Ervaringen

3965 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

.
13-04-2022
Kitty D.
Super feest
Leuk compleet pakket. Goede instructies en makkelijk bedienbaar. Zelfs voor relatief jonge kinderen (7/8 jaar) prima te doen. Heel veel lol gehad, de kids en ook de ouders. Zeker voor herhaling vatbaar.
13-04-2022
Esther D.
Lasergun huren
Super goed, ruim op tijd geleverd. Voorzien van extra batterijen en makkelijk retour te sturen, retourlabel ook incluis.
12-04-2022
Ida B.
Leuk!
We hebben een leuke avond gehad. Enige nadeel is dat de kinderen zelf kunnen resetten. Verder super geregeld!
12-04-2022
tim v.
Perfect
De service en de kwaliteit zijn zeer goed.
11-04-2022
Sandra Q.
Echt super geregeld!
Toen we op de locatie aankwamen,stonden de guns al Klaar,echt super! En zo gemakkelijk te retourneren! Mn leerlingen hebben n super avond gehad!
11-04-2022
Heleen D.
Heel goed geregeld
Wat gemakkelijk om dit te huren. Zo geboekt en service is top. Alles wordt duidelijk geemaild voordat het wordt verzonden. Kwam aantal dagen eerder aan. Ook laserguns werkte prima en gemakkelijk te hanteren. Zelfs extra batterijen en tiewraps. Ben echt onder de indruk van het gemak van het organiseren en het plezier van de laserguns.
11-04-2022
Rianne V.
Een echte aanrader met geweldige service!
Wij zijn zeer tevreden over laserfeestje.nl Het feestje van ons zoontje moest vanwege corona verschoven worden en er werd geweldig goed meegedacht met ons. Het pakket is zeer compleet tot extra batterijen aan toe. De vriendjes en vriendinnetjes van onze zoon waren laaiend enthousiast op het feestje! Zeker weten een aanrader!!
11-04-2022
Tim W.
Lasergamepakket voor kinderfeestje
Wij hebben 8 pistolen gebruikt in ons eigen kerstbomenbos. Het sneeuwde tijdens deze game, maar de pistolen hielden het goed en de adrenaline hield de kinderen warm.
Leuke foto geplaatst!
11-04-2022
Robin v.
Geslaagd klassenfeest!
Alles was op tijd bezorgd en terugzenden was kinderlijk eenvoudig met een PostNL-punt in de buurt. We hebben een geslaagd klassenfeest gehad dankzij Laserfeestje. Gebruik was eenvoudig en leerlingen enthousiast. Wat dat betreft is het voor dat soort gelegenheden echt ideaal! School op de kop gezet om een gave lasergame-arena te maken. Het enige wat ik liever anders zou zien is dat het moeilijk is om je levens te resetten. Leerlingen deden dat nu soms zelf. Maar goed, dan zijn er andere guns nodig. Als kinderen eerlijk zijn dan is dat niet nodig natuurlijk.
11-04-2022
Ilse B.
Heel erg leuk
Met een groep 20+ers hebben we een hele gezellige avond gehad met de gehuurde laserguns. Uitleg was goed, pakket was ruim op tijd geleverd en het was makkelijk om ze te retourneren. De gehele groep (18 personen) vonden het heel erg leuk! We hebben het buiten in het donker gedaan en dat was goed te doen.
11-04-2022
Carolien S.
Was weer super!!
Het was de derde keer dat we het lasergame-pakket bestelden. En WEER was het wen enorm succes! Nu zelfs met kinderen tussen de 8 en 12 door elkaar! Steeds weer is iedereen even fanatiek!
11-04-2022
sandra m.
Hartstikke goed geregeld. Pakket was ruim op tijd bezorgd. Makkelijk zo!
07-04-2022
Gerlinde B.
Het was top!
Duidelijke site, duidelijke communicatie via de mail. Afhalen en retour brengen ideaal. Het laserfeestje was een fantastisch kinderfeestje. Wat hebben de jongens genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.
05-04-2022
Irma F.
Gehuurd voor 2 feestjes tegelijk, het was geen probleem om in de tussenliggende tijd het pakket te houden. Heel goede service en zeer eenvoudig allemaal. Alles werkte prima. Echt een aanrader! Het meest succesvol was het feestje voor 14 jarige jongens! De meiden van 11 konden het spel nog iets minder zelfstandig hanteren.
31-03-2022
Nancy B.
Kids helemaal blij
Snel en makkelijk geregeld. Pakket compleet en voorzien vannextrs batterijen, gereedschap etc. Kan niets mis gaan. Jammer dat de kinderen zelf supersnel doorhebben hoe ze hun eigen levens kunnen herladen, dus er werd volop vals gespeeld. Een winnaar is dan moeilijk vast te stellen. Maar ze hebben ontzettend veel lol gehad, dus het was helemaal geslaagd!
31-03-2022
Nienke F.
5
Onze jongens hebben een superleuk lasetgame avontuur gehad in het bos! Duidelijke uitleg, leuke spelsuggesties en zelfs reservebatterijen bijgesloten! Helemaal top, vooral voor die prijs!
31-03-2022
corline b.
Goed bevallen
Zowel de negenjarigen s middags als de tieners s avonds in het donker hebben genoten van het pakket, geen enkele batterij hoeven vervangen. Opsturen en retourneren top geregeld!
31-03-2022
Guido P.
Top
Geweldig. We hadden nog meer activiteiten gepland, maar dat was niet nodig. Dit kun je uren blijven spelen. Makkelijk in gebruik!
31-03-2022
Anne-Lous N.
Laserguns
Heel goed geregeld, mooi op tijd ontvangen, en alles erbij om makkelijk te retourneren. Laserguns zelf ook mooi compleet incl reservebatterijen. Goed geregeld!
31-03-2022
Kim V.
Top
Genoeg spullen, op tijd bezorgt, makkelijk retour. Kids hebben enorm genoten. Kortom top!!
31-03-2022
Michiel D.
Prima geregeld
Hele fijne ervaring. Het pakket kwam ruim op tijd met alle benodigde inhoud van reservebatterijen met schroevendraaier tot tie wraps om het pakket weer netjes retour te doen. Hele leuke dag gehad met mijn zoons verjaardag.
29-03-2022
Jolanda S.
Lasergame feestje
Een zeer complete kist. De guns deden het goed. Makkelijk op te halen en terug te brengen. De jongens hebben genoten!
Leuke foto geplaatst!
29-03-2022
Dinairys V.
Amazing
Levering was geweldig snel. Alles zat netjes verpakt. We hebben het hele weekend plezier gehad. Het weer terug zenden ging ook vlekkeloos en was zeer eenvoudig. Je krijgt zelf nog de ruimte om later te betalen. Top zeer tevreden.
29-03-2022
Josee S.
Lasergamen
Aanrader. Makkelijk te reserveren. Alles netjes in orde via verzenden. Retour is ook allemaal al voor je geregeld. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Mijn zoon is in november jarig en vanwege de corona maatregelen was lasergamen huren echt een uitkomst!! Het was zeer makkelijk om online te boeken. Ik vind de prijzen ook zeer schappelijk. Het retour sturen was ook goed geregeld, label zit er al bij. En natuurlijk, de Kids vonden het prachtig. Spannend in het donker met lichtjes op de laserpistool. Ze hebben genoten. Kortom: een aanrader!
24-03-2022
Pieter v.
Laser feestje kids
DIKKE PRIMA
23-03-2022
Willeke M.
laserfeestje Aaron
1 woord: FANTASTISCH!! Met 10 jongens in het bos gespeeld. Ze hadden nog nooit zo'n leuk feestje gehad, naar eigen zeggen. Daar doe je het voor toch?!
23-03-2022
Nathalie K.
Wat een plezier
Het is hier iedere keer weer een succes voor zoon en dochter. Kinderen willen niet eens naar huis zelfs na een hele avond lasergamen hebben ze er geen genoeg van.
22-03-2022
Heleen d.
Superleuk kinderfeestje
Heel erg leuk kinderfeestje met 8 en 9 jarigen. Eerst in de schuur maar ivm herrie later in de tuin verder gegaan. Spelregels uitleggen viel niet mee, ze verzonnen hun eigen spel
22-03-2022
Nancy V.
Beste feestje ooit!!
Na 2 jaar geen kinderfeestje gehouden te hebben vanwege de coronamaatregelen. Dit jaar eindelijk los kunnen gaan. Een lasergameset gehuurd. Super netjes afgeleverd. Duidelijke uitleg erbij. Echt een hele fijne ervaring. Kinderen hebben een top tijd gehad. 1 woord: GEWELDIG!!. De plannen voor een volgende keer worden al gemaakt. Heel erg bedankt voor jullie service.
22-03-2022
Angela S.
Het was geweldig
Afgelopen zaterdag heeft mijn zoon van 10 zijn kinderfeestje gevierd met 7 van zijn vrienden. Na 2 jaar Corona en geen kinderfeestjes was het weer heerlijk om de jongens samen bezig te zien. De organisatie vanuit laserfeestje was super. De spullen waren ruim op tijd binnen en alles zat keurig netjes verpakt. De extra bestelde bandana's waren helemaal gaaf en werden met groot enthousiasme ontvangen. De verschillende idee voor de spellen waren super handig en we hebben ze allemaal uitgeprobeerd. Nadat het feestje was afgelopen werd er in de straat nog druk verder gespeeld. En ja stiekem heeft mama ook een spelletje meegespeeld. Ik zou iedereen aanraden bij laserfeestje.nl de lasergame te huren. Het is top georganiseerd!
Item 31-60 van 3965 in totaal item(s)