Blog

Een uitdagend lasergame speelveld maak je dus zo!

Geplaatst op 02-07-2022

Meer blogs lezen

Je hebt een lasergamepakket gehuurd en wilt er vol voor gaan. In je dromen maak je er een gaaf feest van maar hoe je dat speelveld nou precies moet inrichten weet je niet. Geen probleem. Met deze tips word je een echte pro!

Locatie

Als eerste: waar gaat de activiteit plaatsvinden? Een bos is een superleuke locatie met genoeg plekken om je achter te verschuilen en als het begint te schemeren of donker wordt, extra spannend. Geen bos in de buurt of een keertje wat anders proberen?

Ook een sportveld tover je zo om tot een uitdagend speelveld. Vraag bijvoorbeeld van alle buren de rolcontainer, zet ze verspreid neer over het speelveld en klaar ben je! Oja, misschien is het nog leuk om ze met camouflagenetten helemaal in het thema te laten passen.

Nog een idee! Ken je een bedrijf of boer in de buurt? Pallets en stobalen zijn ook zeer geschikt om te gebruiken.

Gymzaal

We merken de laatste tijd dat veel mensen er voor kiezen om een gedeelte van een gymzaal af te huren en hier het lasergamen te laten plaatsvinden. Groot gelijk hebben ze! Weet je hoeveel attributen in de gymzaal aanwezig zijn om neer te kunnen zetten? Denk aan de kasten, bokken, touwen, noem maar op! Daarnaast is het natuurlijk extra spannend wanneer het licht uit gezet kan worden. Hoe vet is dat?! Gooi er een paar stroboscoops en discolampen in, en je bent klaar!

Naast het gave speelveld is er nog een voordeel: geen zorgen wanneer het toch gaat regenen!

Extra attributen

Vind je het moeilijk om zelf materialen te verzamelen om het speelveld in te richten? Geen probleem! Bij ons huur je eenvoudig obstakels en legernetten die je zo op kan zetten. Een rookmachine en lichteffecten maken de locatie ook wel heel erg gaaf.

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd hoe het is geworden. Vergeet je niet een fotootje te plaatsen op één van onze socials?

Facebook Instagram

Daarom huur je lasergame bij laserfeestje

check_circle Compleet pakket, speelklaar
check_circle +3500 pakketpunten
check_circle Levering gegarandeerd
check_circle +4500 positieve reviews
check_circle Kosteloos annuleren
check_circle Weekend-actie (zo. gratis!)
check_circle Geen borg nodig
check_circle Veel leuke extra's
check_circle Verzenden of afhalen
check_circle 1 reserve pistool (gratis!)
format_quote Goede communicatie en bestelling ruim op tijd ontvangen. Ik had bij de laserguns ook walkietalkies besteld. Dit was een groot succes!... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote Al meerdere keren een laserfeestje gehouden op de BSO en elke keer weer een succes! Kinderen enthousiast en materiaal makkelijk in gebruik... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews
format_quote We hadden de guns gehuurd voor een groep jongens 14-16 jaar. Die hadden zoveel plezier dat de volwassen heren en dames spontaan mee gingen doen... format_quote
arrow_forward Bekijk alle reviews

Advies nodig, hulp bij het boeken of andere vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden.