Blog

Een kinderfeestje geven tijdens de corona lockdown

Geplaatst op 20-11-2021

Meer blogs lezen

Het organiseren van een kinderfeestje. Elk jaar sta je weer voor dezelfde uitdaging. De ene ouder gaat er vol voor en zit boordevol creatieve ideeën. De andere ouder zit met zijn handen in het haar te googelen naar DE oplossing of HET geniale idee. Alsof het al niet lastig genoeg is heb je deze keer ook nog het extra struikelbok: Corona... Wat mag wel, wat mag niet en hoe kan je ervoor zorgen dat het feestje dit jaar wel door kan gaan?

Lekker rennen, schieten en gillen

Hoewel er veel niet mag en iedereen gebonden is aan regels zijn er gelukkig ook nog dingen die WEL mogen. Lekker sporten is daar één van. Neem de kids mee naar het bos voor een potje lasergamen! Omdat je een pakket huurt om alles zelfstandig te organiseren hoef je geen rekening te houden met verplichte sluitingstijden of andere beperkingen.

Veiligheid boven alles

Alle items in het pakket worden grondig schoongemaakt voordat ze naar een volgende klant gaan. Vooral nu iedereen overal viezigheid ziet in een tijd van constant handen wassen en ontsmetten is dat een geruststellend idee. Wel zo fijn!

Gezelligheid tijdens Corona

En wat is er nu lekkerder dan na een spannend potje lasergamen thuis weer op te warmen met een bekertje warme chocolademelk en een zelf versierde pannenkoek terwijl de scores bekend worden gemaakt.

Corona opgelopen?

Natuurlijk wil je daar helemaal niet bij nadenken. Maar misschien nog een extra geruststelling: tot 48 uur van tevoren is het mogelijk gratis te annuleren. Dus kan het feestje door alle Corona strubbelingen toch niet doorgaan? Dan annuleer je heel gemakkelijk je pakket!

Wij zeggen: laat dat feestje maar beginnen!

Daarom huur je lasergame bij laserfeestje

check_circle Compleet pakket, speelklaar
check_circle +3500 pakketpunten
check_circle Levering gegarandeerd
check_circle +4500 positieve reviews
check_circle Kosteloos annuleren
check_circle Weekend-actie (zo. gratis!)
check_circle Geen borg nodig
check_circle Veel leuke extra's
check_circle Verzenden of afhalen
check_circle 1 reserve pistool (gratis!)
format_quote Goede communicatie en bestelling ruim op tijd ontvangen. Ik had bij de laserguns ook walkietalkies besteld. Dit was een groot succes!... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote Al meerdere keren een laserfeestje gehouden op de BSO en elke keer weer een succes! Kinderen enthousiast en materiaal makkelijk in gebruik... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote We hadden de guns gehuurd voor een groep jongens 14-16 jaar. Die hadden zoveel plezier dat de volwassen heren en dames spontaan mee gingen doen... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews

Advies nodig, hulp bij het boeken of andere vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden.