3136 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

Beoordeel laserfeestje.nl
.

Schrijf een beoordeling



Je naam wordt gepubliceerd op onze website.


Bij het plaatsen van de beoordeling worden naam, datum en de beoordeling getoond. Bekijk onze privacy voorwaarden.
28-01-2021
Marco B.
Heel netjes
Netjes in orde. Snelle levering en compleet. Toch een leuke verjaardag kunnen maken voor onze dochter ondanks geen bezoek.
28-01-2021
Eva d.
Super feestje!
Een geweldig feestje gehad voor mijn zoontje die 7 werd, dankzij de lasergames! De jongens hebben 2 uur achter elkaar aangerend in het bos. Ook zeer tevreden over de service, de lasergames waren ruim optijd geleverd. De set is meer dan compleet, inclusief batterijen, schroevendraaier, diploma's etc etc. Oftewel echt een aanrader!
27-01-2021
Jessica d.
Helemaal perfect
Erg leuk gespeeld met de laserguns, 9 jongens van 7 t/ 10 jaar oud. Ze schieten op elkaars guns, dus geen pakjes aan. De pistolen zijn niet zwaar en makkelijk te bedienen. Wij hebben erg veel plezier gehad.
Leuke foto geplaatst!
27-01-2021
Michel V.
Geweldig kinderfeestje
Ondanks de lock down hebben we een geweldig kinderfeestje gehad. De box arriveerde een paar dagen voor het feestje zonder extra kosten en alle apparatuur heeft perfect gewerkt!
27-01-2021
Paul E.
Top Service, Top Ervaring!
Het laserpakket was op tijd, in zeer goede staat en makkelijk te gebruiken. Wij hadden een kinderfeestje van 6 kinderen van 5-6 jaar en ze hebben 4 uur lang er fantastisch van genoten! Ook zeer gemakkelijk terug te sturen en vriendelijke service bij vragen!
27-01-2021
Francoise T.
Topmiddag
Alle bestelde materialen kwamen twee dagen na de bestelling al binnen. Alles was keurig in orde. We hebben met 14 kinderen van 6 tot 10 jaar een ontzettend leuke middag gehad!
Leuke foto geplaatst!
27-01-2021
Marian v.
Één groot feest!
Ondanks alle beperkingen hebben we dankzij dit lasergamepakket toch de verjaardag van onze zoon (7) kunnen vieren hier op de hei. Het pakket lag nog eerder bij postNL klaar dan beloofd. Goede service, leuke guns met extra mogelijkheden en ideeën voor spellen die in de smaak vielen. Ook de extra batterijen en schroevendraaier kwamen ter plekke goed van pas. Echt een aanrader!
27-01-2021
Nikky V.
Laserfeestje tijdens Lockdown
Wat kan je doen tegenwoordig als je kind jarig is en er een lockdown is? Nou, gewoon bij laserfeestje.nl bestellen. Super service: een doos vol spullen om je een paar uur te vermaken op veilig afstand in de bossen. Wij hebben genoten als gezin!! Dank jullie wel!!!
27-01-2021
Roelien D.
Alles super geregeld! Dank! Heel veel plezier gehad!
26-01-2021
Tamara
Super geslaagd! Perfecte service, blije kids, lekker buiten en heel wat uurtjes laserplezier. Een echte aanrader!
25-01-2021
Mije W.
Top geregeld! Alle spullen compleet en vroeg ontvangen. Makkelijk terug te sturen. Aanrader!
21-01-2021
Tamika V.
Super!!
Meerdere malen besteld. Kinderen vonden het onwijs leuk! In het donker gespeeld en in het park
20-01-2021
Anne v.
Super kinderfeestje!
Wat een goede en snelle service! Zeker tijdens covid19 en de lockdown was dit een super alternatief om toch een kinderfeest te kunnen vieren. Het geleverde pakket is zeer compleet, met de guns, de targets, uitleg en alles wat je verder nodig hebt. Super tevreden! Een aanrader!
14-01-2021
Jolanda K.
Super cool feestje
Alles was super goed geregeld in deze tijd van carona, het pakket werd op tijd bezorgd. Alles was naar wens verlopen. Duidelijke handleiding. We komen zeker terug. Ga zo door.
13-01-2021
Marco N.
Lasergame feestje
Wij hadden voor een feestje van onze zoon van 9 lasers gehuurd en de jongens hadden de tijd van hun leven, vooral s avonds in het donker op het strand. De bestel procedure verliep super en ik had alles netjes op tijd in huis. Een aanrader
Leuke foto geplaatst!
13-01-2021
Nathalie V.
Topfeestje
Wat goed geregeld was dit! In Corona tijd een kinderfeestje. Moeilijk. Maar door de hele makkelijke en toegankelijke manier van bestellen en retourneren heeft onze zoon een geweldig feest gehad!! Echt voor herhaling vatbaar. Erg tevreden!
13-01-2021
Leon B.
Geweldige feestje
Snelle levering en en het werkt super!
13-01-2021
marjon T.
Snelle levering, goede service! Het kinderfeestje was een succes!
13-01-2021
Natasja J.
Super coronaproof feestje
Mn zoontje en zn vriendjes vonden het echt super.ze waren helemaal afgemat savonds.apparaten werken echt heel simpel.wat voor de kinderen makkelijk is. Alles was ruim op tijd geleverd.Daarbij goed verzorgd en makkelijk terug te sturen. Heb er zelf ook stiekem van genoten. Toen de kids uitgeteld waren.
13-01-2021
Jeroen V.
Top!
Geweldig!!!
13-01-2021
Dennis J.
De kids vonden het fantastisch
De kist met laserguns werd ruim van tevoren geleverd incl. meer dan genoeg reserve batterijen en een reserve gun. De beschrijving is beknopt maar voldoende. Een enkel min puntje was het resetten van de guns, dat niet altijd lukt op de manier zoals beschreven. Maar even aan en uit zetten deed de truc ook. De kinderen hebben zich heerlijk geamuseerd. Zeker voor herhaling vatbaar.
12-01-2021
Judith J.
Lasergamepakket
Prettig contact gehad, waarin werd meegedacht. Pakket was meer dan compleet! Kinderen hebben geweldig gevonden om op deze manier te lasergamen. In coronatijd een erg leuke activiteit om thuis te doen
10-01-2021
Richard H.
Een woord: TOP
Pakket werd ruim van te voren opgestuurd, kompleet alles zat erin en werk direct. Alles duidelijk in de handleiding. Rookmachine erbij echt geweldige toevoeging! Opsturen super gemakkelijk retour etiketl bij de instructie aanwezig.
10-01-2021
Fleur H.
leuke activiteit door goede service
heel fijn mailcontact, erg flexibel. Erg leuke avond gehad. Echt een aanrader!
09-01-2021
Maartje W.
Super activiteit!
Ik vond de lasergames mega leuk! In de groep van 6 tot 40 jaar, heeft iedereen zich vermaakt ;-) In de bossen in een aanrader!
09-01-2021
Martijn v.
In de schuur
Super leuke belevenis voor de kinderen, de schuur bij opa en oma helemaal omgetoverd tot game zone. Geweren zijn relatief simpel maar prima! Goed betaalbaar
08-01-2021
Martine S.
Super service
De jongens hebben in deze Corona tijd een top feestje gehad! Ook fijn dat jullie de spullen ruim op tijd naar ons hebben opgestuurd. Scheelde een hoop stress met alle vertraging bij de post rond de jaarwisseling! Ik kan niet anders zeggen dat jullie top service hebben geleverd.
Leuke foto geplaatst!
08-01-2021
Sonja v.
knallend 2021 in
Wij hebben 5 laserguns gehuurd zodat we 2020 tóch nog op een knallende wijze met onze 3 kinderen konden afsluiten. Het was een groot succes. Zowel overdag als in de avond hebben we achter elkaar aangerend in de tuin én die van de buren. Veel gelachen. Ook targets verstoppen en zoeken is erg leuk. Kan ook in het donker (rondschieten tot er wat gaat branden). Sommige guns zijn gevoeliger dan anderen (het knopje 'schild' werkt ook niet altijd) , maar dat neem je op de koop toe. Het pakket was ruim op tijd en was heel compleet. Na het lezen van de instructies heb je het gauw door en kun je direct gaan spelen. Erg tevreden. Aanrader als je een keer iets heel anders wilt. Leeftijd maakt niet uit. 7, 9 en 12 zijn onze dochters en ze vonden het alle drie even gaaf.
08-01-2021
RLM G.
Fantastisch
Groot compliment aan Laserfeestje. Vooral voor het vooruit en mee denken in corona lockdown situatie, door ruim van te voren de guns op te sturen. De kinderen hebben heerlijk kunnen spelen.
08-01-2021
Esther H.
Goed geregeld en goed materiaal
Materiaal werd ruim op tijd aangeleverd. Het pakket is erg compleet, inclusief veel reservebatterijen en teamlinten.. Alles in handige solide opbergkist. Was tweede ervaring met laserfeestje.nl en opnieuw bijzonder tevreden! We hebben er enorm van genoten.
Item 31-60 van 3136 in totaal item(s)