Professionele lasergame huren

Computergestuurd en met realtime statistieken

Zeer geschikt voor grote groepen, scholen, bedrijven of verenigingen die net even wat meer willen!
Alleen op basis van afhalen in Drachten of Hattemerbroek

Offerte? Neem contact op!

Computergestuurd systeem

Het professionele lasergamesysteem werkt geheel computergestuurd en met realtime statistieken. Dit betekent dat per speler en per team automatisch de scores wordt bijgehouden aangezien de geweren verbinding hebben met de meegeleverde router en laptop. Een internetverbinding is niet nodig.

Om iemand te raken schiet je op het geweer of de hoofdband die elke speler draagt. De geweren hebben een bereik van 150 meter (zelfs in felle zonlicht) en is aanpasbaar aan de ruimte. Zo kan er binnen en buiten worden gespeeld. In totaal kan er met 4 teams tegelijk worden gestreden waarbij de meeste mensen kiezen om te duelleren in 2 teams (teamplay). Ook is het mogelijk om ieder voor zich te spelen (free for all).

Complete dag € 25,- per geweer

Je huurt al een compleet systeem inclusief geweren, hoofdbanden, laptop en router vanaf 6 geweren waarbij de prijs per geweer € 25,- bedraagt. Er kunnen maximaal 20 geweren worden gehuurd.

Een complete dag mag er gebruik worden gemaakt van het systeem. Houd er wel rekening mee dat met de geweren 6 uren non-stop gespeeld kan worden. Dit heeft te maken met de accuduur. Mocht het syteem voor meerdere dagen worden gehuurd, dan wordt een oplader meegeleverd.

Alleen afhalen mogelijk

Het professionele lasergame systeem kan alleen bij ons worden afgehaald in Drachten of Hattemerbroek. We kunnen dit systeem niet versturen. Het tijdstip van afhalen en retour brengen gebeurt in overleg en kan al de dag van te voren. Tijdens het afhalen wordt een uitleg gegeven. Het systeem past in een normale personenauto wanneer de achterbank is ingeklapt. Het is goed om hier rekening mee te houden.

Offerte? Neem contact op!

Uitbreiden met extra's

Wil je naast het professionele lasergame systeem extra's huren voor het maken van een spectaculair speelveld?

Het is mogelijk om het lasergamen uit te breiden met licht-, rook- en geluidseffecten (€ 25,- per stuk). Deze zet je makkelijk en snel in de ruimte waar het lasergamen plaatsvindt.

Mocht je zelf niet over voldoende obstakels beschikken dan zijn onze opblaasbare obstakels (€ 12,50 per stuk) misschien een optie voor je.


Houd met deze extra's rekening met het transport. Dit geldt met name voor de opblaasbare obstakels waarvoor een busje of aanhangwagen nodig is.

Daarom huur je lasergame bij laserfeestje

check_circle Compleet pakket, speelklaar
check_circle +3500 pakketpunten
check_circle Levering gegarandeerd
check_circle +4500 positieve reviews
check_circle Kosteloos annuleren
check_circle Weekend-actie (zo. gratis!)
check_circle Geen borg nodig
check_circle Veel leuke extra's
check_circle Verzenden of afhalen
check_circle 1 reserve pistool (gratis!)
format_quote Goede communicatie en bestelling ruim op tijd ontvangen. Ik had bij de laserguns ook walkietalkies besteld. Dit was een groot succes!... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote Al meerdere keren een laserfeestje gehouden op de BSO en elke keer weer een succes! Kinderen enthousiast en materiaal makkelijk in gebruik... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote We hadden de guns gehuurd voor een groep jongens 14-16 jaar. Die hadden zoveel plezier dat de volwassen heren en dames spontaan mee gingen doen... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews

Advies nodig, hulp bij het boeken of andere vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden.