4889 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

.
24-05-2024
Marcel d.
Ze hebben genoten
Met meer dan 40 kids op karate kamp, was dit een mooie afwisseling tussen de trainingen door!
Leuke foto geplaatst!
24-05-2024
Bianca R.
Super goed georganiseerd. Mooi op tijd binnen en duidelijke instructies. Echt een aanrader voor een leuk teamuitje.
23-05-2024
hannah l.
mening
ik vond het heel erg fijn om hier laserguns te huren! het werd snel opgestuurd, het is niet duur, de laserguns werkten perfect en de medewerkers zijn heel erg vriendelijk! een aanrader!
21-05-2024
Franca B.
Lasergamen in het bos
Alles wat super geregeld. Post NL had vertraging waardoor het niet op tijd dreigde aan te komen, contact gehad en er werd direct meegedacht voor een oplossing. We hebben het pakket uiteindelijk zelf opgehaald. Super goede vriendelijke service!! Materiaal werkte ook naar behoren, hebben in het bos verschillende spellen gedaan met de hele familie (jong en oud!)
21-05-2024
Maarten v.
Gewoon goed!
Dit was echt makkelijker dan makkelijk. Niet duur, goede service, alles netjes geregeld. Gewoon top!
21-05-2024
Michael S.
kamplasergame in het water gevallen
We hebben hele goede service mogen ontvangen, ondanks nalatigheid van onze kant. We hadden een leuke lampactiviteit met de lasergames in gedachten, maar tijdens de instructie begon het helaas te regenen, waardoor we het niet hebben kunnen spelen. We konden helaas niet uit onder de volgende activiteiten uit, waardoor alles (nagenoeg) ongebruikt retour ging. De voorpret heeft helaas niet uitgemond in daadwerkelijk spelen. Maar wellicht volgt het nog op een ander moment en anders zeker weer volgend jaar
21-05-2024
Niek H.
zeer geslaagd
gespeeldop schoolkamp groep 8. Kinderen konden niet meer stoppen met spelen.
16-05-2024
Anneke v.
5
Leuke activiteit om met elkaar te doen en super geregeld allemaal. Makkelijk terug te sturen met bijgevoegd retouretiket etc.
16-05-2024
Leonie v.
Lasergamen in sporthal
Top geregeld! Aangezien een andere verhuurder helaas geen materiaal meer beschikbaar had zijn we hier last minute terecht gekomen, maar geen spijt van. Na een vriendelijk en behulpzaam belletje was het al geregeld en konden we dezelfde middag het materiaal al ophalen! Pakket zag er goed en netjes uit; alles wat we nodig hadden zat erin (inclusief een duidelijke instructie en genoeg reserve materiaal). Ophalen ging ook heel makkelijk, hierin ben je heel flexibel aangezien je niet aan een tijd vast zit. Het lasergamen zelf vond plaats in een verduisterde sporthal. De kinderen hebben genoten!
08-05-2024
Joyce v.
Top service!
De materialen werden al enkele dagen vooraf bezorgd, het werkte gemakkelijk en goed en de kinderen vonden het geweldig!
08-05-2024
Nancy B.
BSO De Acrobaat Leersum heeft genoten!
Wat een super leuke ervaring was dit. Laser gamen in de grote gymzaal op de BSO. Kinderen hebben er enorm van genoten. Pakket was volledig en zag er super netjes uit. Duidelijke gebruiksaanwijzing en makkelijk weer te retouren. Nogmaals dank hiervoor!
07-05-2024
Jeannet P.
Super handig met ophalen en inleveren. Je zit niet aan openingstijden vast. Ruim voldoende reserve batterijen.
07-05-2024
sandra K.
Elke keer een succes
Meerdere keren lasergames gehuurd en nooit teleurgesteld. Alles zit erbij wat je nodig hebt, voor onze zoon van 12 jaar gingen wij lasergamen in het bos, en nu voor onze zoon van 7 bleven we rond een omheinde speeltuin en was het slecht weer, dat maakte het eigenlijk alleen maar leuker. S Avonds gingen de volwassenen nog even lasergamen, ook wij hadden de grootste lol!
07-05-2024
Claire F.
Kinderfeestje jongens 7 jaar
Het was fantastisch, super service. Het is geweldig dat je het pistool onbeperkt kunt gebruiken. Als je ergens heen gaat hiervoor kun je maar een paar rondes spelen. Nu hebben de jongens de gehele dag hiermee kunnen spelen. Wij zijn fan! Perfect met retour te sturen
07-05-2024
Mathijs B.
Laserguns
Top! ruim op tijd verzonden, alles was perfect in orde. Super leuk en goede service
07-05-2024
Ronald S.
Koningsdag
Mede dankzij deze leuke set een geweldige koningsdag gehad.
07-05-2024
Ryanne H.
Super leuk en goede service
Het is super leuk en makkelijk te regelen. Ik werk op een bso en de kinderen hebben echt genoten.
03-05-2024
Evita R.
kinderfeestje
Super netjes pakket, op tijd geleverd en alle extra's erbij. Zo leuk om dit met 7 jarige te doen. Ze kunnen veel meer schieten dan in een hal.
29-04-2024
Anne H.
Super geregeld
Zo blij dat ik deze website heb gevonden. Enorm goed geregeld en een geslaagd feestje. Heb al meerdere mensen getipt ;)
29-04-2024
J B.
Geweldig
Was erg leuk en keurig geregeld. Pakket lag ruim van te voren klaar.
27-04-2024
Danny v.
Kindcentrum LEEF
Snelle en goede levering. Producten van prima kwaliteit en ook de nazorg en communicatie is prima verzorgd!
27-04-2024
Sandra V.
Top voor een kinderfeest
Ruim op tijd en netjes geleverd. De jongens (8 jaar oud) hebben met heel veel plezier en gemak kunnen lasergamen en vermaakten zich goed. Echt een aanrader!!
26-04-2024
Gezelien V.
Super leuk
Voor een verjaardagsfeestje echt super om te huren! 18 jongens van 10 jaar oud hebben zich de hele middag vermaakt! Goede service en ruim op tijd qua levering!
26-04-2024
L S.
Goed geregeld
Wij hebben het lasergame pakket besteld voor het verjaardagsfeestje van onze zoon; 10 jaar. Alles was goed geregeld. Het pakket was een aantal dagen eerder al geleverd, ook makkelijk met retourneren. De kinderen hebben het leuk gehad met de laserguns in het bos. Zeker aan te raden.
26-04-2024
Marcia S.
Super leuk feestje gehad!
Het pakket ruim voor het kinderfeestje ontvangen. Goede instructies. De kinderen hebben veel plezier gehad. Een aanrader!
26-04-2024
Fransje M.
Laserfeestje
Het was een geslaagd feestje! De jongens hebben zich goed vermaakt!
Leuke foto geplaatst!
26-04-2024
Marianne H.
Top
Supermakkelijk om deze set te huren! Tijdig geleverd en makkelijk retourneren. En natuurlijk hebben we er veel plezier mee gehad!
26-04-2024
Marije B.
Super geregeld
We hebben een geweldig feestje gevierd. Het pakket reserveren ging super makkelijk en was ruim op tijd binnen. Overal was aan gedacht, dus we hadden een superleuk feestje. Voor herhaling vatbaar!
25-04-2024
Bas S.
Terra Meppel 19 april
Hartelijk dank voor de goede communicatie, zowel via de site als per telefoon en mail. Pakket was compleet en met de materialen hebben we een leuke activiteit kunnen aanbieden. Goed geregeld, voor herhaling vatbaar!
24-04-2024
Rosalie V.
Super makkelijk
Heel eenvoudig samen te stellen via de site. Verzending was ook top inclusief verzendlabel. Ik heb laserfeestje al aan meerdere ouders aanbevolen.
Item 31-60 van 4889 in totaal item(s)