2627 beoordelingen

Gemiddelde score
9.6 / 10

Lees de verschillende beoordelingen voor tips en ervaringen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Laat je overtuigen!

Beoordeel laserfeestje.nl
.

Schrijf een beoordeling



Je naam wordt gepubliceerd op onze website.


Bij het plaatsen van de beoordeling worden naam, datum en de beoordeling getoond. Bekijk onze privacy voorwaarden.
14-07-2020
Christine G.
Top service
Wat een fijne ervaring met laserfeestje. Alles keurig ruim op tijd geleverd en voorzien van alle spullen. Duidelijk en gebruiksvriendelijk. Zeer aan te bevelen.
14-07-2020
Maaike E.
Maaikee
Het was super goed geregeld! Een zeer compleet pakket, waardoor mijn klas en ik een geweldige ochtend hebben gehad! Het pakket was er op tijd en terugsturen was zo geregeld. Mijn complimenten voor dit bedrijf! Ik kan het iedereen aanraden!
13-07-2020
Erna M.
Erna
Met het afscheidskamp van groep 8 hebben we enorm genoten van de laserguns. ‘s Avonds in de scherming was het heerlijk spannend. Netjes, duidelijk en verzorgd! Aanrader!!
13-07-2020
Eric v.
Leuke avond?
Volgens afspraak werd het gehele pakket op tijd geleverd en tip top in orde. Onze groepen 8 hebben er reuze van genoten. Vanwege het uitvallen van het schoolverlaterkamp mochten ze door de hele school laseren, een beleving op zich. Het terugsturen van de materialenkist verliep eveneens gemakkelijk. Beslist een aanrader!
11-07-2020
Charlotte V.
Tegek leuk voor een kinderfeestje
Erg leuk voor een kinderfeestje, met 10 kids van 9a10 jaar gespeeld, ze waren zeker 1,5 zoet ermee, leuk om verschillende spelletjes af te wisselen..pakket perfect verzorgd, netjes in doos geleverd, extra batterijen erbij(niet nodig gehad), prima gebruiksaanwijzing erbij en leuke kaart voor de kinderen, we hebben zelf camouflage schmink en bandanas gedaan, al met al een top feest en zeker voor herhaling vatbaar oh ja en erg goed op tijd geleverd! Konden we t even goed uitproberen van te voren..
11-07-2020
Josephine v.
Erg leuk en heel goede service
Wij hebben met ons studentenhuis van tien meiden gelasergamed in de achtertuin. Heel leuk en mega makkelijk te regelen! Je vraagt het pakket aan, krijgt het thuisbezorgd, de guns werken gelijk en een dag later breng je de kist naar een PostNL punt in de buurt. Er waren twee netten bij ons blijven liggen: we kregen gelijk reactie op onze mail en konden ze gewoon nasturen. Super leuk, wij gaan dit binnenkort nog een keer doen!
11-07-2020
Ilona S.
Top ervaring
We hebben voor een kinderfeestje lagerguns besteld. Wat was dit goed geregeld zeg.. Mooi alles in 1 box alles wat je nodig hebt zat erin, batterijen, schroevendraaier, lintje enz.. Makkelijk bereikbaar en op te halen, ook met de code van jullie kast enz.. Ik raad jullie zeker aan bij mijn familie en vrienden!!
11-07-2020
Saskia v.
Lasergamen altijd leuk!
Met deze set goed kunnen lasergamen tijdens het schoolkamp van groep 8. Altijd succes verzekerd! Makkelijk bestellen, ontvangen en retourneren.
11-07-2020
Marjan V.
Een stoer feestje
Mijn zoon van 7 en zijn vriendjes hebben een geweldig leuke middag gehad in het bos met laserfeestje.nl Een echte aanrader. Pakket kwam netjes tijdig aan. Reservebatterijen voorzien voor kids die wel erg enthousiast blijven schieten. Aan alles is gedacht. We hadden het feest eigenlijk gepland voor begin april maar door Corona kon dit niet doorgaan. Ook het contact hierover was duidelijk en vriendelijk. Ik kan ze eigenlijk ook geen tips meer geven ter verbetering. Prijs/kwaliteit is ook dik in orde ????????
Leuke foto geplaatst!
11-07-2020
Theo d.
Super goede service. Alle keren dat wij bij laserfeestje .nl hebben gehuurd was iedereen dik tevreden! Een aanrader voor elk feestje ????
11-07-2020
Kevin M.
Perfect
Goede, duidelijke en snelle service. Materiaal werkt prima!
09-07-2020
Marjan K.
Alles super geregeld, goed mailcontact, vriendelijke meedenkende mensen. En heel veel plezier gehad met het lasergamen. Echt een aanrader!
09-07-2020
Sabine B.
Super feestje
Wederom een pakket besteld met daarbij behorend super feestje. Dit keer voor mijn andere zoon en nu in het bos gegamed. De jongens en meiden hebben ervan genoten. Zeker een aanrader!!
09-07-2020
Bianca P.
Super afscheid
Ik had de guns besteld voor het afscheid van groep 8. Mooi op tijd geleverd, alles zag er keurig uit. Kinderen hebben genoten! Top service!
08-07-2020
Linda D.
Geweldig!
Super leuk kinderfeestje van onze oudste (8 jaar) gehad. Alles ruim van te voren bezorgd, netjes en compleet. Echt een aanrader voor een actief feestje
08-07-2020
Chantal
Alles top geregeld
Het pakket werd ruim op tijd geleverd, zodat we het kinderfeest voor ons zoontje op het laatste moment een dag konden vervroegen vanwege de slechte weersvoorspelling voor de geplande dag. Het pakket was heel netjes verzorgd, alles werkte zonder problemen. De kinderen hebben zich heerlijk uitgeleefd met de laserguns!
07-07-2020
Titia B.
Prima service
Nog niet eerder dit spel gedaan. Het was een hele ervaring. De klas heeft ervan genoten. Voor herhaling vatbaar!!
06-07-2020
Tjess Kessels
Helemaal geweldig!
Super geregeld! Vanwege Corona moeten verzetten zonder enige problemen! Feestje verplaats en doorgegeven aan deze fantastische organisatie! Alles netjes aangeleverd en de kids hebben een super dag gehad! Een dikke aanrader voor een echt jongensfeest!!! ????
06-07-2020
Heidi u.
Lasergame
Super, wij hebben het gehuurd voor groep 8. De kinderen vonden het geweldig om te doen. Gebruiksaanwijzing waren ook makkelijk. Pakket was makkelijk af te halen en kon op dezelfde manier terug. Wij zullen hier zeker nog een keer gebruik van maken. Ik kan het echt aanraden
06-07-2020
Josca v.
Lasergamen
we hebben een feestje gevierd met kinderen uit groep 7 en 8 in een grote loods. Het was geweldig. Alles was ruim op tijd bezorgd, en compleet. Leuk dat er verschillende spelversies beschreven zijn. Voor herhaling vatbaar
06-07-2020
Ellen H.
Erg leuk!
06-07-2020
J B.
Lasergame voor kinderfeestje
Voor de tweede keer laserpistolen gehuurd voor kinderfeestje. Pakket was ruim op tijd binnen, goede instructies en genoeg reserve batterijen. Alles top in orde. Ook retour sturen is zeer makkelijk. Aan alles is gedacht. Ook overdag werken de pistolen prima. We hebben een super feestje gehad! Zeer zeker aanrader.
06-07-2020
Bart A.
Was met onze kinderen erg leuk om te spelen ze hebben er van genoten
06-07-2020
Suzan D.
Suzan
Het was fantastisch. In de koelcel, bij ons op de boerderij, hadden we met kubskisten een uitdagend parcours uitgezet. Met alle groep 8-ers bleven ze fanatiek. Een mooi pakket voor een tof verjaardagsfeest.
04-07-2020
evelien g.
Lasergun voor schoolactiviteit
Laserguns kwamen ruim om tijd binnen. Ophalen en retour sturen ging prima en duidelijke instructies. Guns zelfs waren prima. Kinderen hebben het leuk gehad
03-07-2020
Nienke d.
Lasergame
Prima service, op tijd verzonden, goede instructies, extra batterijen erbij. Top!
03-07-2020
Saskia W.
Top!
Prima service, goede spullen, levering ruim op tijd en dikke pret!
02-07-2020
Meindert d.
Laseren
Erg leuk om ipv andere groep 8 activiteiten te doen in deze rare tijden. Top
02-07-2020
saskia t.
top ervaring
Snelle levering, alles goed voor elkaar! aanraden voor kinderfeestjes of bedrijfsuitjes
01-07-2020
Monique D.
topfeest met topservice
Wij zijn super tevreden met laserfeestje.nl, kinderen hebben het heel leuk gehad. En wij waren echt onder de indruk van de service!
Item 1-30 van 2627 in totaal item(s)