Ervaringen

4048 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

.
08-03-2016
Nicky
Super
Geweldige service. Heel meedenkend en bereidwillig. Kinderen waren super enthousiast. Volledig pakket met alle benodigdheden en duidelijke uitleg.
01-03-2016
M potze
Geweldig! Aanrader!
12 jongens en meisjes hebben enorm genoten! In het bos hebben ze zich enorm uitgeleefd! Zeker voor herhaling vatbaar!
01-03-2016
Cindy Antonissen
Laserfeestje
Het was super. We kregen de guns ruim op tijd geleverd. We hadden zelf palets en afvalhout geregeld. Hiermee hadden we al wat obstakels in de tuin geplaatst. Daarnaast hebben we de groep 6 jongens en 2 meisjes van 10 en 11 jaar in 2 teams verdeeld. Ze moesten eerst een fort bouwen. Ook mochten ze per team zelf vlag maken die ze in het spel zouden verdedigen. Geen van de kinderen was al klaar om naar huis te gaan toen de ouders kwamen om ze op te halen. Ook voor eten en taart was eigenlijk geen tijd.
01-03-2016
Ellen
Super!
Hartstikke goed bevallen en een top feestje voor onze achtjarige! Inhoud voldeed aan onze verwachtingen
29-02-2016
Marjolein
Aanrader, en niet alleen voor Jongens :)
Goede service, duidelijke instructies. Ontzettend genoten met de kinderen in het bos: topfeestje! En de meiden lieten zich goed gelden :):)
28-02-2016
Maria
Super
Ruim op tijd kregen we het pakket binnen. Feestje bij bos en hei gehouden. Al onze bedachte spellen konden we vergeten: de jongens hebben de hele middag achter elkaar aan over de hei gevlogen. Ze waren niet te stoppen. Gaan we zeker nog eens doen!
25-02-2016
Alexander Doorn
Netjes
Set van 8 besteld voor 2 kinderfeestjes. Werd in nette stevige kunststif bak geleverd met duidelijke uitleg en voldoende batterijen. Eeg gebruiksvriendelijk. De jongens (6-8 jaar) hebben 2 keer een erg leuke middag/avond gehad. Geeft wel een extra dimensie als je het in de schemer / in het donker speelt ;-)
17-02-2016
Martin
Super geregeld!
De spullen netjes op tijd binnengekregen met een duidelijke uitleg. Van 's middags 5 tot 's avonds 9 uur zijn de jongens in een bedrijfshal en buitenterrein bezig geweest en wilden eigenlijk niet stoppen. Zeker voor herhaling vatbaar!!
15-02-2016
Merijn en Miranda
Goed geregeld en coolste feestje ooit!
Eerste reactie : maar er komen geen laserstralen uit! Maar zodra de gun aan was: wauw dit is gaaf en gelijk niet meer te stoppen! We hebben een sporthal afgehuurd omdat het slecht weer was. Er werden meteen bunkers gebouwd en obstakels er tussen gezet. 2 uur knallen en amper tijd voor chips en cola. Het was het coolste feestje ooit! Voor wat betreft de zakelijke afhandeling : simpel, duidelijk en netjes. Geweldig en echt een aanrader!
12-02-2016
Inge
Geweldig feest!
Met 10 jongens van 10 jaar en 2 jongere broertjes van 5 en 7 jaar zijn wij het bos in geweest. Beide teams hadden een vlag die ze moesten verdedigen. Ze hebben zich geweldig goed vermaakt. 's Avonds in het donker was het ook een succes met al die lichtjes op de laserguns. De service van laserfeestje is top, alles wat je nodig zou kunnen hebben zit in de box. De conclusie van de jongens was: coolste feestje ooit!
03-02-2016
Erik
Prima!
Alles geregeld en gegaan zoals beloofd. We hadden een gymzaal gehuurd, lekker veel obstakels gemaakt van de toestellen, lampen uit, muziek aan en spelen maar. Kids hebben zich super vermaakt. Aanrader!
02-02-2016
Janine
Top service en super feest
Voor een feestje op zaterdag 8 Laserguns gereserveerd. Op donderdag
27-01-2016
Lvan Boxtel
super geslaagd
De kinderen hebben ontzettend genoten dus ik zelf ook. De jongens hebben zich heel de middag en begin van de avond vermaakt met de geweren ook een beetje regen deed ze niks. nauwelijks tijd om wat te eten of te drinken. Het was een geslaagd feestje en ik zou het ook iedereen aanraden als ze iets zoeken voor een feestje. Het ging even niet goed met het leveren dat zorgde voor een beetje spanning, maar uiteindelijk was het pakketje toch op tijd. Dank voor de snelle reactie op de mail dat vond ik erg fijn.
26-01-2016
Maria A.
Cool
Voor mij heel blij om mijn kind een verjaardag te geven wat hij echt wou. De kids hebben echt genoten. Zelfs volwassenen deden mee. Moeders die erbij waren vonden het zo leuk, dat hun het ook willen gaan doen. Vanwege de goede service en dat het betaalbaar is. Ik heb gehoord van ouders dat het de Vetste en Coolste feest ooit was. Ze hebben ook mee in de bos gespeeld. Vonden ze echt spannend. Plezier voor jong en oud. Echt Tof. Heel erg bedankt.
24-01-2016
Barbara Mulderink
geslaagd feest
Toen ik een dag vantevoren om half smiddags de tracktrace checkte of het pakket al binnen was, bleek dat niet het geval. Post.nl had een fout gemaakt en zou ook de volgende dag niet leveren. Enigszins in stress mailde ik laserfeestje.nl (bellen kan helaas niet) want we zouden de volgende dag een kinderfeestje hebben. Het duurde wel anderhalf uur voor ik reactie kreeg, ik had het feest al bijna afgeblazen....maar toen ik contact had werd er snel en goed geschakeld. De volgende dag stond het hele pakket voor de deur. Ze waren het vanuit Drachten naar Muiderberg gereden om het af te leveren. Dat was wel heel erg fijn! Ik had het ook niet willen missen want het was een zeer geslaagd feest met 12 jongens van rond de 10 jaar die dik twee uur achter elkaar aan gerend hebben in een bos. Wel hebben het spel element er ongeveer een uur in kunnen houden , maar daarna was het vooral erg leuk om als gekken achter elkaar aan te rennen, en zo veel mogelijk slachtoffers te maken. Ook leuk voor volwassenen by the way! Al met al een heel geslaagd feest. Nogmaals dank voor de service. Groet, Barbara Antwoord van Laserfeestje.nl: Beste Barbara, bedankt voor uw uitgebreide beoordeling! Altijd fijn om te lezen hoe u het lasergamepakket heeft ervaren en zo te lezen is het een geslaagd feest geweest! Wat betreft de verzending zijn wij afhankelijk van PostNL. Wanneer een pakket vertraging oploopt (komt overigens zelden voor omdat wij zakelijke klant zijn van PostNL en hier over afspraken hebben gemaakt) doen wij er alles aan om in dat geval het pakket alsnog op tijd af te leveren. Wij houden de levering van het pakket dan ook nauwlettend in de gaten vanaf het moment dat het pakket hier vertrekt tot aan het moment wanneer u het pakket in handen heeft. Wij zitten achter de schermen zeker niet stil wat dat betreft. Wat betreft telefonisch contact: U kunt ons na de bevestiging van uw reserveringsaanvraag altijd bellen voor vragen en/of opmerkingen. In de bevestigingsmail die u van ons krijgt staan 2 telefoonnumers waarop wij bereikbaar zijn. Nogmaals bedankt voor de uitgebreide beoordeling!
19-01-2016
Marina
Lasergamen
De kinderen waren 15 jaar, geweren waren aan de kleine voor deze leeftijd, ze hadden de geweren groter verwacht . Maar niet te min, ze hebben alle acht genoten , ze hebben in de bossen in het donker gespeeld. Het was super leuk. En heel erg bedankt voor de goede en snelle service op woensdag besteld voor vrijdag , volgende dag al in huis. Super handig via de post. Helaas geen foto s Kunnen maken vanwege dat het donker was.
15-01-2016
Karin H. Cofely Amsterdam
Geslaagd feest
Tijdens ons bedrijfsfeest met Glow in the dark thema heeft jong en oud heel veel plezier beleeft aan het lasergamen. Met een zelf gebouwde arena en wat glow in the dark verf van de action was het een waar spektakel. Afleveren en retour zending via postnl punt ging perfect.
14-01-2016
Zander
Feest
Het plezier dat de kinderen ervan hadden was boven verwachting. Zelf ook meegedaan. Hele leuke middag in het bos.
13-01-2016
Miryam Vermeij
Zó leuk!
Ik hoefde al geen moeite te doen om de doos op te halen. Het is goed geregeld; volgens afspraak en via track en trace te volgen. Het feestje zelf was geweldig. Een groepje van 10 jongens in de leeftijd van 9 en 10 jaar die zich geen minuut verveelt hebben in het bos. Het was nog licht en zelfs toen was het al leuk. 's Avonds in het donker was het nóg leuker, maar toen in een overzichtelijker omgeving. (het schoolplein). Goed geregeld, ik kan het iedereen aanraden.
13-01-2016
Frank
Perfect
Ik ga volledig mee met de woorden van Floor hieronder! Onze feestgangers (ca. 9 jaar) hebben zo'n 2 uur in het bos gespeeld en 's avonds nog even thuis op het gras in het donker. In het donker geeft wel een extra dimensie maar tussen de bomen en in zandkuilen is het ook erg leuk. Verzenden en retourneren ook super geregeld.
13-01-2016
Floor
Super gaaf, zo lang als je wilt!
Voor het kinderfeest van onze zoon die 8 werd hebben we 8 guns gehuurd. De dag ervoor was het pakket er. Extra batterijen, puntentelling-kaarten en uitleg, compleet pakket: Helemaal keurig. We hebben zelf het magazijn op het werk verbouwd en verduisterd. Het werd een super leuk feest en de kinderen wilde niet stoppen met gamen. We hadden andere spellen bedacht voor als ze het zat waren, maar daar is weinig gebruikt van gemaakt. Onze dochter wil op haar verjaardag hetzelfde!!! De dag erop weer terug gestuurd. TIP: laat de kinderen kniebeschermers dragen. Bij ons op de betonnen vloer was dat echt een must, want ze waren super fanatiek!
05-01-2016
Udo
Huur bij Laserfeestje!
Geweldige service. Alhoewel ik op korte termijn gedurende de feestdagen (kerst) een game nodig had is alles perfect op tijd geleverd. De box bevatte de juiste inhoud, duidelijke instructie, reserve batterijen. Absoluut een organisatie om in de toekomst naar terug te gaan.
05-01-2016
Anja te Pas
Superfeestje!
Het pakket met de guns was ruim op tijd aanwezig en alles was compleet aanwezig. Ook de scorekaartjes en de reservebatterijen waren voldoende aanwezig! De gebruiksaanwijzing en de speltips waren duidelijk. De jongens (allen rond 10 jaar) vonden het super! Ze hadden geen tijd voor eten en drinken, dat zegt genoeg!
05-01-2016
Jolanda
Een groot succes!
Zeer tevreden over Laserfeestje.nl! Het pakket lag ruim op tijd klaar bij het postkantoor. Een complete set voor een geslaagd kinderfeestje. Aan alles is gedacht: scorekaarten, reservebatterijen, schroevendraaier, linten voor teams, een duidelijke handleiding etc. Zowel overdag als 's avonds in het donker leuk om te spelen. En voor de prijs hoef je het niet te laten! Jong en oud kunnen zich hier uren mee vermaken. Voor herhaling vatbaar.
04-01-2016
Cicilia
Goed geregeld!
Het pakket was wel 2 dagen van te voren afgeleverd. Alles zat er in, zelf iets meer (2 targets) en speluitleg. De kinderen vonden het heel leuk (jongens van 10 jaar).
04-01-2016
De Hilt
Top geregeld!
Ons lasergame evenement was maandag 28 december en de bezorging was ondanks de Kerstdagen prima geregeld! Het pakket lag op de 24ste keurig klaar voor ons. Ook de service m.b.t. retour sturen met de al gemaakte nieuwe pakbon is super geregeld! Alles voor herhaling vatbaar.
01-01-2016
Jessie
puberparty
De kist werd zeer op tijd bezorgd, zag er zeer netjes en verzorgd uit. De jongens van 14 jaar hebben genoten in het bos. Absoluut een dikke aanrader!!
28-12-2015
Peter groothuis
Verhuur
Dank voor de goede service.
21-12-2015
Liesbeth
Zelf een laserparcours gebouwd
Zoals de meeste voorgaande berichten vonden wij het pakket ook perfect geregeld. De reservebatterijen hebben we niet nodig gehad. We hebben ook een aantal lightstrikers zelf en dit eerst een keer proefgespeeld in het bos. Dat was toch wat aan de lichte kant. Voor het feestje van mijn zoon hebben we een kleine sporthal gehuurd. Eerst mochten de kinderen met alle aanwezige toestellen forten en obstakels bouwen, en daarna hebben we dus "ge-light-strikerd" het was super. We hebben gespeeld tot niemand er meer zin in had. Ruim 2 uur. We hebben ook nog op de achtergrond spannende muziek gedraaid (avengers- age of ultron soundtrack) dat maakte alles nog heldhaftiger, hahaha. Wat nog een piepkleine aanvulling in de kist zou kunnen zijn is waarschijnlijk een paar pennen. Ik had het van te voren allemaal eens doorgelezen en zag dat je ook scores bij kon houden. Daarvoor is een pen dus wel handig. Maar dat is een ieniemienie detail wat nog een piepklein puntje op de i zou kunnen zetten. Het was een top feestje!
16-12-2015
Pascalle
Goed geregeld
Netjes geregeld met de stevige box waarin alles is verpakt. De guns werken goed en zijn supergroot waardoor ze voor jong en oud goed te hanteren zijn. Door de omgeving is ook erg enthousiast gereageerd. Er komen dus nog wat reserveringen voor jullie aan
Item 3961-3990 van 4048 in totaal item(s)