Beoordelingen Laserfeestje.nl | Lasergameverhuur

Plaats uw beoordeling!


Anne

Geweldig!

Voor een kinderfeestje in het bos - tegen schemering- echt top! Ik ga dit vaker doen!

Lemstra

topfeestje

Spannend! Lekker in het donker met elkaar lasergamen en targets scoren. Snel besteld, keurig geleverd, top!

Anneke Groenewegen

Super kinderfeestje!

Het pakket was netjes op tijd binnen. Hele duidelijke instructies. De jongens vonden het geweldig. We hebben het ook nog in het donker thuis gedaan, dat was volgens de jongens helemaal gaaf!!

G.Straver

Top geregeld!

Super,de kinderen hebben genoten. Alles keurig geregeld, mooi optijd,extra batterijen! Gewoon top!

Janneke Janssen

Waar voor je geld

Superleuk gehad. Nette levering, duidelijke beschrijvingen, leuke diploma’s. Kortom aanrader voor een feestje.

Nicole Beem

Laserfeestje

Het pakket was ruim oprijd binnen, dus hier in de wijk nog volop “voorpret”. Wij zijn naar de bossen geweest en de jongens hebben zich helemaal uitgeleefd. Daarna zijn we gaan eten en bowlen, maar De jongens vonden het zo leuk dat ze niet naar huis wilden. Thuis hebben ze nog een uur buiten gespeeld met de lasergames. Het was voor iedereen geslaagd!

Esmaralda Denissen

Superfeestje!

Goed geregeld allemaal. Ruim op tijd het pakket binnen. Alles wijst zich vanzelf en ook aan de batterijen en schroevendraaier is gedacht. Wij hadden een gymzaal gehuurd, omdat het geen goed weer zou worden. Het was echt geweldig!! Iedereen had de laserguns zo door en ze hebben zich helemaal uitgeleefd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Annet Buist

Top feestje dankzij laserguns!

Het pakket was netjes verpakt, helemaal compleet en voorzien van reserve batterijen met schroevendraaier. Handig om het zo op te kunnen halen en terug te kunnen brengen in eigen tijd en wat fijn dat dat kan in goed vertrouwen!
Was een top feestje, zeker aan te raden!

Fam. Marck

Top

Ik vond het een super service dat we kosteloos een verlenging kregen van de box omdat mijn zoon ziek was zodat we het feestje een week konden verzetten.

Marina

Top kinderfeestje

heel goed geregeld. Het reserveren gaat erg makkelijk. Het pakket is ruim van te voren op te halen en volledig! inclusief reserve batterijen, schroeverdraaier, spel opties, retour label en extra tyraps.
De jongens vonden het geweldig en ook de volwassenen hebben vol plezier meegedaan.
écht een aanrader!

Tom

Goed geregeld

Heel goed geregeld wat levering en terugezenden betreft. Zelfs de extra batterijen en schroevendraaier ontbreken niet. De kinderen hadden meteen door hoe de pistolen werkten en het was binnen de kortste keren een lasergevecht van je welste. Heel tevreden.

Sharon

Gezellig feestje

Levering was perfect, paar dagen van te voren al op te halen. Ook was alles goed gereinigd. We hebben tijdens het spel heel erg kunnen lachen, het was fantastisch leuk! Mochten we nog een keer een feestje hebben, dan zullen we zeker weer bij jullie bestellen. bedankt!!


Schrijf uw beoordeling