Het systeem

Hoe werkt het precies?

Het lasergame systeem is simpel in gebruik waardoor na ontvangst meteen gespeeld kan worden!
Ga jij de strijd aan?

Lasergamepakket huren

Wanneer je een lasergamepakket huurt, zit hier een handleiding in met uitleg over de geweren en de verschillende spelmogelijkheden. Alle benodigdheden voor deze spellen (zoals de targets) zitten bij het pakket inbegrepen.

Werking van de geweren

Bij het lasergamen wordt er gericht op het geweer van de tegenstander. Wanneer je als speler 4 keer geraakt bent, gaat er een leven (van de in totaal 3 levens) verloren op het geweer. Wanneer een speler al zijn levens heeft verloren, kan de speler niet meer schieten en moet het geweer bij de spelleider worden herladen. Met behulp van een speciale toetsencombinatie kan de speler weer levend worden gemaakt.

De geweren werken op batterijen waarmee je ruim 8 uren achter elkaar kunt spelen. Daarnaast worden er voldoende reservebatterijen meegeleverd zodat er onbeperkt lasergame kan worden gespeeld.

Binnen en buiten mogelijk

Met het lasergamepakket kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Het hoeft hierbij niet donker te zijn (al maakt dit het qua spelbeleving wel leuker). Bij lasergame schiet je met krachtige infraroodstralen die vergelijkbaar zijn met de straal uit een afstandsbediening van de tv; volkomen veilig! De sensoren en alles wat je nodig hebt voor het spelletje zitten in het geweer gebouwd waardoor je geen zwaar vest aan hoeft.

De geweren hebben een bereik van maar liefst 30 tot 50 meter (afhankelijk van zonlicht) waardoor zowel binnen als in de buitenlucht veel plezier beleefd kan worden. Omdat schieten en geraakt worden met het systeem pijnloos is, maakt dit het zeer geschikt voor kinderen. Ideaal voor een kinderfeestje!

In teamverband of individueel

De geweren kunnen worden ingesteld in 4 teamkleuren (rood, geel, groen en blauw) en zijn zichtbaar op het geweer. Een spel heeft minimaal 2 verschillende teams nodig omdat er niet op hetzelfde team geschoten kan worden.

Door het bijhouden van scores met de meegeleverde scorekaart wordt een uitdagend en fanatiek spel gespeeld. De winnaar is uiteindelijk welke speler en/ of welk team de minste levens heeft verloren.


Lasergamepakket huren

Licht- en geluidseffecten

De geweren beschikken over stoere lichteffecten tijdens het schieten en geraakt worden. Maar ook de teamkleur en het aantal resterende levens wordt doormiddel van licht duidelijk gemaakt. Geluidseffecten hoor je wanneer er geschoten wordt, wanneer je geraakt wordt en wanneer al je levens op zijn. Het is mogelijk om het geluid harder en zachter te zetten.

Naast de licht- en geluidseffecten beschikken de geweren ook over een schildfunctie waarbij je 15 seconden beschermd wordt en kun je wisselen van munitiesoort om te bepalen hoeveel schade je een andere speler wilt toebrengen. Kortom; volop mogelijkheden!


Liever een geavanceerder en computergestuurd lasergame systeem met realtime statistieken?

Professionele lasergame huren

Daarom huur je lasergame bij laserfeestje

check_circle Compleet pakket, speelklaar
check_circle +3500 pakketpunten
check_circle Levering gegarandeerd
check_circle +4500 positieve reviews
check_circle Kosteloos annuleren
check_circle Weekend-actie (zo. gratis!)
check_circle Geen borg nodig
check_circle Veel leuke extra's
check_circle Verzenden of afhalen
check_circle 1 reserve pistool (gratis!)
format_quote Goede communicatie en bestelling ruim op tijd ontvangen. Ik had bij de laserguns ook walkietalkies besteld. Dit was een groot succes!... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote Al meerdere keren een laserfeestje gehouden op de BSO en elke keer weer een succes! Kinderen enthousiast en materiaal makkelijk in gebruik... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote We hadden de guns gehuurd voor een groep jongens 14-16 jaar. Die hadden zoveel plezier dat de volwassen heren en dames spontaan mee gingen doen... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews

Advies nodig, hulp bij het boeken of andere vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden.