Ervaringen

3965 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

.
06-06-2016
Fam. Spek
Familiedag
Het was een succes! In een grote school hebben ze heel wat afgerend. De volwassenen praten en we hadden geen kind aan de de kinderen :)
05-06-2016
De Jong
Lasergame feestje
Leukste partijtje ever. Kreeg mijn zoontje te horen echt top. Goede service, duidelijke uitleg. Allemaal super netjes verzorgd ook het versturen
01-06-2016
Marijn Rundervoort
leuheuk
De gastheer en zijn gasten hebben een super lasergameparty gehad. Service en prettig contact. Gorde verzendservice
01-06-2016
Leontine Ouwerling
Laserfeestje
Afgelopen zaterdag een super feestje gehad met 6 jongens van 8 jaar! Ze hebben 1,5 uur door het bos gerend! Het lasergamen was echt een succes en ze vonden het geweldig. Ook het versturen van het pakket verliep soepel! Echt een aanrader!
01-06-2016
jolanda
geweldig
ze hebben uren in het bos gespeeld ze hadden niet genoeg toen nog een uur in de wei gespeeld . geweldig
01-06-2016
Bas
Top!
Top lasers, top geleverd, top instructie = topfeestje!!
01-06-2016
Mandy
Super!!
Alles was goed geregeld. Kon het op tijd ophalen bij een postNL punt hier in de buurt waarna we een aantal hele leuke spellen hebben kunnen spelen met de guns. Super goed geregeld!
30-05-2016
Buitenhuis
Bedankt!
Met 8 jongens van 12 en 13 jaar het bos in geweest met de laserguns. Een groot succes! Bedankt voor de goede service.
30-05-2016
Yvette Reusen
handbalkamp
De 20 meiden van de d- en e-jeugd (10-13 jaar) hebben een geweldige avond gehad. Lasergamen in de schemer in het bos. Succes verzekerd en zeker voor herhaling vatbaar. Ook alle randzaken waren prima geregeld, van reservering tot de handleiding van bezorging tot de bijgesloten batterijen en tyraps. Top voor elkaar Laserfeestje!!
30-05-2016
a. de leeuw
Misschien wel leukste kinderfeest ooit
Dat was de reactie van een van de meisjes! Compleet pakket, aan alles is gedacht. Kinderen waren niet naar huis te krijgen. Onze zoon heeft nog superfeestje gehad. Een echte aanrader!!
26-05-2016
Esther nijkamp
Familiefeestje
Drie generaties hebben vreselijk veel lol gehad en ook nog eens supergoede service!! Een dikke tien en aanrader voor iedereen!
25-05-2016
GAbi Verzuu
Bedankt!
Een hele goede, persoonlijke service! Het pakketje had een dag vertraging, toen is er direct een extra zending uitgegaan, zodat we toch een zeer geslaagd kinderfeestje hadden. Heel erg fijn, voor herhaling vatbaar.
25-05-2016
Sabine
Lasergame huren
Was een super feestje! Dankjewel voor de super goede service! Voor herhaling vatbaar
25-05-2016
Verwoerd
Goed geregeld!
Prima geregeld , ivm Pinksteren kregen we de laserpistolen al op zaterdag binnen ( voor de woensdag gehuurd) Top! De jongens hebben een leuke dag gehad en achteraf hebben we veel leuke reacties gehoord.
25-05-2016
Hollander
Top
Prima geregeld. De kids hebben genoten!!
25-05-2016
Kamiel lemmens
Vriendenweekend
Kist met 20 guns ontvangen, keurig op tijd! 4 keer met jong en oud vlagveroveren gedaan. Sluipen, tijgeren, rennen, fanatiek iedereen. Helemaal goed.
21-05-2016
Jantina
Een te gek verjaardagsfeestje
Dankzij Laserfeestje.nl had onze zoon van 10 een geweldig verjaardagsfeest. De 12 jongens en meiden hebben zich de hele middag vermaakt in een bos. De materialen werden keurig op tijd geleverd inclusief reserve batterijen. Voor herhaling vatbaar!
20-05-2016
Annemieke
Voor iedere leeftijd leuk
Huren en retourneren was erg makkelijk! Kinderen van 4-11 jaar vonden het fantastisch en de PM-ers ook! Aanrader voor de BSO
19-05-2016
Peggy
Super kinderfeest!
Alles netjes op tijd geleverd. En we hebben een super kinderfeestje gehad. Echt vet volgens alle kids!
19-05-2016
Harry
Aanrader!
Fantastisch goed geregeld. Compleet pakket, meer dan genoeg reserve batterijen erbij en zelfs een schroevendraaier om ze te vervangen, handleiding met spelideeën. Heel veel plezier mee gehad tijdens een familieweekend. Aanrader!
19-05-2016
Nicolette
Goed geregeld
We hebben de guns laten versturen. De spullen waren goed op tijd binnen. Zelfs met lintjes en spelsuggesties en veel extra batterijen. Aanrader!
16-05-2016
Andre Oordijk
TOP!
Alle brugklassers hebben een fantastische middag gehad. Prima geregeld, aanrader!
13-05-2016
sanne
te gek
het is een goede klantenservice. je doet er heel lang over voordat de batterij leeg is. de kinderen vonden het tegek en hadden het niet verwacht
13-05-2016
ruben van herwijnen
super
het was goed geregelt je doet lang met de batarijen ze waren heel snel binnen goede klantenservice
10-05-2016
Dennis
TE GEK
Keurig geregeld spullen mooi oprijd Netjes ingepakt ook weer makkelijk terug te sturen Met 16 volwassenen onwijs gelachen
10-05-2016
Fam. Noppers
Super geregeld!
Goed verzorgd, makkelijke uitleg en ruim op tijd geleverd. Enorm veel plezier gehad!
10-05-2016
Evelyn
makkelijk
Alles goed geregeld. Levering ruim op tijd, genoeg reservematerialen, en makkelijke speluitleg.
10-05-2016
Joris Steenaert
Helemaal goed
Verjaardagsfeest voor een hele klas 10/11 jarigen? Geen probleem met twaalf guns. Met verzenden ook rekening gehouden met feestdagen, helemaal top.
07-05-2016
Onna
Super geregeld!!!
Erg leuk, gaan we zeker vaker doen! Het pakket kwam ruim op tijd. Reservematerialen hebben we niet nodig gehad, maar was keurig meegeleverd. het was helemaal top!!
05-05-2016
Junior café
Aanrader!
Voor herhaling vatbaar! Alles werd netjes geleverd bij de jumbo. Niet teveel gedoe, makkelijk te spelen en vooral veel plezier mee gehad. Dankje!
Item 3811-3840 van 3965 in totaal item(s)