3655 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

Beoordeel laserfeestje.nl
.

Schrijf een beoordeling



Je naam wordt gepubliceerd op onze website.


Bij het plaatsen van de beoordeling worden naam, datum en de beoordeling getoond. Bekijk onze privacy voorwaarden.
06-10-2021
Schaatsvereniging B.
Super! En prima service. Voldoet aanverwachting
Prima verstuurd. Spel makkelijk handelbaar. Wat een plezier! Toppp
01-10-2021
H. C.
Kinderfeestje
Pakket netjes verzorgt en ruim op tijd bij afhaalpunt. Alles werkte prima. Erg leuk in het donker.
30-09-2021
Mark R.
Aanrader
Heel netjes op tijd geleverd, om mogelijk vertraging te ondervangen zelfs al drie dagen voor de gereserveerde dag ontvangen. Compleet, je hoeft in niks te voorzien. We hadden hem voor het kinderfeestje van onze dochter die 8 is geworden. Ze hebben echt een super leuk feestje gehad lekker in de bossen rondgerend en de verschillende spelvormen gedaan.
30-09-2021
A V.
Heel leuk feestje!
We hadden een leuk feestje met 8 tienermeiden. Goed verzorgd, mooi op tijd bezorgd en door de gratis extra dag (zondag) kon jonger broertje er ook nog even van meegenieten!
30-09-2021
Magdalena H.
Super geslaagd feest
Goed geregeld. Mooi materiaal. Verzenden per post gaat heel eenvoudig. Alle ingrediënten voor een geslaagd meidenfeest.
30-09-2021
Leonoor v.
5
Super leuk om te lasergamen. Hele goede service!
30-09-2021
Assal F.
Echt feestje!
Spel was makkelijk te bestellen. Op tijd aangekomen. Vele extra's erbij die niet besteld waren. Prijs zeer goed.Kinderen vonden het geweldig. Makkelijk in gebruik. Terugsturen ook heel makkelijk. Wij gaan dit vaker doen.
30-09-2021
Diane G.
Laser
Prettig geholpen, goede levering (ruim op tijd!!), fijne service en veel plezier door de gebruikers.
30-09-2021
Danjo R.
Perfect geregeld
Via een kennis kwamen we op het idee om een laserfeestje te doen voor de 7e verjaardag van ons zoontje. Snel geregeld via de website, pakket op tijd bij afhaallocatie en alles netjes in de doos. Als speellocatie een leuk park/bos uitgekozen en de boys vonden het geweldig. Retourneren was ook simpel. Kortom: een aanrader, goede prijs/kwaliteit!
30-09-2021
tiny s.
Lasergamen op kamp
Top activiteit op kamp
30-09-2021
Carine K.
Alles liep perfect, levering ruim van tevoren, prima guns en uitleg erbij. Handig concept en helemaal niet duur!
30-09-2021
Claudia V.
5 sterren waardig!
Super georganiseerd! Goed verpakt, fijne communicatie.
30-09-2021
Sebastiaan d.
Geweldig feestje!
Perfect op tijd geleverd in een solide kist. We werden goed op de hoogte gehouden over het gehele proces. De kinderen hebben onwijs genoten, een topdag!
29-09-2021
Audrey B.
Lasergame
We hebben lasergame pakket gehuurd voor het verjaardagsfeestje van m'n Zoontje. De bestelling hebben we een dag voor het feestje gedaan omdat ik het toevallig voorbij zag komen. Aan de hand daarvan is de communicatie en contact heel goed geweest en hebben de kids kunnen genieten. Service was top!
29-09-2021
Patricia V.
zeervolledig, op tijd en heel veel fun
De box kwam op dinsdag ipv zaterdag, we hadden dus zelfs e mogelijkheid om eerder te spelen. de box was zeer compleet, niet alleen de bestelde items zaten erin maar ook reserve batterijen en een schroevendraaier! er werd regelmatig gecommuniceerd via mail. De kids hebben genoten, op zaterdag de party met 6 kids, lekker in het donker schietend door de straten en de andere dag konden de kids van de visite op de dag er ook nog lekker mee spelen, zo werd het een echt feest weekend! De kosten zijn echt niet duur, bij de plaatselijke lasergame kan je 2x12 min voor 12.50 pp huren en nu een heel weekend voor 6 p incl wat extra dingen voor nog geen 50 euro! de kids hebben meerder malen gebruik gemaakt van de box, ze gaven dan wel als feedback dat je wat dichterbij elkaar moet zijn om de target te raken maar dat was geen belemmering, juist spannender, schrikeffect. Echt een aanrader! ook zeker top voor volwassenen!
26-09-2021
Marijke V.
Super gaaf pakket
Echt tot in de puntjes verzorgd pakket wat je huurt. Kids hebben heel erg genoten. Was een geslaagd kinderfeestje
26-09-2021
Sandra M.
Geweldig leuk!
Wij hebben de Laserguns gehuurd voor een weekend met vrienden en kinderen. Het was supermogendheid geregeld. De guns waren ruim op tijd binnen en de kids (en volwassenen) hebben er het hele weekend plezier van gehad. Echt een aanrader!
25-09-2021
Bregje N.
Goed geregeld!
Zeer zorgvuldige communicatie over de verzending. Ruim op tijd verzonden, waardoor we optimaal van het pakket gebruik konden maken. Duidelijke gebruiksaanwijzing voor de pistolen, werkt allemaal goed.
24-09-2021
Paula H.
Superleuk!
Dwij hadden het gehuurd voor een kinderfeestje. Onze zoon werd 7 jaar en samen met zijn vriendjes enorm veel lol gehad met deze laserguns. Eenvoudig in gebruik, goed hanteerbaar voor deze leeftijd.
24-09-2021
Ivo D.
Lazergame feestje
De kinderen hebben een zeer leuke avond gehad. Doordat we pas maandag moesten retouren was het ook op zondag nog “feest”. Maakt natuurlijk wel wat lawaai want je snap dat de kinderen het geluidsknopje ook zelf weten te vinden! Levering was ruim voor tijd. Communicatie inzake ophalen en retourneren was keurig. Al met al top!
24-09-2021
Rob K.
Lasergame feestje
Super geregeld! Leuk lasergame feestje gehad!
24-09-2021
Gerwin S.
Super leuk
Alles was goed geregeld, koffer was compleet met Alles wat je nodig hebt voor een leuk laserfeest. Ook reserve batterijen, en het ophalen en terugbrengen op de aangegeven locatie was prima!
24-09-2021
Marieke B.
Laserfeestje
Genoten van een tof laserfeestje! De spullen waren goed voor elkaar, aan alles was gedacht, zelfs reservebatterijen en een schroevendraaier waren meegeleverd. De communicatie was helder en het afhalen goed geregeld. De kinderen hebben een topfeest beleefd, echt een aanrader! Bedankt voor de goede service!
24-09-2021
Joris v.
Onwijs veel plezier voor een onverslaanbare prijs!
Nette website, gemakkelijk bestellen, relevant aanbod en top prijs. Laserfeestje stuurde het door ons gehuurde lasergame pakket ruim van te voren op en alles werkte zoals aangegeven. Terugsturen was perfect voorbereid, tot en met extra tiewraps aan toe. We hebben een top dag gehad!
24-09-2021
Lucinda V.
Gaaftse kinderfeestje ever
Mijn dochter en haar 11 vriendjes en vriendinnetjes hebben echt een super feest gehad. Lekker in de bossen rond rennen met de laserguns. Papa en mama vonden het ook super. En het verzenden ging heel soepel en snel. Heel erg fijn zeker een aanrader om te doen!
Leuke foto geplaatst!
24-09-2021
René G.
Super goed geregeld !
Het feestje was een groot succes. Alles was keurig geregeld. De kinderen hebben allemaal genoten, en wij als ouders ook.
24-09-2021
Maaike v.
Super leuk en compleet pakket voor diverse mogelijkheden
Het werkt goed en is helemaal compleet. Door de targets krijg je nog veel meer spelmogelijkheden en is er voor iedere groep wel een leuk spel van te maken.
24-09-2021
Jolanda d.
Uitstekend!
Site overzichtelijk, reservering duidelijk en verzending volgens afspraak. Zeer betrouwbaar. Feestje uiteraard geslaagd, kinderen vonden het erg leuk, ook meerdere speelstijlen zijn uitgeprobeerd, waardoor we voor langere tijd plezier hebben ervaren van de laserpistolen. Handleiding duidelijk en bediening makkelijk, top!
23-09-2021
Gerriette B.
Superleuk!
Goed geregeld met een afhaalpunt hier in de buurt. Wij hebben het heel leuk gehad.
18-09-2021
Vivian J.
Top geregeld!
Supergoed geregeld! Complete kist met laserguns, aan alles is gedacht. Zeer geslaagd kinderfeestje gevierd in het bos met de laserguns. Super, absoluut een aanrader!
Item 31-60 van 3655 in totaal item(s)