
Van 15.00 - 20.00 hebben we met een groep volwassenen gelasergamed in het bos. We merkten dat de guns het beter deden toen het wat schemeriger werd. Tevens deden de gele guns het beter dan de rode. Het pakket was van alles voorzien, vooral de targets waren erg leuk om te gebruiken.
Leuke foto geplaatst!
03-05-2021
Edith R.
Laserguns
Geweldig Fantastische service! 2 keer af moeten melden ivm corona en keurig opgelost
26-04-2021
Marjolein H.
Super service & feestje!
Voor feestje van zoontje wat 6 werd dit pakket gehuurd, was echt top! Had een 10 jarige zoon die kon begeleiden en wist hoe alles werkte. Echt super geregeld en makkelijk te begrijpen!
26-04-2021
Janet L.
Geslaagd feestje
Twee dagen voor het feestje dit bedacht en het was super geregeld. Het versturen ging voorspoedig. Hierdoor een geslaagd thuisfeestje in de coronatijd.
26-04-2021
Marcia F.
Kinderfeest
Mijn zoon is 6 jaar geworden, lazergame was erg een succes met zijn vrienden. Feest geslaagd!
26-04-2021
Elfi K.
Kinder feestje
Super ervaring gehad! Waar voor je geld inclusief extra batterijen die overigens niet nodig waren.
26-04-2021
Suzan K.
Fijne service en geweldig feestje
De weersvooruitzichten voor de dag van het feestje waren heel slecht. We mochten de set gewoon een week later retourneren. Super fijne en persoonlijke service. Ook de wijze van verzenden, retourneren en instructie is duidelijk en goed. Onze zoon heeft een geweldig feestje gehad. Bedankt!
26-04-2021
Karin V.
Goed, compleet en snelle service
Goed, compleet en snelle service. Mijn zoontje van 8 heeft een super middag gehad met zijn vrienden. Zit ook een spelbeschrijving bij waardoor je meerdere varianten kan spelen. Leuk dat er ook gadgets bij te bestellen zijn
26-04-2021
Emy K.
Top activiteit!
Gehuurd voor kinderfeestje 8 jarige. Uren vermaak mee gehad. Alles mooi compleet geleverd en lasergun werkte goed. Jammer dat we in het zonnige weer de lichtjes niet konden zien, maar door de geluiden wist je toch of je geraakt of dood was. Extra batterijen niet nodig gehad.
Leuke foto geplaatst!
26-04-2021
Carolien H.
Lasergamen
Wij vonden het leuk en super goed geregeld met alles erop en eraan misschien zou u een kunnen kijken naar een vest waar door het schieten van een afstand makkelijker wordt wij vonden het heel leuk!
26-04-2021
Ellen H.
Laserfeestje
Heel erg leuk geweest en mijm zoontje van 7 had een heel leuk feestje! We hebben er zelfs 2 feestjes van gemaakt. Alle grote jongens (leeftijd 10 - 13) uit de buurt wilde ook meedoen en hebben zich vermaakt. Ik zou het iedereen aanraden. Service van laserfeestje was ook bijzonder goed.
26-04-2021
Jessica V.
Super feestje
Super makkelijk om laserguns te reserveren. Op tijd bezorgd en duidelijke omschrijving in de doos. Alles wat je nodig hebt zit er in! De kids vonden het geweldig!
25-04-2021
Ilse S.
Geslaagd feestje
Alles is prima geregeld! Het pakket werd ruim op tijd verzonden. Ik had het pakket voor het weekend gehuurd en kon het donderdag al ophalen. De laserguns waren makkelijk in gebruik en er was ook duidelijke uitleg bij. Ook zaten er extra batterijen bij, die makkelijk te plaatsen waren ( de schroevendraaier zit ook in de doos). We hebben twee feestjes gegeven en de batterijen waren nog niet leeg! Fijn dat er ook lintjes, targets en speeluitleg bij zat. Kortom, wij zijn erg tevreden en raden dit bedrijf zeker aan!
23-04-2021
Erik T.
Kinderfeestje!
Besteld voor de 9e verjaardag van mijn zoon. Alles op tijd ontvangen. Inc xtra gun en batterijen. In het bos de nodige battles uitgevochten. Helemaal te gek. Dikke aanrader.
23-04-2021
Myra K.
Het perfecte feestje voor onze 7jarige zoon
Simpel in gebruik, licht en de batterijen gaan heel lang mee (het liefst was de jarige dag en nacht doorgegaan :) ). De doeltjes zijn een leuke spelvariant. Al met al een aanrader.
22-04-2021
Judith V.
Top geregeld
Heel goed geregeld, erg genoten van een kinderfeestje van onze 8-jarige zoon. Een aanrader!
22-04-2021
Jan-Willem T.
Goed geregeld.
De laserguns worden netjes in een krat geleverd. Er zitten reserve batterijen bij, zelfs een schroevendraaier, zodat als het nodig is de batterijen verwisseld kunnen worden. Lintjes, scorekaarten en targets. Duidelijke uitleg en werkt gemakkelijk. Zeer compleet. En het was ruim op tijd geleverd. Hier gebruikt voor een kinderfeestje als onderdeel van wie is de mol. Was zeer geslaagd. Goede ervaring gehad met het huren van de lasergames.
21-04-2021
Mary Charlotte B.
Laserfeestje
Super geregeld! Spullen kwamen netjes op tijd binnen met extra baterijen en een reserve lasergun. Kinderen hebben de tijd van hun leven gehad. Fijn dan er op deze manier toch nog een leuk feestje gehouden kan worden in deze tijd. Retour terug sturen was ook prima te doen
21-04-2021
Lara d.
Waar voor je geld
Heel compleet pakket en we hebben ons er enorm mee vermaakt
21-04-2021
Angela
Super!!
Super leuk feestje gehad!! De service was super, alles ruim optijd binnen.
21-04-2021
Marloes V.
Feestje!
Het feestje van de kinderen werd een feestje met het lasergamepakket! Goede service, duidelijke werkwijze, goede communicatie voor ophalen en terugbrengen van de spullen. En het allerbelangrijkste, de kinderen vonden het fantastisch
Leuke foto geplaatst!
21-04-2021
Frederieke V.
Lasergamen
De kinderen hebben een topmiddag gehad en kwamen thuis met:" Dit was het leukste feestje ooit!!" De sjaaltjes en schmink maakten het helemaal af en waren een groot succes. Verder een goed systeem van halen en retourneren, en toen bleek dat er iets ontbrak in de box werd het bij huis nageleverd. Topservice! Zeker een aanrader!
21-04-2021
Eric N.
Top!
Leuk om te spelen en makkelijk te huren! Echt een aanrader!
20-04-2021
wilma j.
Laserfeest
We waren op kamp met de klas. Groep 8 was aangenaam verrast. We hebben volop gebruik gemaakt vd lasergamen en targets! Zowel binnen- als buitenshuis een succes. Goede service en prijs/kwaliteit verhouding.
20-04-2021
Femke H.
Te gek!
Vooral in deze tijd van Corona een Super leuk idee voor een kinderfeesten.
20-04-2021
Sjoukje F.
Superfeest gehad
Voor de tweede keer hebben we laserguns gehuurd bij laserfeestje.nl. Wederom keurig verzorgd en op tijd geleverd. De kinderen en zeker ook de volwassenen hebben lekker gegamed tijdens het verjaardagsfeest. Eenvoudig te bedienen en fijn dat je geen hesjes hoeft te dragen.
19-04-2021
Jaap S.
Urenlang speelplezier
Laserpistolen gehuurd voor kinderfeestje. Nette bestelprocedure en gebruik gemaakt van afhalen. Dit gaat netjes via verzegelde pakketten. Inhoud pakket is prima in orde. Mede door het mooie weer hebben de kinderen urenlang gespeeld met de laserguns. En wij genoten van het mooie weer :D
19-04-2021
Gre D.
Kinderfeestje
Ontzettend goede service. Alles duidelijk, geen verassingen, doen niet moeilijk bij wijzigingen, denken goed mee etc etc. Heel tevreden over deze organisatie.
18-04-2021
G M.
Ruim op tijd ontvangen ! Twee speltakken van onze vereniging hebben een top avond gehad
18-04-2021
Rachma H.
Hele goede service en leuk spel
Goed contact, bestelling ruim op tijd ontvangen. Goede instructie en retour sturen is erg makkelijk. Kinderen hebben genoten!!
Leuke foto geplaatst!
Item 31-60 van 3322 in totaal item(s)