Lasergame huren

Voor in de supermarkt

Moet jij dit jaar het bedrijfsuitje voor je supermarkt organiseren en doen jullie elk jaar hetzelfde en zoek je een keer wat anders? Ga dan eens lasergamen in je eigen supermarkt!

Gegarandeerd een super tof uitje waar alle medewerkers nog lang over napraten.

Lasergamepakket huren

Doordat er veel samengewerkt moet worden een erg goede en informele vorm van teambuilding. Zo leer je jouw collega's pas echt kennen! Welk team gaat er met de winst vandoor?

Onverantwoord?

Misschien moet jouw supermarkt manager nog een beetje huiveren bij het idee dat er door zijn geliefde gangpaden wordt gerend. Maar wees gerust: vele supermarkten gingen jullie al voor. En naast misschien een potje gebroken pastasaus zijn er nooit echt problemen geweest. Wij ervaren de supermarkt juist als de ideale lasergame locatie. Met spannende gangpaden en andere plekken om te schuilen is het met de lampen uit eigenlijk zonder iets te doen al een heel spannend speelveld!

Regel van tevoren dat de lampen uitgezet kunnen worden. In sommige supermarkten gaat dit niet zo gemakkelijk hebben we gemerkt. Regel dat de rookmelder wordt uitgeschakeld voordat je de rookmachine aanzet. En zet de gangpaden met wijn, bier en andere breekbare producten af met jullie eigen karren als no-go area. Dan moet het helemaal goed komen!

Centrale plek

Maak in de personeelsruimte een feestruimte en centrale plek met wat te drinken en te eten en gezellige muziek. In deze ruimte kan je ook handig het spel starten en de scores tussendoor bekendmaken. Als het lukt is het ideaal om het centrale punt voor het laten resetten van de guns vlakbij deze ruimte te plaatsen. Zorg voor een paar tafels waar je alle guns op kunt klaarleggen. Leg de scorekaarten klaar en zorg voor voldoende werkende pennen.

Hoeveel guns heb je nodig?

Dat verschilt per supermarkt, het aantal personeelsleden en de grootte van de supermarkt. Vind je het lastig om dit te bepalen, dan helpen we je graag even verder!

Laat je medewerkers inschrijven voor deze avond en maak van tevoren al een teamindeling. Dat scheelt op de avond zelf veel tijd. Maak je bijvoorbeeld teams van 15 dan zullen er twee teams van 15 tegelijkertijd in het speelveld spelen waardoor je aan een pakket van 30 guns voldoende hebt. Het is dan natuurlijk wel heel tof om dit uit te breiden met wat extra’s.

Wat voor extra’s?

Het woord zegt het al, het gaat hierbij om iets wat extra is. In principe is het basispakket voldoende om te kunnen starten. Maar heb je voldoende budget dan zijn deze extra’s voor een bedrijfsfeest wel super leuk voor het creëren van een spannend sfeertje. Voor de sfeerbeleving is de rookmachine echt een aanrader! Check wel altijd eerst even of dit kan bij jullie in de supermarkt. Niet alle winkels kunnen de rookmelder uitschakelen.

Daarnaast zijn de discolampen en stroboscopen ook erg gaaf voor de lichteffecten. En regel zelf spannende muziek die je kan draaien tijdens een potje. Dan is de spelbeleving helemaal compleet! De camouflagenetten zijn daarnaast tof om de personeelsruimte een beetje thematisch aan te kleden.

Hoe deel je zo’n avond in?

Start in je centrale ruimte met een drankje en vervolgens de speluitleg. Maak een grote flipover of bord met daarop het competitieschema met ruimte voor de scores. Vind je het moeilijk dit zelf te bedenken? Via Google vind je verschillende websites die dat voor jou doen. Wij adviseren vervolgens potjes van 15 minuten te spelen. Voor het wisselen van teams kan je 5 minuten rekenen. In deze tijd kan je ook de scores bekend maken en noteren op je competitieschema.

Tip: laat de deelnemers de guns weer terugleggen waar ze deze ook gepakt hebben, dat scheelt voor jou als spelleider super veel tijd!

Tijdens de lasergame rondes is het leuk om het basisspel te spelen. Iedere speler start met 12 levens en wanneer deze alle levens is kwijtgeraakt moet die zich bij de spelleider melden waar nieuwe levens worden verkregen. De spelleider turft hoe vaak iemand nieuwe levens komt halen op de scorekaarten. Het doel: wordt het minst geraakt door het andere team.

Moet je finale rondes gaan spelen? Dan is bovenstaande spelvorm nog steeds geschikt maar is het ook erg leuk om te wisselen naar een andere. Denk bijvoorbeeld aan ‘Last team standing’. Dit spel werkt in de start hetzelfde als het bovenstaande spel. Nu worden alleen de levens niet gereset maar is de speler uit het spel als deze alle levens is kwijtgeraakt. Het gaat er daarbij om wie er het langst in het spel blijft en daardoor zijn team laat winnen. Over het algemeen is dit een wat kortere spelvorm.

Computergestuurde lasergame set

Zie je het al helemaal zitten maar wil je het toch wat professioneler aanpakken? Informeer dan bij ons eens naar de professionele computergestuurde lasergame set. Na een ronde spelen krijg je als spelleider niet alleen de teamscores, maar ook de persoonlijke scores zo op je computerscherm! Speel in twee teams, speel in vier teams, speel ‘free for all’: het kan allemaal! Wij hebben gemerkt dat deze set erg geschikt is voor supermarkten met grote groepen.

Ben je er klaar voor om een lasergamepakket te huren voor bij jou in de supermarkt? Kies het aantal lasergames en de eventuele extra benodigdheden. Stel het pakket naar wens samen en huur het makkelijk en snel online!

Lasergamepakket huren

Daarom huur je lasergame bij laserfeestje

check_circle Compleet pakket, speelklaar
check_circle +3500 pakketpunten
check_circle Levering gegarandeerd
check_circle +4500 positieve reviews
check_circle Kosteloos annuleren
check_circle Weekend-actie (zo. gratis!)
check_circle Geen borg nodig
check_circle Veel leuke extra's
check_circle Verzenden of afhalen
check_circle 1 reserve pistool (gratis!)
format_quote Goede communicatie en bestelling ruim op tijd ontvangen. Ik had bij de laserguns ook walkietalkies besteld. Dit was een groot succes!... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote Al meerdere keren een laserfeestje gehouden op de BSO en elke keer weer een succes! Kinderen enthousiast en materiaal makkelijk in gebruik... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote We hadden de guns gehuurd voor een groep jongens 14-16 jaar. Die hadden zoveel plezier dat de volwassen heren en dames spontaan mee gingen doen... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews

Advies nodig, hulp bij het boeken of andere vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden.